Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi 80 B4 kesklukk (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1283)
Banditos
huviline

Registreerunud 22.07.11
Kasutaja on eemal

postitati 27.07.11 19:20 Tsiteeri
Audi 80 B4 kesklukk

Selline probleem siis,et autol on juhipoolset ust muugitud ja võti sinna sisse enam ei lähe. Hetkel käib uste avamine kõrvalistuja poole pealt. Asi on selles,et kõik uksed tulevad lahti küll kõrvalistuja poolsest uksest aga lukku läheb ainult see sama uks ja ülejäänud tuleb sulgeda käsitsi. Kas on sellest ainult abi kui vahetada ära juhipoolne südamik ? või võib ka muu probleem olla?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
roy
huviline

Registreerunud 02.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 31.07.11 10:33 Tsiteeri

Autos istudes pane uksed kinni ja vajuta juhipoolne nupp alla kui kõik uksed sulguvad oleks südamiku vahetusest kasu. Kunagi Ford Sierral oli ka juhipoolne ukse südamik rikutud. Elektrik soovitas teiselt ukselt südamik võtta, vahetasin ära ja kesklukk töötas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Banditos
huviline

Registreerunud 22.07.11
Kasutaja on eemal

postitati 31.07.11 16:44 Tsiteeri

ei see mul ei tööta,lihtsam äkki signa peale panna. aga tänud

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Wolf123
huviline

Registreerunud 27.04.11
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Coupe

postitati 31.07.11 16:50 Tsiteeri

Tuttav probleem. Minu autol esineb see jama pidevalt peale akuklemmi mahavõtmist. Siis sukeldun pagassi ja leian tee jälle kesklukupumbani. Sellelt eemaldan siis pistiku ( valge ) ja panen uuesti tagasi. NB! Tagasi pannes tõmbab pump aga kohe uksed lukku, seega ära unusta võtmeid autosse!! Peale seda protsetuuri toimib mul taas kesklukk ilusti.
Enne seda uksed teeb kõik lahti, aga sulgeb ainult ühe. Arvatavasti läheb see kesklukupump lolliks, kui toiteahel katkeb ja pistikut lahti ja kinniühendades hakkab uuesti käima.

Teostan Viljandis sõiduautode diagnostikat ( ka koduvisiidid ) 56267442
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Banditos
huviline

Registreerunud 22.07.11
Kasutaja on eemal

postitati 31.07.11 17:17 Tsiteeri

mul ei aidanud ka see variant kahjuks aga tänud siiski !

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 27.1% - SQL: 72.9%]