Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: A6 C5 suunatulede relee asukoht ja spidomeetribloki eemaldamine (Vastuseid: 29 | Vaatamisi: 11225)
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 18.09.11 16:57 Tsiteeri
A6 C5 suunatulede relee asukoht ja spidomeetribloki eemaldamine

Kuskohas paikneb a6'l suunatulede relee ning kuidas sellele kõige lihtsamalt ligi pääseb? Kuidagi ei oska leida, ohutulede töötades justkui klõpsub ohutulede lüliti juures?
Tänud

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tom
huviline

Registreerunud 20.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C7 S-line 3.0 BiTurbo 235kw

postitati 18.09.11 16:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Kuskohas paikneb a6'l suunatulede relee ning kuidas sellele kõige lihtsamalt ligi pääseb? Kuidagi ei oska leida, ohutulede töötades justkui klõpsub ohutulede lüliti juures?
Tänud

Jah - ühes tükis ohutulede lülitiga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Kiil
klubiliige

Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad TDI manuaal

postitati 18.09.11 17:00 Tsiteeri

Ohutulede lüliti sees ongi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 18.09.11 17:03 Tsiteeri

Jh juba jõudsin ka ise samale järeldusele, kuid kuidas selle sealt armatuurist kätte saab?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
reino11
huviline

Registreerunud 15.10.06
Kasutaja on eemal

postitati 18.09.11 18:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Jh juba jõudsin ka ise samale järeldusele, kuid kuidas selle sealt armatuurist kätte saab?

Esmalt tuleb vaikselt vasakult või paremalt servast sakutades ära tõmmata eesmine paneel mis on esp - ohutulede lüliti ja joogitopsi hoidiku ümber. Seejarel saab juba tugeva konksuga relee välja sikutada asetades konksu relee ääre taha ja jõuga tõmmates sest enamasti ta jõuga tõmmates irdub.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
aifu
huviline

Registreerunud 21.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 3,2 Q sedaan

postitati 18.09.11 18:20 Tsiteeri

Mina kasutasin kahe kruvikeerajaga jõudu ja väljas ta oligi. Tahaks tähelepanu juhtida, et minu 2000a omale 1998.aasta oma ei sobinud. Parem kui vana kaasas on kui kuhugi lammarisse lähed

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 18.09.11 18:26 Tsiteeri

Tänud, ma ei arvanud, et see asi nii lihtsalt käib. Proovisin seda plastkatet eemaldada, kuid justkui miski hoiab ülemist serva kinni. Eks homme valges katsetan uuesti.

Üks nõuanne veel vajalik- kuidas samal masinal kellad kätte saab? Kruvisid ei paista kusagil olevat? On mingeid nipusid asja juures?

MaQQu
klubiliige

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 19.09.11 06:20 Tsiteeri

Eemalda tõmmates roolikarbipealne plastikkate (kinnitatud kahe metallklambriga) ning selle all on 2 spidomeetriblokki kinnihoidvat kruvi. Nii lihtne ongi.

http://maqqu.planet.ee/audid/c5_cluster_removal.gif
http://maqqu.planet.ee/audid/c5_cluster.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 19.09.11 06:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MaQQu
Eemalda tõmmates roolikarbipealne plastikkate (kinnitatud kahe metallklambriga) ning selle all on 2 spidomeetriblokki kinnihoidvat kruvi. Nii lihtne ongi.

Palju aitähhisid! Ise juba mõtlesin, et ei tea kas samamoodi nagu V8'l käib:D.

