JaanusP
huviline
Registreerunud 31.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.07.09 20:39
|
|
|
Audi 80 2.0 89a. Käima ei lähe..
Tervist , tegemist siis audi 80 mootori koodiga 3A.
Kõik algas tavalisel päeva kui auto hakkas jamama , enne seda kadus vahepeal jõud ära ja siis lõppudelõpuks enam ei töötanudki.
Enne seda jamama hakkamist vahetatud lamda(bosh),terve jagaja süsteem koos kaane ja juhtmetega, küünlad, blokikaane tihendid, klapisääre
tihendid.(igaasi erineval ajal vahetatud, sellesmõttes et asi läks katki siis parandati ära ja sõideti edasi)
Probleem selles et auto podiseb, pöörded üle 4000pöörde ei lähe (podiseb ja hädiseb siis igatepidi siis kui 4000pööret), süüde enamvähem aga ikka lööb
käivitamisel tagasi..... Eile proovisin teist pritsepead ja töötas ikka samamoodi, täna vahetasin bensupumba ja ikka jamab samamoodi .
Keegi oskab nõu anda mis viga võib olla 
|
|
|
JaanusP
huviline
Registreerunud 31.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.07.09 22:12
|
|
|
Tsitaat: | tõesti keegi ei tea mis võib viga olla , või head nõu anda. |
Tõesti keegi ei tea, mis võib viga olla või head nõu anda?
Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna
järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit."
|
|
|
rix30
huviline
Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S3 1,8T 8L
|
postitati 14.07.09 00:55
|
|
|
Kui niipalju asju tehtud,siis viska hammasrihmale pilk peale.
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5q
|
postitati 14.07.09 07:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: JaanusP
süüde paigas aga ikka lööb käivitamisel tagasi..... |
Järelikult EI OLE süüde paigas kui tagasi lööb käivitamise aeg.
|
|
|
|
JaanusP
huviline
Registreerunud 31.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.03.10 16:07
|
|
|
Kontorillin siis ise üle ka süüde on täpselt paigas või mitte .
Et kus kohas peab olema ülemise rihmaratta märk olema ? Plastikult otsisin märki kuid ei leidnud. Kas samas asendis peab olema nagu sellel lehel
märgitud? http://www.hot.ee/meelo22/pildid/joon.JPG
Ning hooratta märgi asendit tean.
|
|
|
semanoid
huviline
Registreerunud 24.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: audi 90 q. 20v 125kw. 91a.
|
postitati 21.03.10 06:17
|
|
|
Terv. Ülemise rihmaratta taga on süvistatud punkt mis peab minema kokku plokikaane ülemise (eest vaadatuna) parempoolse servaga. Kõige parem on võtta
klapikambri kaas maha, siis on selgem ülevaade.
semanoid
|
|
|
|
JaanusP
huviline
Registreerunud 31.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.03.10 10:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: semanoid
Terv. Ülemise rihmaratta taga on süvistatud punkt mis peab minema kokku plokikaane ülemise (eest vaadatuna) parempoolse servaga. Kõige parem on võtta
klapikambri kaas maha, siis on selgem ülevaade. |
Tänud vastamast.
Uurisin asja ning süüde on täiesti õige. Aga ikka käivitamisel lööb tagasi.
Ehk oskab keegi sellepeale midagi öelda.
|
|
|
Tegelane5
huviline
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.03.10 12:34
|
|
|
Sama mootoriga Audil just soojana hakkab vastu. Mul oli varem süüde täiega hiline siis läks ilusti käima. Tuttav keeras asja paika. Aga siis tekkis ka
see viga et käimapannes hakkab vastu. Just soojalt. Ma kahtlustan et tglt on minul viga starteris. Vahetan varustarteril puksid ära, eks annan siis
teada.
|
|
|
|
JaanusP
huviline
Registreerunud 31.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.03.10 10:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Tegelane5
Sama mootoriga Audil just soojana hakkab vastu. Mul oli varem süüde täiega hiline siis läks ilusti käima. Tuttav keeras asja paika. Aga siis tekkis ka
see viga et käimapannes hakkab vastu. Just soojalt. Ma kahtlustan et tglt on minul viga starteris. Vahetan varustarteril puksid ära, eks annan siis
teada. |
Mul lööb külmalt ja soojalt tagasi käivitamisel, ning kui käima läheb siis puterdab ning äkiliselt gaasi andes ei taha ilusti pöörde minna. Max
pöörded mis läheb on 4000.
|
|
|
JaanusP
huviline
Registreerunud 31.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.04.10 20:22
|
|
|
Üle pikaaja mõtlesin et peaks käivitama. Mindud välja ja tehtud. Kui küte sai sisse valatud siis starterit pannes lubas natuke. Aku sai tühjaks ja
pandud auto taha lohisema, siis ka natuke lubas ja värki. Kui starterit käiasid siis lubas ja laadis sama kiiresti et akut tühjaks ei tõmmanud, kui
uuesti starerit panna siis enam ei jõua. Edasi keerasime jagajat , siis vahetasime küünlajuhtmeid jagaja kaanel, vahest ei lubanud ülde siis lubas
mingi järjestusega, ning vaatasin netist täiesti õiget järjestust( 1 3 4 2 ), panime selle järgi siis ka vahetevahel natuke lubas.
Samas sai rootorit vahetatud, uuritud.
Kaitsmeid ka vaatasin , kõik olid ära oksüdeerinud, puhastasin kaitsmed ära aga pesasid puhtaks kuidagi ei saa.
Ehk keegi tõesti teab milles viga ??
|
|
|
Blizzard
huviline
Registreerunud 13.06.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 2.0i
|
postitati 05.04.10 10:20
|
|
|
No nii, masin on mul täpselt sama, mina soovitan sul minna kapoti alla ja võtta tagant ära kütuse surve regulaatori pistik. Sellega ilmselt asi
piirdub! Ma ise otsin seda juppi pingsalt sest mina sõidan lahtise pistikuga. Teine vana masina probleem võib olla halli andur mis on jagaja sees
rootori all aga kui sul terve see süsteem on vahetatud siis olen arvamusel, et ikka kütuse rõhu vidin sul tuksis. Anna siis teada edusammudest!
|
|
|
JaanusP
huviline
Registreerunud 31.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.12.10 10:41
|
|
|
Proleem endislet.
Siis kui õues soojem oli ja veel linnud laulsid siis sai jahutus flansi küljest vahetatud üks andur(õieti mäletades oli flansi all mitte peal) ära
sest sõbra autol olid sarnased sümptomid ja käis paranduses ja leiti, et viga anduris. Kõigepealt sai kütet paaki valatud ja siis käima proovitud.
Auto ei teinud kõssugi, sai igaks juhuks teise audi pealt küünlajuthmete järjekord üle vaadatud ja proovitud. Edasi panime vana anduri tagasi ja ikka
ei toimud midagi.
Kui auto kunagi enamvähem veel töötas siis sai seda kütuse rõhuregulaatori juhet küljest ära võetud ja külge pandud. Ei midagi toimunud.
Ette tänades Jaanus.
|
|
|