Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: audi a4 kliima. numbrid vilguvad????? (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 745)
kalevtaluste
huviline

Registreerunud 10.08.11
Kasutaja on eemal

postitati 10.08.11 07:02 Tsiteeri
audi a4 kliima. numbrid vilguvad?????

viga selline et auto sai hiljuti soetatud ja nyyd hakkasid vilkuma need numbrid mis seal kliima. blokis on tasutavalgus kõik toimib aga mingi hetk need numbrid ja muud pildid seal on ja siis jälle kadunud???äkki oskab keegi aidata???

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 10.08.11 07:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kalevtaluste
viga selline et auto sai hiljuti soetatud ja nyyd hakkasid vilkuma need numbrid mis seal kliima. blokis on tasutavalgus kõik toimib aga mingi hetk need numbrid ja muud pildid seal on ja siis jälle kadunud???äkki oskab keegi aidata???

Võta blokk lahti, puhasta ühendused piirituse lapiga, vaata pistiku pinide jooted trükkplaadi peal üle, kuidas ja mis täpselt, selle peaksid koos piltidega siit foorumist otsingut kasutades ilusti leidma! Kui oleks pirnid läbi, siis taust ka ei põleks. Asjakohane oleks muidugi ka auto kohta täpsemad andmed panna!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kalevtaluste
huviline

Registreerunud 10.08.11
Kasutaja on eemal

postitati 10.08.11 07:23 Tsiteeri

auto ise a4 avant 1996 a 2,6 ja 110kw .....ex ma yritan need pildid siit yles leida ei taha nagu eriti lammutada ka,auto ise korralik autoaiiast võetud...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kalevtaluste
huviline

Registreerunud 10.08.11
Kasutaja on eemal

postitati 10.08.11 07:36 Tsiteeri

kui keegi ikkagi oskab õelda kuidas see see kliima nuppude systeem lahti käib siis ....AITÄH!!!

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 10.08.11 07:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kalevtaluste
kui keegi ikkagi oskab õelda kuidas see see kliima nuppude systeem lahti käib siis ....AITÄH!!!

No ma otsin siis ise selle teema kohe üles, aga üks küsimus:Ma saan aru, et kogu numbrit ei taha sa panna, aga mis oleks auto numbri tähed? Ega mitte ASS? Ma lihtsalt nii huvi pärast, mul ka oli kunagi -96 a4 avant 2,6, huvitaks selle saatus:cool:

Displei remont siis: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=82401&page=1&highlight=kliima%20displei#pid491750

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kalevtaluste
huviline

Registreerunud 10.08.11
Kasutaja on eemal

postitati 10.08.11 11:23 Tsiteeri

Tsitaat:
ei ma võtsin auto tartust autoaiiast ...eestisse võtsin esmakordselt ise arvele :)

Ei, ma võtsin auto Tartust autoaiast... Eestisse võtsin esmakordselt ise arvele. :)

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Kolmandal korral peatatakse sinu postitusõigus! Nõuded postituse keelelisele osale leiad siit."

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 32.0% - SQL: 68.0%]