Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A8 vedrud (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 2755)
Meks
huviline

Registreerunud 28.12.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2 Q. 99a

postitati 28.12.10 18:22 Tsiteeri
A8 vedrud

Vahetasin hiljuti oma A8 99.a. 4,2 sportvedrud originaalide vastu (ainult tagumised, esimesi ei vahetanud) aga ikka ei saanud nii kõrgeks kui sõbral, kellel on 94 aasta A8 4,2. Rattakoopa ääre ja rehvi vahe kõrguse erinevus on meil umbes kaks kuni kolm sentimeetrit. Velje ja rehvi mõõdud on meil samad 225/55R17. Kas probleem võib olla selles, et ma esimesed vedrud samaks jätsin või oskab keegi öelda, kas on olemas erineva pikkusega originaalvedrud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 28.12.10 20:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Meks
Vahetasin hiljuti oma A8 99.a. 4,2 sportvedrud originaalide vastu (ainult tagumised, esimesi ei vahetanud) aga ikka ei saanud nii kõrgeks kui sõbral, kellel on 94 aasta A8 4,2. Rattakoopa ääre ja rehvi vahe kõrguse erinevus on meil umbes kaks kuni kolm sentimeetrit. Velje ja rehvi mõõdud on meil samad 225/55R17. Kas probleem võib olla selles, et ma esimesed vedrud samaks jätsin või oskab keegi öelda, kas on olemas erineva pikkusega originaalvedrud.

Algatuseks niipalju, et ka sportvedru on A8 puhul tavaliselt originaalvedru järelikult on erineva kõrgusega originaalvedrud kindlasti olemas. Minu A8-l on tehasest madal (sportvedrustus) all.
Ühel kliendil vahetasime madala vedrustuse (amordid , vedrud) kõige kõrgema vedrustuse vastu mida Revalis saada oli ning see auto muutus tõsiselt mugavaks.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
margusja
huviline

Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal

Auto: BMW e60 (523) '05

postitati 28.12.10 20:42 Tsiteeri

Kasutaja "seitsmene" tegeles üsna põhjalikult D2-e omades vedrudega. Ehk pajatab mõne kuldse tarkusetera.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Meks
huviline

Registreerunud 28.12.10
Kasutaja on eemal

postitati 28.12.10 20:43 Tsiteeri

Seda ma ei tea kas sportvedrustus oli juba tehasest või on eelmise omaniku pandud. Saksast see auto mõned aastad tagasi siia toodi. Tuleb siis Revalist asja uurida. Tahaks ikka kogu jooksu kõrgeks ajada. Huvitav, mis see maksma võiks minna?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Meks
huviline

Registreerunud 28.12.10
Kasutaja on eemal

postitati 29.12.10 15:36 Tsiteeri

Vaatasin foorumis natuke ringi, aga teemades, mis puudutavad vedrusi, räägitakse peamiselt sellest, kuidas autot madalamaks saada.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 29.12.10 17:44 Tsiteeri

Kaaku A8 teemast:

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Kaaku, palju siledal horisontaalpinnal seistes maast tiiva servani cm-e tuleb? Eest ja tagant.

Tsitaat:
Algselt postitas: Kaaku
Niisiis, mõõtsin kõrguse ära. Tagant on 65,3 cm, eest 65,6 cm. Black, mõõda nüüd enda džiip ka ära :D

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Minu jeebens on eest 74.5 ja tagant 73. :) Mingi 40 mm laseks hea meelega kõhu maale ligemale.

Minu oma oligi täielik jeep (taga olid nivookad, kõrgemat pole kohanud) ja Kaaku oma lowrider.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
seitsmene
huviline

Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2

postitati 29.12.10 18:41 Tsiteeri

Mulle jääb teema algatuse puhul natuke arusaamatuks, mida mõõdetakse?
Et tahaks terve auto saada millega sama kõrguseks?
Tehasepoolt paigaldati D2-le palju erineva mõõduga vedrusid, mõistagi on esimeste vahetamine märgatav eelkõige esimese otsa kõrguses ja vice versa.
Minuomal oli vedrudega natuke segane värk - ilmselt S8 vedru. Ja ka neid oli erinevate kõrgustega, et asi segasem saaks. Kui huvi on, siis mul on paar komplekti tagumisi vedrusid veel alles.

Teema ise on siin alles, mingi ettekujutuse jutust saab vast.
Ja auto kõrguse sättimise tarvis mõtlesin ise kunagi SELLISTE vidinate peale, ehk tekitab mõtteid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Meks
huviline

Registreerunud 28.12.10
Kasutaja on eemal

postitati 29.12.10 20:02 Tsiteeri

Vaatasin seda teemat ja neid pilte kus oli auto enne ja pärast vedrude vahetust. Mul oli enne sama madal ja peale vahetust põhimõtteliselt sama kõrge kui sinul. Kui vedrud ostsin, ei taibanud küsida, et kas need on kõige kõrgemad. Tundub, et mitte. Mul on huvi veel kõrgemaks ajada.

randoj
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 18.07.10
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2Q 99a

postitati 04.01.11 13:08 Tsiteeri

sor ,et nats solgin teemat:)
Kas tehasest tulnud sport amordile võib lihtsat pikema vedru panna ,et kõrgemaks saada
autoks A8 Q D2

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 04.01.11 13:32 Tsiteeri

2-3cm ei tee veel midagi, kui just hüppesse ei lähe :)

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
hundux
huviline

Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal

postitati 05.05.21 13:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: samru

Ühel kliendil vahetasime madala vedrustuse (amordid , vedrud) kõige kõrgema vedrustuse vastu mida Revalis saada oli ning see auto muutus tõsiselt mugavaks.

Kas keegi oskab õelda, milliste varuosa koodidega need kõige kõrgemad vedrud ja amordid on?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 36.4% - SQL: 63.6%]