seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
postitati 25.03.10 11:14
|
|
|
Coilover Conversion Kit for A8 (D2)
Tekkis küsimus, kas kellelgi on kokkupuuteid pealkirjas mainitud toodetega? A8-le ei juhtu ma midagi leidma, google ei ole aidanud.
Mure selline, et pagasiruumis paksu ämmana lösutav subwoofrikast on aastate jooksul lasknud tagumise otsa pisut esimesest madalamale vajuda. Ja õige
ning silmale esteetilise taseme saavutamiseks oleks vast sedasorti vidinad kõige lollikindlamad? Muid ideid?
Link sarnasele tootele
Siin siis pildike ka, milline näeb selline toode välja Audi 4000 Quattro tarbeks
|
|
|
Martinez
huviline
Registreerunud 22.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: B5 1.8TQ, Passat B7, DL 1000
|
postitati 25.03.10 11:28
|
|
|
Kasutaja ICE pakkus Margusja auto teemas välja sellised.
EDIT: Aga kuna Sa ka ise seal sõna võtsid siis otsid vist midagi muud?
|
|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.03.10 09:12
|
|
|
Jah, nimetatud teemas olen neid linke juba uurinud. Pean siin aru, kas mitte äkki lihtsalt uusi vedrusid paigaldada, et pilt jälle hea saaks...
Edit:
Kes keegi oskab selgitada, mida täpselt nendega saavutatakse, kuidas ja millega koos neid paigaldada saab?
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 30.12.10 15:16
|
|
|
On sarnast DIY coiloveri lahendust ka C4q mudelil keegi näinud või veelparem ise kasutanud. Kuna praeguste vedrude jäikusega olen rahul, siis neid
väga vahetada ei tahaks, kuid vastavalt aastaajale tahaks sättida autot kõrgemale-madalamale.
Ranzi teemast laenatud pilt(loodetavasti Ranz ei pahanda):
Et oleks raskem!
|
|
|
|
arakas2424
huviline
Registreerunud 13.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.12.10 16:31
|
|
|
Kas muidu amort on ok? Ja kas soovid raha loopida?Või on küsimus ainult selles ,et pepu on madalale vajunud ja nokk püsti? Kui tahad peput püsti ajada
ja meeletuid kulusid mitte teha siis soovitan soojalt selliseid klambreid,mis käivad vedru keerme vahele ja keerad kas vedru kokku või surud laiali
|
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
postitati 30.12.10 16:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: arakas2424
Kas muidu amort on ok? Ja kas soovid raha loopida?Või on küsimus ainult selles ,et pepu on madalale vajunud ja nokk püsti? Kui tahad peput püsti ajada
ja meeletuid kulusid mitte teha siis soovitan soojalt selliseid klambreid,mis käivad vedru keerme vahele ja keerad kas vedru kokku või surud laiali
|
Ja ühes tõsises löökaugus on vedru sellesama klambri kõrvalt pooleks. Ilgelt kihvt.
Ise näinud ja parandanud sellist kompotti.
|
|
|
|
arakas2424
huviline
Registreerunud 13.10.08
Kasutaja on eemal
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.12.10 17:08
|
|
|
|
Kellele see küsimus suunatud on täpselt? Ma olen natuke segaduses.
|
|
|
|
arakas2424
huviline
Registreerunud 13.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.12.10 18:08
|
|
|
Sinule seitsmene.
|
|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.12.10 18:35
|
|
|
Sinule seitsmene. |
Mu praegusel mudelil ei ole niisuguste vidinatega enam midagi peale hakata - sellel ei ole vedrusid. Teema algatamise kuupäev annab ka vihje, et see
ei ole kuigi aktuaalne teema enam. Ma D2-te pidades mõlgutasin selliseid mõtteid, viimaks vahetasin vedrud.
|
|
|
|
arakas2424
huviline
Registreerunud 13.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.12.10 20:04
|
|