Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi A6 1.9TDI - 1995 - Rait123 (Vastuseid: 14 | Vaatamisi: 3005)
Rait123
huviline

Registreerunud 05.08.11
Kasutaja on eemal

postitati 05.08.11 11:27 Tsiteeri
Audi A6 1.9TDI - 1995 - Rait123

Tervist!
Siin on minu esimene Audi.
Tegu siis Audi A6 1.9tdi 66kw atm käigu kast,autol on veel nahksisu,kliima,el.aknad,püsikas jne.
Hetkel auto ennast ilusti ülal pidanud vahetanud ainult geneka tableti,rihmad õlid ja kõik filtrid.Sõitnud temaga üle 1 kuu ja ligi 5000 km.Keskmine kütuse kulu 5.5-6l sajale.Hetkel ainult üks pilt rohken pole hetkel näidata.

http://i56.tinypic.com/ib9ehc.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Rait123
huviline

Registreerunud 05.08.11
Kasutaja on eemal

postitati 05.08.11 11:42 Tsiteeri

Pilt läks liiga suureks aga nüüd ei oska teemat muuta:(

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 05.08.11 12:19 Tsiteeri

Üleval paremas nurgas on sul nupp "MUUDA". Vajuta seda, kustuta vana pilt ära ja lisa uus ja väiksem (maksimum suurus 800x600).
See auto on kasutaja Vilumaa käest ostetud, kui ma ei eksi. Ilmselt korralik masin, väga hea valik ka iseenesest, aga käigukast sellele mootorile on küll õnnetuseks kaelas. Manuaaliga liikus selline Audi küll päris talutavalt (sõitsin 3a samasuguse musta värvi 1.9TDI 66kw manuaalkastiga A6 Avantiga), automaat aga on ikka väga uimane. Samas, mugavus linnas maksab ka midagi.
Aga hea valik selles mõttes, et öko, mahukas ja vastupidav. Hoolda siis ilusti ja muretuid kilomeetreid!;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
alvar99
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 19.08.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B3 `90 1,6Td 59kW

postitati 06.08.11 14:56 Tsiteeri

Tsitaat:
kuidas mootor jõuab sihukest suurt keret edasi ka liigutada ?

Kuidas mootor jõuab sihukest suurt keret edasi ka liigutada?

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Kolmandal korral peatatakse sinu postitusõigus! Nõuded postituse keelelisele osale leiad siit."

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Rait123
huviline

Registreerunud 05.08.11
Kasutaja on eemal

postitati 07.08.11 01:03 Tsiteeri

Tänud kiidu sõnade eest,mootor ise on tubli aga jah automaat on vägagi uimps.

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 07.08.11 08:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: alvar99
kuidas mootor jõuab sihukest suurt keret edasi ka liigutada ?

See mootor liigutas seda keret väga eduliselt edasi, isegi imestasin. Enda C4 liikus küll üllatavalt nobedalt edasi. Muidugi, eks see nõudis ka gaasipedaali seljas elamist, kui tahtsid kiiret liigutamist, aga see pisikene turbo, mis seal kapoti all on, see teeb imesid selle masinaga. Möödasõitudeks mina üldiselt käiku alla ei vahetanud, vaid siis, kui väga kiiresti oli vaja teha möödasõit. Kui see asi pöördes on, siis läheb ikka päris edukalt edasi, 2.0 85kw A6 jäi seljataha igatahes (möödasõidukiirendusel). Automaat ilmselt rikub kõik ära :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
einu.
huviline

Registreerunud 28.07.09
Kasutaja on eemal

Auto: audi a4 avant 1.8T

postitati 07.08.11 19:39 Tsiteeri

Oi,see auto ka siia tekkinud.
Minuarust selle auto minek oli päris asjalik,kui ma korra kõrval sel istusin.See auto jääb püsima ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 08.08.11 06:39 Tsiteeri

Võrrelduna 2L 66kW bensukaga:

66 kW @ 5400 rpm
148 Nm @ 3000 rpm

66 kW @ 4000 rpm
202 Nm @ 1900 rpm

See viimane rida on see, mis näiliselt pisikese kubatuuriga kilovativaese turbodiisliga auto üllatavalt vilkalt liikuma paneb. Vanakooli automaat teeb aga sellele paraku tõesti 1:0. :(

jankii
postitusõiguseta

Registreerunud 11.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 08.08.11 07:12 Tsiteeri

Märkus moderaatorilt: "Postitus kustutatud, kuna kasutaja ei ole vaatamata varasemale märkusele asunud järgima foorumi reeglite 3. punkti! Järgmine samm on kasutaja postitusõiguse peatamine!"

rainer9968
huviline

Registreerunud 02.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,9TDI

postitati 08.08.11 14:20 Tsiteeri

Ma arvan, et see masin ei ostetud mineku pärast vaid rahulikuks kulgemiseks. Kas sisust ka saaks mõned pildid. Kui ma uurisin antud masina kohta siis püsikas ja kliima ei pidanud töötama või oled need korda saanud. Väljast on küll kena masin.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Vilumaa
huviline

Registreerunud 08.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Cabrio 99a 2.8 V6 - B4 1.9 Tdi 66

postitati 08.08.11 19:06 Tsiteeri

Tegu tõesti minu vana masinaga. Lasin sellel käigukasti ja geneka ära vahetada. Peale jaanipäeva trippi kadus turbo toiminie ära. Algselt ei saanud kuidagi veale pihta. Kuid tänu mitmetele silmapaaridele saime aru et õhulugeja oli umbes, kuna õhufiltrit sees polnud ja sealt ei saanud enam õhku peale. Mina jäin selle automaadiga väga rahule. Väiksemate velgedega liikus vägagi reipalt ja kütusekuluks maanteel 4,5 sajale. Edu ja jaksu selle masinaga!

jyrisoo
huviline

Registreerunud 06.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio 1,9TDI

postitati 08.08.11 20:16 Tsiteeri

Mul on sellele mootorile nuuskpiiritust;)
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=96574

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 09.08.11 05:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Vilumaa
Tegu tõesti minu vana masinaga. Lasin sellel käigukasti ja geneka ära vahetada. Peale jaanipäeva trippi kadus turbo toiminie ära. Algselt ei saanud kuidagi veale pihta. Kuid tänu mitmetele silmapaaridele saime aru et õhulugeja oli umbes, kuna õhufiltrit sees polnud ja sealt ei saanud enam õhku peale. Mina jäin selle automaadiga väga rahule. Väiksemate velgedega liikus vägagi reipalt ja kütusekuluks maanteel 4,5 sajale. Edu ja jaksu selle masinaga!

Eee, kuidas mõjutab velje suurus kiirendust (tavamasinate puhul)?

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 09.08.11 05:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Tsitaat:
Algselt postitas: Vilumaa

Eee, kuidas mõjutab velje suurus kiirendust (tavamasinate puhul)?

Väga hea küsimus :D Ei saanud minagi aru, et 15" ja 17" velgedega liikumiskiirus oleks autol muutunud :D Aga auto on ilus ja aus, meenutab vanu aegu :D

Rait123
huviline

Registreerunud 05.08.11
Kasutaja on eemal

postitati 10.08.11 10:32 Tsiteeri

Ega jah see auto sai ostetud just sellepärast,et käia Pärnu-Tallinn vahet koolis.Enne audit oli mul bmw 525tds ja nüüd siis 1,9 ja vahet väga erilist pole kui aus olla,ainult mugavam kõvasti.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 45.7% - SQL: 54.3%]