Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Siduri kestvus kaks aastat ! (Vastuseid: 20 | Vaatamisi: 2822)
Harken
huviline

Registreerunud 29.12.10
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2.8 quattro

postitati 29.12.10 08:05 Tsiteeri
Siduri kestvus kaks aastat !

Tere,

Autoks A6 2.8 quattro (2001)

Kaks aastat tagasi paigaldati uus sidurikomplekt, nüüdseks läbitud ca 45 tuhat km ja sidur vajab taaskord vahetamist.
Kas see võib olla tingitud siduri kvaliteedist , toona maksis komplekt ligikaudu 2500.-
Enda süüks ei tahaks siduri riknemist pidada.

Andke omapoolseid kommentaare , lisage kogemusi jm.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 29.12.10 08:52 Tsiteeri

Me vist ei tea, mis olukorras oli kaks aastat tagasi hooratas ja kuidas suhteliselt võimsa mootoriga neliveolist autot selle aja jooksul ekspluateeritud on ...

Samamoodi on õlivahetusega, mõni vahetab kahe aasta ja 45000 km peale ükskord õli, mõni oma Evo'l iga 5000 km tagant.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Box
huviline

Registreerunud 18.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 29.12.10 09:11 Tsiteeri

Selle auto ja mootori puhul täiesti normaalne. Ise enda autol vahetanud sama vahe ja läbisõiduga ja klientide autodel samuti korduvalt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
pillekas
huviline

Registreerunud 12.03.10
Kasutaja on eemal

postitati 29.12.10 10:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Box
Selle auto ja mootori puhul täiesti normaalne. Ise enda autol vahetanud sama vahe ja läbisõiduga ja klientide autodel samuti korduvalt.

See jutt küll tõele ei vasta!Millest selline järeldus?Ma usun pigem seda,et see rohkem juhis kinni,kui kaua see sidur kestab.Mul sama mootoriga isend ja ei ole pidanud mitme aasta ja rohkema läbisõidu juures,kui seda eelnevalt mainitud,sidurit vahetama.

cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5q

postitati 29.12.10 10:30 Tsiteeri

Eks korrasolek ja korrasolek on ka kaks erinevat asja ja samuti autoomanikus kinni. No offence.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 29.12.10 11:25 Tsiteeri

Ainus, mis ma soovitada oskan on see, et järgmine auto vali automaat kastiga (üldises tähenduses).

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2

postitati 29.12.10 15:08 Tsiteeri

Mis firma sidur sai sisse ja mis jupid ära vahetasid? Milles viga väljendub?

Polyurea ülitugevad pinnakatted sõidukitele- https://polyterm.ee/
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Box
huviline

Registreerunud 18.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 29.12.10 15:59 Tsiteeri

Mina kasutan autot sihtotstarbeliselt. "Äkkstarte" ei tee ei uimerda ka. Luk sidur on sees hetkel. Ketas on kulnud olnud tavaliselt ja ühel korral survelaager tegi juba häält.
Ma ei usu ka, et teema algataja mitte kunagi " ei hulla " ja ei kiirenda.

indro
meeskond

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 29.12.10 16:25 Tsiteeri

Siduril ja siduril on ka vahe sees, pikemalt autoremondiga tegelevad inimesed LUKi ei soovita, Sachs on ikka tunduvalt parem.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 29.12.10 17:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: indro
Siduril ja siduril on ka vahe sees, pikemalt autoremondiga tegelevad inimesed LUKi ei soovita, Sachs on ikka tunduvalt parem.

Kas Luk´i mitte tehases alla ei panda?
Ei pea otseselt Audi marki silmas.

E: Sachs on siiski tehase koostöö partner.

Siduri kontrollimise vöimalus:
Esiteks vaata kui suur on sinu siduri pedaali lõtk ehk kui palju maad liigub su pedaal, ilma et rakendaks sidurit. Kui see ületab ikka üle 4cm, siis proovi järgnevat: pane auto käima, sidur alla ja kolmas käik ning lase sidur lahti - kui auto sidur hakkab libisema ja auto kohalt minema siis asi mäda ning vii remonti, kui aga auto sureb välja, on korras nagu norras.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 29.12.10 17:20 Tsiteeri

Audi originaal võib olla nii Luk kui Sachs.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.

postitati 29.12.10 17:55 Tsiteeri

Ma küsiks hoopis sedapidi, miks ei võiks tugevamat/kangemat siduri panna, kui seda on originaal.

Valikut on ju küll mida osta.

Audi varuosad, http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=181792 Autode ost/müük, hooldus ja remont Haapsalus, JanekCars OÜ
Best ET 12.08 :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 29.12.10 20:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Ainus, mis ma soovitada oskan on see, et järgmine auto vali automaat kastiga (üldises tähenduses).

Kusjuures see on väga hea kommentaar antud juhul.
Kehtib nii selle puhul, kui juht sõita ei oska kui ka selle puhul, kui kogu aeg selline sõidurežiim on autol, et sidurdamist on metsikult (nt. konstantselt ummikus passimine).

Tsitaat:
Algselt postitas: yanekk
Ma küsiks hoopis sedapidi, miks ei võiks tugevamat/kangemat siduri panna, kui seda on originaal.

