Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: ohutulelüliti. (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1190)
sander1990
huviline

Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 20.10.10 20:24 Tsiteeri
ohutulelüliti.

probleem selles siis et a6 ohutuletule lüliti jääb plõksima peale suuna näitamist, sai uus lüliti ostetud ja ära vahetatud aga ikka plõksib edasi, et milles võiks probleem seisneda?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 21.10.10 05:38 Tsiteeri

Kui Sa vahetasid punase nupuga ohutuledelüliti juba ära, siis on viga tõenäoliselt suunatulekangis.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Jürgen
klubiliige

Registreerunud 11.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 21.10.10 06:20 Tsiteeri

Jälle üks müügimeeste ohver :)

Kui suunatule relee jääb plõgisema peale suuna välja võtmist, siis 95% on viga kangis, mitte relees.
Enne rahakoti tuulutamist on soovitav siiski korraks tester järgi panna ja mõõta takistust paremal ja vasakul kanalil vastu keret - embkumb läheneb mingi intervalliga nullile.

Lehekülje all antud kangi kasutavatest mudelite loetelu, aga SWAG (ja üldse b-osa) toodet ise ei soovita. Võrreldes originaaliga on ikka välimus ja kvaliteet juba peale vaadates küsitava väärtusega, ei sisalda usku ka töökindlusele.

PS! Kui kellelgi kang välja vahetatud ja vana poolpidune üle, siis ma olen lahkelt nõus selle omandama :D - tahaks natuke lammutada ja enese harimise eesmärgil sisu uurida.

PS2! Auto mudel ja aastakäik oleks alati abiks foorumis vigade defekteerimisel.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 21.10.10 06:51 Tsiteeri

Kiidan ka siis takka - endalgi kang vahetatud :)
Ma olin õnneks piisavalt tark et algselt releed ostma minnes proovisin kohe kohapeal järgi ka :cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
sander1990
huviline

Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 21.10.10 07:31 Tsiteeri

niiet sain siis 600 eek vastu pükse juba :)
ega seal kangi kallal ple ka ju muud teha , kui uus ära osta ja see on siis terve kobakas mis roolisamba ümber on, et seda vast eraldi lahata ega osta ei saa eks ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 21.10.10 08:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: sander1990
... see on siis terve kobakas mis roolisamba ümber on, et seda vast eraldi lahata ega osta ei saa eks ?

See kobakas käib keskelt pooleks- kojameeste kang ehk roolist paremale jääv osa jääb vana.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 21.10.10 08:12 Tsiteeri

Sulle anti isegi link kust osta saab :)
Ja proovi lauseid suurte tähtedega alustada ikka, muidu tulevad moderaatorid su säärekonte kohe närima :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 21.10.10 08:41 Tsiteeri

Kui huvi on, siis mul on üks täitsa töökorras suunatulede kang üle. Võta ühendust, ehk saab kaubale :)

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 35.7% - SQL: 64.3%]