Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Hoiduge Automaalerist (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 3043)
MEEMEES
huviline

Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant C7 BI-T, Audi TTQ, Audi A3 2009,SeaDoo 300hp,Hanomag1934, Ford Scorpio RS Mk1, BMW E39,Honda CBR F4S2

postitati 05.09.04 17:45 Tsiteeri
Hoiduge Automaalerist

Nimelt tegin ühe diili nende meestega,nimelt oli vaja kärukonksu bmw-le,ok sai siis neljapäeval ära tellitud ja kohale pidi tulema järgmine kolmapäev.Sai ka ettemaksu makstud.Ok läksin siis konksule järgi aga tuhkagi,konks ikka toomata,mehed telefone vastu ei võta ja ise ka ei helista.Nüüd lubasid et saavad laup või pühapäeval kindlalt,andsid mulle hunniku telefoninumbreid et kui vaja siis helista.Eile,st laup,üritasin neid mehi telefoniga kätte saada,kuid lootusetu,telefonid sees aga keegi vastu ei võta,noh ei jäänud muud üle kui kohale jälle sõitta,oli siis üks mees seal ,keegi ei tea midagi,ootasin natuke aega ,ja siis see mees helistas oma töötajale,see lubas siis 2 tunnipärast ära tuua.Läksin õhtul päris hilja järgi,kuna arvasin et nagunii venitavad toomisega .Jõudsin siis kohale ja mida pole seda pole,sain mingitmoodi ülemuse kohale venitada ja see laiutas käsi et ei ole saanud konksu ,õnneks sain ettemaksuraha tagasi,aga rohkem mina neid mehi ei usalda.:mad:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Face
huviline

Registreerunud 09.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe

postitati 05.09.04 18:56 Tsiteeri

Sr.orgis on ka paljud avaldanud arvamust selle firma kohta ning tuleb tõdeda, et enamus on negatiivsed. Enda kogemused ei kipu ka just kõige paremad olema!

Dont hate the player, hate the game
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 05.09.04 22:16 Tsiteeri

Millisest firmast on üleüldse juttu? Automaaler? Vanasti paiknes sellenimeline ettevõte järvel, kuid aastaid tagasi kolis kuuldavasti kuhugi mujale. Kas seesama?

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
TT
huviline

Registreerunud 08.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 06.09.04 06:44 Tsiteeri

Kas pidasite silmas sellist firmat nagu Automaaler.ee ???
Kui siis mul vastupidises olukorras negatiivne kogemus:
Ostsid nad kevadel meilt ühe metallukse, mille said lõpuks kinni makstud kuu tagasi.
:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MEEMEES
huviline

Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant C7 BI-T, Audi TTQ, Audi A3 2009,SeaDoo 300hp,Hanomag1934, Ford Scorpio RS Mk1, BMW E39,Honda CBR F4S2

postitati 06.09.04 06:58 Tsiteeri

Automaaler oü asub ta sõle tn 4.
kodulehe aadress www.automaaler.ee

Ren
huviline

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: S4 B5

postitati 06.09.04 07:37 Tsiteeri

Minu arust on see sama seltskond kes mu audis s4 värvis sada korda kauem kui lubatud ning pooel aasta pärast hakkas värv igalt poolt mullitama nii et tuli uuesti värvida.

The replacement for displacement
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 06.09.04 08:35 Tsiteeri

Mesi, mis ma ütlesin sulle :D
Me @ hoiab eemale juba ammu :D

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
john
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 GTO, Audi 90 Treser, Audi 200 Quattro, El Camino 5.7

postitati 07.09.04 04:23 Tsiteeri

Kysisin neilt hinnapakkumist ja ootan juba 2 kuud :D:D:D Aga paistab, et otsin ikka teise tõõkoja kuna ei taha, et UR sitalt värvitakse;)

Kaits
klubiliige

Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: RS 6 Avant

postitati 07.09.04 14:16 Tsiteeri

Mul selline huvitav kogemus selle firmaga. Nimelt otsisin kunagi signale eestikeelset juhendit ja sai ka sinna mail saadetud. Vastus oli väga viisakas ja paljulubav, öeldi, et tule aga kohale ja saad täiesti tasuta! "Meeldivat koostööd lootes" jne. Tore! Naljakas on aga hoopis see, et ma ei suutnud seda firmat ülesse leida!:D Krt vaatasin regiost kaardi pealt aadressi ja asukoha ja kui kohale jõudsin polnud seal üldse sellist kohtagi - tänavad hoopis teist moodi jne. OK, vahet pole, lihtsalt naljakas meenutada...

"RS6 is like a supermodel girlfriend - extremely high maintenance, but now and again, worth every penny."
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Face
huviline

Registreerunud 09.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe

postitati 07.09.04 17:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja MEEMEES
Automaaler oü asub ta sõle tn 4.
kodulehe aadress www.automaaler.ee

Kõik õige, aga aadress on Ädala 4.

Dont hate the player, hate the game
QUADRADRIVE
huviline

Registreerunud 30.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi V8 '91; ALLROAD '05

postitati 04.10.04 16:52 Tsiteeri
Automaaler OÜ

Segamini ei tohiks ajada Tartus Ring teel tegutsevat OÜ AUTOMAALEr-iga. Nende meeste töö on kiiduväärt.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 39.1% - SQL: 60.9%]