jusskin
huviline
Registreerunud 03.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: A8
|
postitati 20.10.10 17:36
|
|
|
Plaan osta Audi A8 D2 3.7L 02a.
Palun abi audi a8 ostmisel. Silma on jäänud siis selline isend http://www.auto24.ee/used/766400 Olen natuke juba uurinud ja sain teada, et autol mõned veadki.
1) Esistange alumineäär on ära sõidetud.
2) abs'i tuli põleb.
3) mootori tuli põleb.
Stange kohta pole jõudnud veel uurida, et palju maksma läheks, kuid abs'i tule likvideerimiseks läheb minu andmetel 1000-2000k (tõenäoliselt anduri
vahetus? vms?) Mootoritule kohta ütles omanik et see läks põlema peale katalüsaatorite vahetamist. ( siinkohal ei oskagi ise öelda, kas see on
õigejutt, äkki oskab mõni asjatundjam mees selle kohta siin nõu anda?) Viimane on ka minu jaoks põhiline, mis paneb mõtlema, kas kaaluda antud auto
ostu või mitte.
Ja äkki oskab keegi välja tuua, palju läheks antud vigade likvideerimine maksma. Palju peaks pärast auto ostu masinale veel raha alla panema?
tänades.
|
|
|
Cari
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 20.10.10 17:50
|
|
|
Mootorituli võib olla tingitud sajast asjast ja kaabel ning arvuti annab kõige pädevama vastuse. ABS võib olla nii andur kui juhe. Andur ise jääb jah
sinu pakutud hinnavahemiku, vahetamisega saab ka ise hakkama. Vb on ainult vaja välja võtta ja puhastada. Kui facelift esmatähtis pole, siis on
pakkuda sama litraa˛iga '98a mudel 
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=86382
|
|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
postitati 20.10.10 17:52
|
|
|
See teema võib abiks olla.
Aga mis sa nende vigade üle fantaseerid - online rasedusetesti pole olemas. Mine näita auto asjatundjatele elusalt ette. Kaablid külge ja...
Välimuse järgi paistab ilus ja sile, selgeltnägija võimeid pole ette näidata.
|
|
|
jusskin
huviline
Registreerunud 03.02.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.10.10 18:08
|
|
|
Tsitaat: | natuke olen juba sirvinud seda teemat.
aga mis puudutab arvuti taha viskamist, siis äkki oskate soovitada mõnda kohta + aadressit. asi on selles, et ise olen võrust ja ei tea eriti neid
autotöökodasid seal Tallinnas ja joosta ka just eriti mugav pole Tallinn-Võru vahel
tänud muidu |
Natuke olen juba sirvinud seda teemat, aga mis puudutab arvuti taha viskamist, siis äkki oskate soovitada mõnda kohta + aadressi? Asi on selles, et
ise olen Võrust ja ei tea eriti neid autotöökodasid seal Tallinnas ja joosta ka just eriti mugav pole Tallinn-Võru vahel. 
Tänud muidu. 
Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna
järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Kolmandal korral peatatakse sinu postitusõigus! Nõuded postituse keelelisele osale leiad siit."
|
|
|
jusskin
huviline
Registreerunud 03.02.09
Kasutaja on eemal
|
|
raigo
huviline
Registreerunud 11.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.10.10 13:47
|
|
|
Küttekulu numbrid tunduvad kuidagi väga optimistlikud.
Parkimisandureid pole
Kardinat pole.
Ma suhtuks väga ettevaatlikult antud isendisse.
|
|
|
Raigo22
huviline
Registreerunud 02.10.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.10.10 17:04
|
|
|
3.3 diisel ja 3.7 bensukas ikka kaks ei asja. Peaksid endale selgeks tegema mida ikka soovid.
Kusjuures mul on sama, et kui selle aasta isendil ees ja taga andurid puuduvad siis juba vaataks ettevaatlikumalt.
E teagi miks aga ei ütle, et see nii peabki olema aga endal lihtsalt vastavad soovid ja eeldused, et nad peaksid ikka olema!
58 160 982
|
|
|
|
jusskin
huviline
Registreerunud 03.02.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.10.10 17:10
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Raigo22
3.3 diisel ja 3.7 bensukas ikka kaks ei asja. Peaksid endale selgeks tegema mida ikka soovid.
Kusjuures mul on sama, et kui selle aasta isendil ees ja taga andurid puuduvad siis juba vaataks ettevaatlikumalt.
E teagi miks aga ei ütle, et see nii peabki olema aga endal lihtsalt vastavad soovid ja eeldused, et nad peaksid ikka olema! |
Selles suhtes mul erilist vahet ei ole kas on diisel või bensiin, aga kindlasti peab olema V8.
Aga arvate, et võib olla avariiline ja stanged ära vahetatud vms?
|
|
|
Raigo22
huviline
Registreerunud 02.10.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.10.10 19:39
|
|
|
Ei ma ei arva midagi. Võibolla on võibolla mitte - paljudel on aga ega see ei pruugi muuta autot kohe halvemaks.
Kae üle ja saad aimu. Anna ka meile teada.
58 160 982
|
|
|
|
jusskin
huviline
Registreerunud 03.02.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.10.10 22:20
|
|
|
Ei ma ei arva midagi. Võibolla on võibolla mitte - paljudel on aga ega see ei pruugi muuta autot kohe halvemaks.
Kae üle ja saad aimu. Anna ka meile teada. |
Nii, sai siis käidud ja mõned autod üle vaadatud. Kokkuvõtteks tundus see 3.3TDI kõige korralikum ning viimase kasuks ka otsustasin. Mis puutub
kütusekulusse, siis ankeeti oli märgitud 5liitrit maanteel jne, aga võin julgelt öelda, et see number on natuke suurem .
|
|
|
Raigo22
huviline
Registreerunud 02.10.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.10.10 23:13
|
|
|
Küsin puhtast uudishimust, et olid ka mingid vead juures?
58 160 982
|
|
|
|
jusskin
huviline
Registreerunud 03.02.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.10.10 00:21
|
|
|
Küsin puhtast uudishimust, et olid ka mingid vead juures? |
Esmapilgul küll mitte . Kuid plaan käia veel diagnostikas, et näha ka
sügavamale sissepoole.
Autot käisin vaatamas muidu täpselt samasuguse isendiga (va värv ) ning
tundes seda masinat oli hea neid kahte võrrelda. Loodan, et tegin õige valiku.
|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
postitati 24.10.10 01:12
|
|
|
Aga tee siis ühe soojaga huviliste autode alla teema, pane pildid ja värgid, siis saavad kõik uudishimu rahuldatud?
|
|
|