Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Mis mudeli Cruise Control kang? (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1094)
spool
huviline

Registreerunud 27.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 29.05.12 18:59 Tsiteeri
Mis mudeli Cruise Control kang?

Tere,

Häda selline, et üle aasta tagasi ostsin audiklubi kaudu püsika kangi oma autole, lootuses, et saan ka selle eeliseid nautida. Tuli aga välja, et minu auto aju ei toimeta VAG-COMiga nii nagu peaks vaid näitab ainult Group 000 väärtuseid sellisena nagu siin pildil. Ja tundub, et ei saa aktiveerida püsika võimalust. Ehk oskab keegi selle kohta midagi öelda, miks minu auto aju ei suuda teiste gruppide infot näidata, või on asi Vag-Comis ? Kasutan 10.6 versiooni, ei ole ross-tech.

http://www.upload.ee/image/532599/aud105.JPG
Pilt teemast - http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=81065

Jutu jätkuks..
Panin siis kangi müüki lootuses, et kellelgi teisel läheb seda vaja, kuid tuli hoopis välja, et C4 püsikad on 5 juhtmega, minu oma oli aga neljaga. Kuna ma enda auto peal kunagi seda katsetada ei saanud ja ei olnud sel hetkel niivõrd pädev, et teada mitu juhet seal olema peab, siis tuli välja, et mul tõmmati nahk üle kõrvade. Kahjuks oma teadmatuse tõttu pidi ka järgmine omanik pettuma ning tegime tagasivahetuse. Nüüd aga tekib küsimus, mille kang see üldse on? Mulle müüdi see A6 C4 TDI kangi pähe. Ja kui sa seda lugema satud kes sa mulle selle kangi müüsid, siis loodan, et sa ei tunne ennast hästi ja et su Opel roostetab ära millega sa sõitsid.

Kui kellelgi on infot, mille kangiga võib tegu olla, siis palun jagage seda.

Mina omaltpoolt lisan kogu info mis on kangi peal-
Kood : 4A0 953 513
KLS 202.248
Kangist jooksevad neli juhet : punane, sinine, valge, must.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 29.05.12 19:09 Tsiteeri

Kiire googeldamine ütleb , et audi 80 kangiga on tegu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 29.05.12 20:46 Tsiteeri

100'del ilmselt ei olegi püsikafunktsiooni olemas. Sellest terve teema siin ju. Mis vahet sel üldse on mille kang, ja mitme juhtmega, peaasi, et ta füüsiliselt oma kohale sobib, nagunii tuleb ju juhtmed vedada-aretada.;)

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jarvequattro
klubiliige

Registreerunud 25.01.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 c4 Tdi Quattro ja Audi a8 d2 Tdi Quattro

postitati 29.05.12 21:36 Tsiteeri

Plaan enda audi 100 2.5 tdi-le püsikas peale panna ja uurisn siis ka seda ja öeldi, et 100-le ei saa panna kuna ajus ei ole seda funktsiooni olemas. Et tuleks panna audi a6 aju, et saaks 100-le püsikat panna. Aga kui panna a6 aju, kas siis auto hakkab tööle ka või tuleks veel midagi muuta. Muidugi mootori kood peaks samaks jääma. Äkki keegi on kokku puudunud sellise asjaga. Loodan, et ei läinud teemast mööda.:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5q

postitati 29.05.12 22:20 Tsiteeri

A6 aju on immoga, 100 ilma. Selleks, et 100 peal a6 aju kasutada on vaja ka immorõngast koos võtmega.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
spool
huviline

Registreerunud 27.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 30.05.12 14:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
100'del ilmselt ei olegi püsikafunktsiooni olemas. Sellest terve teema siin ju. Mis vahet sel üldse on mille kang, ja mitme juhtmega, peaasi, et ta füüsiliselt oma kohale sobib, nagunii tuleb ju juhtmed vedada-aretada.;)

Aga on ju suur vahe kas on 4 või 5 juhet. Või kujutad sa äkki ette kust viies, ilmselt kollane juhe, siis tulema peaks?

Aitäh igaljuhul vastuste eest, nüüd mõlemad küsimused lahendused leidnud. Kui kellelgi soov kang ära osta siis võib ühendust võtta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 31.6% - SQL: 68.4%]