Mis mudeli Cruise Control kang?
Tere,
Häda selline, et üle aasta tagasi ostsin audiklubi kaudu püsika kangi oma autole, lootuses, et saan ka selle eeliseid nautida. Tuli aga välja, et
minu auto aju ei toimeta VAG-COMiga nii nagu peaks vaid näitab ainult Group 000 väärtuseid sellisena nagu siin pildil. Ja tundub, et ei saa
aktiveerida püsika võimalust. Ehk oskab keegi selle kohta midagi öelda, miks minu auto aju ei suuda teiste gruppide infot näidata, või on asi
Vag-Comis ? Kasutan 10.6 versiooni, ei ole ross-tech.

Pilt teemast - http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=81065
Jutu jätkuks..
Panin siis kangi müüki lootuses, et kellelgi teisel läheb seda vaja, kuid tuli hoopis välja, et C4 püsikad on 5 juhtmega, minu oma oli aga neljaga.
Kuna ma enda auto peal kunagi seda katsetada ei saanud ja ei olnud sel hetkel niivõrd pädev, et teada mitu juhet seal olema peab, siis tuli välja, et
mul tõmmati nahk üle kõrvade. Kahjuks oma teadmatuse tõttu pidi ka järgmine omanik pettuma ning tegime tagasivahetuse. Nüüd aga tekib küsimus, mille
kang see üldse on? Mulle müüdi see A6 C4 TDI kangi pähe. Ja kui sa seda lugema satud kes sa mulle selle kangi müüsid, siis loodan, et sa ei tunne
ennast hästi ja et su Opel roostetab ära millega sa sõitsid.
Kui kellelgi on infot, mille kangiga võib tegu olla, siis palun jagage seda.
Mina omaltpoolt lisan kogu info mis on kangi peal-
Kood : 4A0 953 513
KLS 202.248
Kangist jooksevad neli juhet : punane, sinine, valge, must.
|