Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi A6 esisillaga probleem (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1511)
jaanus.seer
huviline

Registreerunud 30.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 30.09.09 15:55 Tsiteeri
Audi A6 esisillaga probleem

Tsitaat:
Algselt postitas: jaanus.seer
mull on selline mure et olen esi sillas vahetanud puksid ja sisemise ja välimise rooli otsa ära ja olen just silla stendis käinud.mingi kolin on sees ei tea millest se tuleb.olen isegi tehno ylevaatusel stendis käinud aga seal ei saanud targemaks.jama on selles kui rooli sirgeks sõidu ajal panen hakkab auto paremale minema.kas võib sarniirides viga olla

Mul on selline mure, et olen esisillas vahetanud puksid, sisemise ja välimise rooliotsa ära ja olen just silla stendis käinud. Mingi kolin on sees ei tea millest see tuleb. Olen isegi tehno ülevaatusel stendis käinud aga seal ei saanud targemaks. Jama on selles, kui rooli sirgeks sõidu ajal panen hakkab auto paremale minema. Kas võib sarniirides viga olla?

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit."

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 30.09.09 16:04 Tsiteeri

Sild halvasti reguleeritud arvatavasti. Oleneb muidugi ka teest ja kui hullusti ta sul kisub. Kolina põhjuseid võib mitmeid olla läbi foorumi ei oska keegi sul neid üless leida. Ja A6 on ka suhteline mõiste. :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 30.09.09 18:04 Tsiteeri

Just, A6'te on kolme eri keret ja igal ühel omad eripärad.

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
altz1
huviline

Registreerunud 13.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: V8tt

postitati 30.09.09 18:57 Tsiteeri

Ei hakka uut teemat tegema aga mul sama häda 01aasta a8-ga. D2 kere siis. Olen testinud uusi ülemisi õõtsasi, teisi amorte jne...kolin tuleb juhipoolt, hästi on tunda näiteks vaikselt üle raudtee sõites. Äkki keegi on nii kena ja oskab omast kogemusest öelda, mis oli lahendus...kui õigesti mäletan siis ka siinsamas foorumis oli sama veaga A8-said. Pakutud on ka roolilatt, kuid kuidas see saab koliseda kui ratas vertikaalselt liigub?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
raivo33
huviline

Registreerunud 15.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 30.09.09 20:45 Tsiteeri

No kui on vahetatud kõik puksid ja otsad siis äkki amordi tugi laagrid või midagi sellega pistmist.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5q

postitati 30.09.09 21:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: altz1
Ei hakka uut teemat tegema aga mul sama häda 01aasta a8-ga. D2 kere siis. Olen testinud uusi ülemisi õõtsasi, teisi amorte jne...kolin tuleb juhipoolt, hästi on tunda näiteks vaikselt üle raudtee sõites. Äkki keegi on nii kena ja oskab omast kogemusest öelda, mis oli lahendus...kui õigesti mäletan siis ka siinsamas foorumis oli sama veaga A8-said. Pakutud on ka roolilatt, kuid kuidas see saab koliseda kui ratas vertikaalselt liigub?

Kui amodi tugipadi väsinud, siis kolistab kahh päris korralikult.

http://autoosad.ee/pilt/802-2377.pdf

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
opsys
huviline

Registreerunud 21.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2.0 85kW 1994 a, B6 Avant 1.9 AVF 2003

postitati 01.10.09 06:37 Tsiteeri

Kiskumise pealt mainiks ka seda, et rehvid põhjustavad ka seda. Endal oli mingi jooks rehve ja kiskus niiet paha. Sai teised alla pandud ja korras.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 29.7% - SQL: 70.3%]