Probleem selles tavaliselt, et kangem sidur on rohkem "on/off" režiimiga ning ei ole igapäevakasutuses eriti mugav.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Box
huviline

Registreerunud 18.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 30.12.10 08:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: yanekk

Odavam on vahetada sidureid, kui kaste remontida/vahetada.

See kast ei ole kõige tugevamate killast. Tüüpviga on kõrin esimeses käigus ( hiljem lähevad hammakad takka ja peavõll pooleks).
Mina otsisin kasti pea 1,5 kuud jällegi omal nahal läbikogetud.

Minu isiklik arvamus on, et Luk ja Sachs on mõlemad korralikud tooted viimane tavaliselt oluliselt kallim vaid.

Mina soovitaks lasta Pidurimeistris tugevdatud katted peale parem ca 800.- raha ja asi on lahendatud.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 30.12.10 08:53 Tsiteeri

Tsitaat:

Mina soovitaks lasta Pidurimeistris tugevdatud katted peale parem ca 800.- raha ja asi on lahendatud.

Kestvus on ...?
Kas annab Luk ja Sachs pidamise välja?

Vorsprung durch Drehmoment !
Kalle-
huviline

Registreerunud 05.06.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Allroad 2.5 TDI BMW 520i Nissan Sunny

postitati 30.12.10 10:14 Tsiteeri

Ei ole küll eriline tarkus aga kunagi veoauto koolitusel öeldi, et sidur võib kesta kogu auto eluaja, või siis ainult ühe päeva. Seda siis tinglikult väljendudes. Sõltub see peale siduri töökindluse suuresti ka rooli ja istme vahelisest tihendist. :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Box
huviline

Registreerunud 18.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 01.01.11 17:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
Tsitaat:

Kestvus on ...?
Kas annab Luk ja Sachs pidamise välja?

Mina ei oIe hangedes huIIates ja teisi sikutades veeI pidurimeistri kettast jagu saanud. KindIasti on kate tugevam, kui mis iganes originaaI ketas.

Rs i aegadest on veeI meeIes sidurit ei tohi Iibistada mitte mm ka. On / off ja kestab kenasti.

Teemo
klubiliige

Registreerunud 15.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Quattro

postitati 01.01.11 21:04 Tsiteeri

Selle Sachsi ja Luki erinevus ei olegi nii ilmne. Näiteks c5 2.8q 142kw kerele antakse kahte sidurikomplekti Sachsi poolt. Esimesed c5-d -98 aasta maksab u. 2500 letis ja 98-ja edasi u.4300 letis. Kui võrrelda korve, siis erinevad nagu öö ja päev aga miks? Seepärast, et Vagi v6 motode odav komplekt on Sachsi tehtud ja kallim ehk tugevam komplekt on tegelikult Luki tehtud aga Sachsi pakendab ja Sachsi kirjad. Tehasest sees olev Luk ja see Luki tehtud Sachsi pakendi ja kirjadega korv on identne. Seda infot jagas mulle üks Sachsi maaletoojatest ehk Mercantile ja asjaga tegelev isik hankis selle info isiklikult minu küsimuse peale.
Oma kogemuselt võin öelda, et 2500 krooni Sachsi komplekt v6-le kesatbki paar aastat või üldse mitte kui nelikveoga starte teha. Tüüpiliselt läheb korv tükkideks. Olen nelja aasta jooksul paigaldanud u. viis sellist 2500 kroonist komplekti ja kaks neist lõppesid aasta möödudes.
See kokkuvõte ei kehti teiste mootorite puhul.

end3l
klubiliige

Registreerunud 27.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: 90 3B, CQ NM, CQ AEB-064, 80 1Z, CQ AAN jpm

postitati 09.05.11 13:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Teemo
Oma kogemuselt võin öelda, et 2500 krooni Sachsi komplekt v6-le kesatbki paar aastat või üldse mitte kui nelikveoga starte teha. Tüüpiliselt läheb korv tükkideks. Olen nelja aasta jooksul paigaldanud u. viis sellist 2500 kroonist komplekti ja kaks neist lõppesid aasta möödudes.

Ehk siis millist sidurit soovitatakse, kui vahest talvel soovid hullata ja foori taga teistele mitte jalgu jääda, kuid 98% sõidust on rahulik linnasõit?

100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: 100

postitati 09.05.11 19:08 Tsiteeri

Ei tea kas käesolev teema võib ka sellega seotud olla, aga olen ikka tihti näinud juhte, kes foori all seistes käiku välja ei võta ja passivad seal jalg siduril. "Paremal" juhul jõuavad enne rohelise tule süttimist veel korra-paar ka paarikümne cm võrra edasi liikuda.:D

rkrimm
huviline

Registreerunud 09.06.08
Kasutaja on eemal

Auto: V8 4.2TT man projekt; S6 2,2t man.

postitati 10.05.11 21:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: end3l
Tsitaat:
Algselt postitas: Teemo

Ehk siis millist sidurit soovitatakse, kui vahest talvel soovid hullata ja foori taga teistele mitte jalgu jääda, kuid 98% sõidust on rahulik linnasõit?

Võib ka pakkuda sidureid mis kannatavad rohkemat kui originaal. Netipoode või võimalust kuskilt tellida... :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 40.5% - SQL: 59.5%]