SigridE
huviline
Registreerunud 15.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80
|
postitati 18.03.11 21:26
|
|
|
Kaubakate
Kas näiteks audi 100/a6 kaubakate on teisaldatav? Kui on siis huvitaks selle laius. Otsin omale sobivas mõõdus kaubakatet (rulood) kuna originaali
praktiliselt võimatu leida.
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 18.03.11 21:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: SigridE
Kas näiteks audi 100/a6 kaubakate on teisaldatav? Kui on siis huvitaks selle laius. Otsin omale sobivas mõõdus kaubakatet (rulood) kuna originaali
praktiliselt võimatu leida. |
Muidugi on. Endal vedeleb ta enamasti toas kuna suuri asju jama vedada kui sae jalus on. Otsi lammutustest ja klubi varuosade kuulutusi vaata.
|
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
postitati 19.03.11 05:34
|
|
|
praktiliselt võimatu leida. |
Pöördu Indreku poole Palli tnv-lt Temal ikka ehk leidub. Minumeelest suht hiljuti kui külas käisin vedeles kuskil üks Mina olen neid 2 tooni näinud. Musta ja helehalli. Kuigi kui tarbe esemena
kasutada siis pole vahet mis tooni on. Kui ma C4 ja sisu ümber vahetasin, siis tegin diili lihtsalt ja vahetasin müüjaga rulood ära, sest hele ei
läinud enam interjööriga kokku.
XZN M16
|
|
|
|
SigridE
huviline
Registreerunud 15.12.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.11 14:35
|
|
|
Esmalt oleks vaja mõõte kas kataks laiusega ära. Kui mõõdud sobivad siis otsiks omale ka juba
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 19.03.11 14:40
|
|
|
Esmalt oleks vaja mõõte kas kataks laiusega ära. Kui mõõdud sobivad siis otsiks omale ka juba |
Et müügiks ilusamat ilmet saavutada?
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
lkallas
|
postitati 19.03.11 15:02
|
|
|
Kas ma saan õigesti aru, et sa tahad audi 100 pagasikatet paigaldada Coupesse sest Coupe pagasikatte leidmine on raske?
|
|
|
SigridE
huviline
Registreerunud 15.12.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.11 15:19
|
|
|
Ei otsi seda coupe jaoks. Seal kõik originaal ja olemas.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.11 15:22
|
|
|
Ei otsi seda coupe jaoks. Seal kõik originaal ja olemas. |
Vabandust.
Esiti jäi mulje, et coupele tarvis, kuid lugedes uuesti korralikult esimest postitust, sain asjast aru!
Samas, kuidas on originaali vöimatu leida?
Kindlasti tegelastel, kes foorumi varuosade rubriigis 100/A6-le jubinaid pakuvad (masinad varuosadeks) on kindlasti midagi pakkuda.
Lihtsalt ise peab tegus olema! 
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
postitati 19.03.11 16:44
|
|
|
A100/A6 le polegi ju mõõtude järgi mõtet otsida mingit suvalist rulood. Samahästi võib siis juba suure musta kile asjadele peale tõmmata kui vajadus
tekkib. Samamoodi võiksin C5 avandi rulood hakata C4 kerega masinale aretama ja vastupidi Ja neid müüakse aegajalt mitmeis autovaruosadega kauplevates portaalides. Tarvis lihtsalt veidi vaeva näha ja
otsida. Ja kui isu otsa saab ja midagi ei leia siis võib siia samasse foorumisse ostu/müügi rubriiki kuulutuse teha.
XZN M16
|
|
|
|
SigridE
huviline
Registreerunud 15.12.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.11 17:13
|
|
|
Kus te loete seda et ültse audile seda rulood vaja on? Ajate mul juhtme
kokku. Küsisin vaid lihtsa küsimuse et kui äkki on kellegil 100/a6 avant seda katet et siis kas on teisaldatav ja kas leiaks äkki aega mõõta selle
laiuse. Auto kuhu see hoopis läheks on rootsi juurtega. Ilus akvaarium meeldib rohke kui prügikotikile
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.03.11 06:27
|
|
|
Ega jah teema on tegelikult suht segane siiani Anyway kui tegemist on
Rootsi masinaga siis soovitaks siiski soojalt selle automargiga seotud foorumisse, kuhu seda katet vaja on, teha samalaadne postitus. Ma ei kujuta
absoluutselt ette kuidas hakata aretama viisakalt C4 avandi rulood mõnele teisele masinale ilma, et kaubanduslik välimus ei muutuks. Kuigi audiga
mitte seonduva automargi mainimine siin foorumis ple küll sobiv, võiksid siiski meie heameeleks ära mainida mis masinasse sa nii hirmsasti tahad seda
rulood istutada (volvo/saab ja mis mark ning aasta)
XZN M16
|
|
|
|
laurz
huviline
Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: b4TQ  E39
|
postitati 20.03.11 07:09
|
|
|
Kus te loete seda et ültse audile seda rulood vaja on? Ajate mul juhtme
kokku. Küsisin vaid lihtsa küsimuse et kui äkki on kellegil 100/a6 avant seda katet et siis kas on teisaldatav ja kas leiaks äkki aega mõõta selle
laiuse. Auto kuhu see hoopis läheks on rootsi juurtega. Ilus akvaarium meeldib rohke kui prügikotikile | Naiste loogika töötab
tenekord pisut teistmoodi Lihtsam on tõesti otsida vastavalt mudelile
seda rulood.Kasutatud ruloo hind on tibake üle poole toonkile paigalduse hinnast.Nii et mina ei näe pointi ainult pudinate peitmisest
|
|
|
SigridE
huviline
Registreerunud 15.12.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.03.11 15:55
|
|
|
Ma ei maininud marki kuhu läheb ja see ei puutu asjasse. Mul oli vaja lihtsalt 100/a6 kaubaruloo mõõtu (laius). See kuidas see jääb,kuhu läheb ja kes
teeb ei ole tähtis. Küsimus on konkreetselt audi kaubakatte kohta.
Vastus võiks olla selline:
On teisaldatav? JAH/EI
ja minu xx aasta 100/A6 on see kate xxx cm.
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 20.03.11 17:02
|
|
|
Ma ei maininud marki kuhu läheb ja see ei puutu asjasse. Mul oli vaja lihtsalt 100/a6 kaubaruloo mõõtu (laius). See kuidas see jääb,kuhu läheb ja kes
On teisaldatav? JAH/EI
ja minu xx aasta 100/A6 on see kate xxx cm. |
Jah on teisaldatav
c4 A6 kate on 138 cm lai kinnituskohast. Kate ise on paar cm kitsam ja otsast läheb veel kitsamaks. Täpsemalt ei viitsi mõõta kuna katet paha välja
tõmmata rullist kui autos pole. Mina ei kujuta küll ette kuidas see mõnda teisse automarki sobiks. 
|
|
|
SigridE
huviline
Registreerunud 15.12.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.03.11 18:18
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: automees6
On teisaldatav? JAH/EI
ja minu xx aasta 100/A6 on see kate xxx cm. |
Jah on teisaldatav
c4 A6 kate on 138 cm lai kinnituskohast. Kate ise on paar cm kitsam ja otsast läheb veel kitsamaks. Täpsemalt ei viitsi mõõta kuna katet paha välja
tõmmata rullist kui autos pole. Mina ei kujuta küll ette kuidas see mõnda teisse automarki sobiks. |
Suured tänud just seda ma tahtsingi teada.
|
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.03.11 05:42
|
|
|
See läheks siis edasi juba DIY rubriigi alla 
XZN M16
|
|
|
|