Registreerunud 30.09.09
Kasutaja on eemal
postitati 30.09.09 15:55
Audi A6 esisillaga probleem
Tsitaat:
Algselt postitas: jaanus.seer
mull on selline mure et olen esi sillas vahetanud puksid ja sisemise ja välimise rooli otsa ära ja olen just silla stendis käinud.mingi kolin on sees
ei tea millest se tuleb.olen isegi tehno ylevaatusel stendis käinud aga seal ei saanud targemaks.jama on selles kui rooli sirgeks sõidu ajal panen
hakkab auto paremale minema.kas võib sarniirides viga olla
Mul on selline mure, et olen esisillas vahetanud puksid, sisemise ja välimise rooliotsa ära ja olen just silla stendis käinud. Mingi kolin on sees ei
tea millest see tuleb. Olen isegi tehno ülevaatusel stendis käinud aga seal ei saanud targemaks. Jama on selles, kui rooli sirgeks sõidu ajal panen
hakkab auto paremale minema. Kas võib sarniirides viga olla?
Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna
järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit."
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
postitati 30.09.09 16:04
Sild halvasti reguleeritud arvatavasti. Oleneb muidugi ka teest ja kui hullusti ta sul kisub. Kolina põhjuseid võib mitmeid olla läbi foorumi ei oska
keegi sul neid üless leida. Ja A6 on ka suhteline mõiste.
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
postitati 30.09.09 18:04
Just, A6'te on kolme eri keret ja igal ühel omad eripärad.
Registreerunud 13.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: V8tt
postitati 30.09.09 18:57
Ei hakka uut teemat tegema aga mul sama häda 01aasta a8-ga. D2 kere siis. Olen testinud uusi ülemisi õõtsasi, teisi amorte jne...kolin tuleb
juhipoolt, hästi on tunda näiteks vaikselt üle raudtee sõites. Äkki keegi on nii kena ja oskab omast kogemusest öelda, mis oli lahendus...kui õigesti
mäletan siis ka siinsamas foorumis oli sama veaga A8-said. Pakutud on ka roolilatt, kuid kuidas see saab koliseda kui ratas vertikaalselt liigub?
raivo33
huviline
Registreerunud 15.05.09
Kasutaja on eemal
postitati 30.09.09 20:45
No kui on vahetatud kõik puksid ja otsad siis äkki amordi tugi laagrid või midagi sellega pistmist.
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5q
postitati 30.09.09 21:14
Tsitaat:
Algselt postitas: altz1
Ei hakka uut teemat tegema aga mul sama häda 01aasta a8-ga. D2 kere siis. Olen testinud uusi ülemisi õõtsasi, teisi amorte jne...kolin tuleb
juhipoolt, hästi on tunda näiteks vaikselt üle raudtee sõites. Äkki keegi on nii kena ja oskab omast kogemusest öelda, mis oli lahendus...kui õigesti
mäletan siis ka siinsamas foorumis oli sama veaga A8-said. Pakutud on ka roolilatt, kuid kuidas see saab koliseda kui ratas vertikaalselt liigub?
Kui amodi tugipadi väsinud, siis kolistab kahh päris korralikult.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 29.7% - SQL: 70.3%]