roosikrantsi
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 25.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: a6 97a
|
postitati 05.01.10 21:46
|
|
|
ABS aju
Tere, probleem on selles et aeg - ajalt viskab see aju ennast välja, selle tagajärel läheb pöörded armatuuril nulli, abs tuli jääb põlema armatuuris,
veojõukontroll kadunud.. Suht nutune ikka sõita selliste ilmadega.. käisin diagnostis sealt öeldi et tehakse mingi 3500.- krooniga ära. kas kellegil
on ka samasugust probleemi ette tulnud ja kus seda vidinat korda tehakse. Ette tänades info eest. 
Loodan et sai õigesse kohta see postitatud.
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 05.01.10 21:55
|
|
|
Sulle ju pakuti juba remonti. Ve tahad odavamalt? Pane auto andmed ka kirjakui mingit infot tahad. Ja abs aju remondist foorumis juttu olnud. Kasuta
otsingut! Ja see hind ongi selline vaevalt keegi sulle odavamalt teeb.
|
|
|
roosikrantsi
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 25.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: a6 97a
|
postitati 06.01.10 06:59
|
|
|
auto aasta on 97a c5 kerega 2.4 . No ma lihtsalt küsisingi et äkki keegi teab kus saab seda remontida. vb saab kuskilt odavama hinnaga kui 3500.-. on
kellegil kokku puudet olnud. pole ju mõtet kohe siin ylbitsema hakata. suured tänud .
|
|
|
MTK
huviline
Registreerunud 28.04.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.01.10 10:17
|
|
|
Mul suht sarnane mure, ainult pöördeid ei mõjuta. Sooja ilmaga natuke aega sõites lööb abs ja esp tuled põlema ja lülitab välja, viga pidavat mul
olema küll abs pumba solenoid klapis vms. Kasutatud pumbad alates 3000.- + vahetus ja pidurivedelik. Aga seni kuni miinuskraadid väljas ja asjad
toimivad, ei taha küll sellist raha välja käia Sinu mure puhul arvan, et
eriti odavamalt kui 3500.- korda ei saa, aga kes otsib see leiab ja raha kokkuhoiab.
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 11.01.10 08:57
|
|
|
Kas keegi oskab kommenteerida, kuidas ülimadalad temperatuurid seda ABS'i värki mõjutavad? Mul lõi täna hommikul (-15 kraadi) korraks ABS ja ESP
tuled esimeses libedas kurvis põlema, kui bensujaamas restardi tegin oli probleem kadunud. Kas see on ka aju koolemise sümptom?
|
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5q
|
postitati 11.01.10 09:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: roosikrantsi
auto aasta on 97a c5 kerega 2.4 . No ma lihtsalt küsisingi et äkki keegi teab kus saab seda remontida. vb saab kuskilt odavama hinnaga kui 3500.-. on
kellegil kokku puudet olnud. pole ju mõtet kohe siin ylbitsema hakata. suured tänud . |
Keegi pole ülbitsenud. Kasuta otsingut. Kui ei leia midagi siis tee alles teema.
Lause algab suure tähega. Y ei ole Ü, sa pole kuskil jututoas.
|
|
|
|
A-kaheksa
huviline
Registreerunud 23.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 4,2Q, Mondeo 11
|
postitati 11.01.10 10:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rocket
Kas keegi oskab kommenteerida, kuidas ülimadalad temperatuurid seda ABS'i värki mõjutavad? Mul lõi täna hommikul (-15 kraadi) korraks ABS ja ESP
tuled esimeses libedas kurvis põlema, kui bensujaamas restardi tegin oli probleem kadunud. Kas see on ka aju koolemise sümptom? |
See võis ka olla lihtsalt süsteemi viga... Ühel teisel Saksa autol juhtub seda viga ka pidevalt, põhjustas vist suur talvesaabas kui juhuslikult
pidurit ja gaasi koos vajutada... Kuid ega vahet pole. Aju koolemist sa kuidagi ära hoida või edasi lükata nagunii ei saa. Kui kooleb, siis kooleb. Ja
kui juba koolnud, siis lihtsalt raha kogumise ajal sõidad ilma ABS-i ja ESP-ta 
Auto LCD displayde remont ja vahetus, armatuuride remont.
www.harteron.ee
|
|
|
|
maikl369
huviline
Registreerunud 13.08.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 3.0TDI 176kw S-Line Plus QUATTRO 2011a , Vw passat 1.9TDI 81kw AFN
|
postitati 05.04.10 16:51
|
|
|
Tere...
Tehti siis täna ABS aju korda ja öeldi,et oli vigane küll.Aga tahan küsida kas peale aju külge panemist peab ka arvuti taga käima,sest ABS (kollane
tuli) ja hoiatus tuli (vilkuv punane) ikka põlevad.
Auto audi A6 1.8T 110kw 1997.aasta
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
postitati 05.04.10 18:57
|
|
|
Veakoodid tuleb ära kustutada jah, need mälus veel.
|
|
|
|