Audi omamise suureks plussiks on sellise suurepärase "klienditoe" olemasolu nagu see foorum on, kõik küsimused leiavad kiire vastuse. Sellise masina miinuseks on, et ega küsimused niipea otsa ei saa.:D

Neegrikunn
huviline

Registreerunud 23.11.09
Kasutaja on eemal

Auto: 1.8TQ B5 99`

postitati 19.09.11 08:31 Tsiteeri

Suunatule releed tihtipeale ei olegi mõtet uue vastu vahetada. Neil kipub probleemiks olema see, et klemmid oksüdeeruvad lihtsalt ajapikku. Kaku laiali ja ürita veidi puhastada ehk hakkab tööle. Konkreetne video selleks isegi olemas Siin
Endal ka sama asi nii aasta aega tagasi läbi tehtud ja seni töötab laitmatult.

Andreas

Ütles algaja ja keeras rooli edasi.
JanariA4
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia RS III

postitati 02.01.12 17:02 Tsiteeri

Hakkasin ka Allroadil seda releed välja kiskuma ja kiskusin kogematta punase ohuka nupu küljest. Releed ennast (no kurat küll) kätte kuidagi ei saa..
Kuhu see konks või kruvikas tuleb suruda täpsemalt? Ei taha tervet "riiulit" ka ära lõhkuda...

Suure sonkimise peale surusin vist peene naaskli karbiku ääre vahelt (vale koht) liialt sisse ja tulemuseks pidevalt põlev suunatuli. Ei kustu nüüd üldse..:D

Edit: Lollil lähevad ikka asjad esimee raksuga katki. Sain relee kätte, aga sellest elulooma enam ei saa. Olin ühte "majakat" peene naaskli otsaga vigastanud. Läheb uus, Forsis 35 raha..

Pistiku juhe võiks küll pikem olla, väga ebamugav on pistikut taas releele taha ühendada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
JanariA4
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.12 06:58 Tsiteeri

Nii, sai siis eile relee uue vastu vahetatud, kuid paraku anomaalia jätkub.
Nüüd suunad ja kõik vilguvad aga relee muudkui prõgiseb ajal, kui teda ei kasutata. Lihtsalt lambist prõgiseb.

Arvasin esimese hooga, et ehk uus relee lihtsalt praak, aga Forss väitis 100% kindlusega, et relee ei ole vigane vaid hoopis suunatule kang nö. lühises.
Võimalik.
Mina siiski julgen oma lolli aruga selles kahelda. Ennem sellist asja ei olnud. Relee sai vahetatud, kuna probleemiks oli mitte vilkuv suunatuli- lihtsalt põles sisselülitatud asendis. Relee vahetatud- suunatuled vilguvad aga nüüd krõbiseb vahetpidamata relee.

Uut ka proovida ei antud tasuta. Üle ka neid pudinaid ei taha osta.

Kellelgi sarnast probleemi olnud? Mingi idee?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 04.01.12 07:13 Tsiteeri

Kang tuleks ka vahetada või vana puhastada. Kui relee vahetpidamata prõgiseb, siis küpseb ta lõpuks uuesti ära.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi

postitati 04.01.12 07:19 Tsiteeri

Enamasti on relee korras, lihtsalt kangi sees kontaktid mustad. Ise peaaegu ka tormasin forssi releed ostma, kuid viimasel hetkel proovisin puhastada kangi ja nüüd juba üle aasta toimib ilusti.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 04.01.12 07:28 Tsiteeri

Kellegil uut originaalkangi vaja, siis mul üks allkirjas A3/A6 all. Kuid on ka paar soodsamat varianti.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.12 08:00 Tsiteeri

Kui just päris maha põlenud v üles sulanud ei ole, siis on enamus sellistest asjadest täiesti "remonditavad". Muidugi lihtsam on uus osta.;)

Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.12 08:06 Tsiteeri

Uus relee oli forssis vist ca 20eur.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.12 08:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Fugitive
Uus relee oli forssis vist ca 20eur.

Nagu ma aru olen saanud, siis releega ei juhtu muud midagi, kui väristab lahti elektriühendused, minu oma ntx töötab peale lahtivõtmist-ülejootmist ilusti, st vähemalt minu meelest on igal juhul mõttekam vana korda teha.

