Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A6 MMI viskas pildi tasku (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 1939)
eric123
huviline

Registreerunud 08.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0TDI Q 2005

postitati 23.07.11 19:29 Tsiteeri
A6 MMI viskas pildi tasku

Juhtus selline asi, et MMI loobus töötamast. Tegu on A6 2005 mudeliga ja MMI ands otsad sõidu ajal. Hetkel on olukord sellline, et sisse lülitades tuleb ette nn Welkom screen ja siis läheb mustaks. Olen proovinud restarti teha (3 button restart), aga ei aita. Foorumitest olen asja vähe uurinud ja kõik viitab telefoni moodulile (see viga käis juba varem disgnostikast läbi). Kui see asi tõesti nii on, siis küsitakse selle eest 1500 EUR. Siit tuleb siis ka minu mure ja küsimus. Kas on mingeid alternatiive? Kas MMI võib töötada ka ilma telefoni moodulitta? Kõik soovitused on teretulnud:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
eric123
huviline

Registreerunud 08.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.07.11 20:19 Tsiteeri

Kuna ei ole tulnud ühtegi vastust, siis igaks petteks kirjutan lahti, et MMI on Multi Media Interface.

audi121
huviline

Registreerunud 30.09.09
Kasutaja on eemal

Auto: a6 2004 3.0 tdi

postitati 23.07.11 20:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: eric123
Juhtus selline asi, et MMI loobus töötamast. Tegu on A6 2005 mudeliga ja MMI ands otsad sõidu ajal. Hetkel on olukord sellline, et sisse lülitades tuleb ette nn Welkom screen ja siis läheb mustaks. Olen proovinud restarti teha (3 button restart), aga ei aita. Foorumitest olen asja vähe uurinud ja kõik viitab telefoni moodulile (see viga käis juba varem disgnostikast läbi). Kui see asi tõesti nii on, siis küsitakse selle eest 1500 EUR. Siit tuleb siis ka minu mure ja küsimus. Kas on mingeid alternatiive? Kas MMI võib töötada ka ilma telefoni moodulitta? Kõik soovitused on teretulnud:)

Kuskilt on meelde jäänud et telefoni moodulit saab süsteemist välja lülitada, muidugi ei tea kui õige see on.

samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 24.07.11 07:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi121
Tsitaat:

Kuskilt on meelde jäänud et telefoni moodulit saab süsteemist välja lülitada, muidugi ei tea kui õige see on.

Saab vahelt välja võtta jah kui muidugi probleem selles on.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
nakaman
huviline

Registreerunud 05.10.09
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1.9Tdi AVB

postitati 26.07.11 17:49 Tsiteeri

C6 tüüpveaks on ka tagumise aknapesuvooliku purunemine just MMI aju juurest. Avandil asuvad taga pakiruumis vasakul pool.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mine....
huviline

Registreerunud 10.10.08
Kasutaja on eemal

postitati 26.07.11 18:15 Tsiteeri

Igaks juhuks proovi kõiki nuppe niiöelda "klõbistada", endal juhtus (ja ka teistel juhtunud) selline asi, et üks nupp jäi sisse ja see põhjustas samasuguse vea...

I hope that I will soon forget the Audi Quattro. Until I do, I shall continue to worship that b.tch goddess Success at the expense of friends, family, honesty and decency - anything to be in a position to have one. -Four Wheeler Magazine 1982
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rocket
klubiliige

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 26.07.11 19:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: nakaman
C6 tüüpveaks on ka tagumise aknapesuvooliku purunemine just MMI aju juurest. Avandil asuvad taga pakiruumis vasakul pool.

Ma ei tea mis C6 imetüüpviga see on või mis seal üldse puruneb, kuid ka C5 Avandil on löönud mingil hetkel aknapesuvooliku liitekohast lahti just seal vasakul pakiruumis.
Jääb mulje, et järjekordne idiootsus juba läbi aastate.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
akselpidur
huviline

Registreerunud 13.01.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Allroad 3,0TDI 2007 (C6)

postitati 27.07.11 05:55 Tsiteeri

Mul oli sama jama. http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=90813

samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 27.07.11 06:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rocket
Tsitaat:
Algselt postitas: nakaman

Ma ei tea mis C6 imetüüpviga see on või mis seal üldse puruneb, kuid ka C5 Avandil on löönud mingil hetkel aknapesuvooliku liitekohast lahti just seal vasakul pakiruumis.
Jääb mulje, et järjekordne idiootsus juba läbi aastate.

Ja lisaks on veel ühenduskoht juhiistme juures, mis uputab ära telefoni aju. Nagu oleks meelega tehtud, et igav ei hakkaks.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
eric123
huviline

Registreerunud 08.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.08.11 10:53 Tsiteeri

Tänud kõigile vastanutele. Viga oligi purunenud aknapesuvoolik ja sellest tulenev võimendi läbikärssamine. Käisin ka Helsingis asuvas Audi teeninduses ja sealt väideti et Audi pidi siiani neid voolikuid garantii korras välja vahetama. Igal juhul tasub asja uurida.

nakaman
huviline

Registreerunud 05.10.09
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1.9Tdi AVB

postitati 05.08.11 06:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Tänud kõigile vastanutele. Viga oligi purunenud aknapesuvoolik ja sellest tulenev võimendi läbikärssamine. Käisin ka Helsingis asuvas Audi teeninduses ja sealt väideti et Audi pidi siiani neid voolikuid garantii korras välja vahetama. Igal juhul tasub asja uurida.

Vooliku võiks ise ka kinni maksta, pigem ei sooviks seda võimendit ise kinni maksta. Enda isal oli seal veel BOSE võim. Aga kellel vähegi viitsimist võiks oma C5-C6 mudelitega käia remondis enne kui hilja! Aga ega nad audis enne ei iitsata ka. Siis kui lähed oma katkise võimuga, on kohe kõik targad ja teavad, miks nii juhtus.
:mad:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 39.8% - SQL: 60.2%]