Kangi lammutamisega on natuke rohkem n.ssi kuid ega see 49.- või 70.- (tegelikult saab vist kangi ilma cc paigalduskomplektita veel natuke soodsamalt?) ilmselt keskmisele sellise auto omanikule ei tohiks ka üle jõu käia.:D Isiklikult mina muidugi teeksin vana korda, kui see vähegi võimalikuks peaks osutuma.;)

Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.12 08:27 Tsiteeri

Kangi puhastamine võttis mulö aega 3min.

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.12 08:33 Tsiteeri

Tsitaat:

Puhastamine on 1 teema, kang on tarvis selleks masinalt kätte saada, see märksa tülikam kui ohutulelüliti eemaldamine.;) Mõnel kuulub selle tegevusega ühte komplekti hiljem veel turvapadja vea kustutamine ka.:D
C5'l vist seda tulelüliti põlemise teemat tänu vähemvõimsatele tuledele enam ei ole, st siis ilmselt jh natuke lihtsam kogu see värk.

Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.12 09:50 Tsiteeri

Pole vaja isegi kangi küljest võtta :P
Tsitaat:
Tsitaat:

Puhastamine on 1 teema, kang on tarvis selleks masinalt kätte saada, see märksa tülikam kui ohutulelüliti eemaldamine.;) Mõnel kuulub selle tegevusega ühte komplekti hiljem veel turvapadja vea kustutamine ka.:D
C5'l vist seda tulelüliti põlemise teemat tänu vähemvõimsatele tuledele enam ei ole, st siis ilmselt jh natuke lihtsam kogu see värk.

JanariA4
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.12 11:21 Tsiteeri

Räägime siis kangi puhastusest lähemalt. Homme pidin muidugi sisu ära vahetama, aga kui pääseks lammutamata ja puhastus aitaks- why not!:D

Edit: Forss müüs 35 euri C5-e releed.Vist koos väikse alega.

JanariA4
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.12 19:34 Tsiteeri
Suunatule kangi "lühise" parandus imerohi leitud!

Sai tänu Fugitive abile omal selleks korraks relee plõgisemise mure murtud ja natuke rohkem raha rahakotti jäetud.
Panen siia ka õpetuse üles. Loodetavasti toimib teistel hädalistel ka.

Kangi otsast roolisamba poole vaadata siis on näha väikest ava kust kangi peenem osa välja tuleb ja mille sees ta liigub. Võtad purgikese wd40 õli koos peenikese punase toruga mis õlipurgiga komplektis on, keerad süüte välja, ja pihustad sinna ava sisse nii kangi pealt kui ka alt, palju ära lase, siis ca 1min loksutad kangi üles-alla, võid veel nats õli lasta ja veel loksutada. Ja siis katsetad kas sai korda või mitte. Mina ja veel 6 õnneliku oleme saanud.

Pilt ka, kus näidatud, mis avadesse tuleb õli lasta http://www.upload.ee/image/1949933/OEM.jpg

Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.12 19:44 Tsiteeri

Ehk on targem kasutada mingisugust spets klemmide puhastamiseks mõeldud ainet, mida on võimalik poest osta aga kuna minul oli see just otsa saanud siis sai wd40 kasutatud ja aitas ka, siiani pole midagi halba juhtunud.

aleksei
huviline

Registreerunud 29.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Allroad 2004/ Audi a4 1996

postitati 23.10.12 09:05 Tsiteeri

Tere,

Mul on samuti Audi allroadil 2004a suunatule kangiga probleem, suuntuled küll lülituvad ja põlevad, kuid mitte armatuuri ekraanil. Vahest nagu korra vilgub ja siis jälle vaikus pikaks. Kas tegemist võib olla samuti oksüdeerunud klemmides ning vajavad puhastamist. Relee olen ligi aasta tagasi välja vahetanud klõbistamise tõttu, kuid antud probleem korda ei saanud

Tänud

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 45.7% - SQL: 54.3%]