m2rtu
huviline
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: audi coupe 2,8
|
postitati 17.05.10 20:24
|
|
|
Audi coupe b4 esituled.
Tervist. Kindlasti on läbi käinud see teema, aga ikka piinab küsimus.
Et, kas audi coupele b4-le sobivad ette ka mingi muu audi pikad esituled, ilma väga suurema ümber ehituseta? Mõtlen siis näiteks audi 90, või midagi
muud. Tänud.
|
|
|
medical
klubiliige
Registreerunud 01.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: AAN
|
postitati 17.05.10 21:00
|
|
|
Ei sobi.
|
|
|
prelude20
huviline
Registreerunud 05.05.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.05.10 18:50
|
|
|
Kas siis b4 sedaanil ja coupe nina plekid erinevad. Mul sedaan ja tundub küll, et b3 audi 90 pikad tuled ees. Istuvad kuidagi imelikult vaadates
tiibasid ja muid liiste. Muidu peaks kannatama aga jääb kuidagi nõme.
|
|
|
m2rtu
huviline
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.05.10 19:24
|
|
|
Mul ka ültse aimu pole, mis varuosad siis mu b4 esiotsaga coupele sobivad?
Kui on Stange, tuled ja kapott. Siis B4 esiotsaga sedanist&universaalist sobib 1:1le ainult kapott? Ja kas mõne teise audi mudelil pole samasi
orginaal osasi nagu b4jal? Mõtlen siis, et kas mõne teise audi mudeli stange,tuled ja kapott pole identne b4jaga.
audi S2 osad sobiks ka, nagu aru olen saanud, aga nendest ma ei unistagi.
Oskab keegi targem aidata? Tundun lollina, aga see kes ei küsi jääbki lolliks.
|
|
|
prelude20
huviline
Registreerunud 05.05.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.05.10 19:54
|
|
|
Pole hullu, endalgi esimene audi ja samuti avastan asju.
|
|
|
lkallas
|
postitati 18.05.10 20:03
|
|
|
Kui sa tahad panna audi 80/90 b3 pikki esitulesid ette siis pead vahetama oma B4 kapoti B3 kapoti vastu. ja leidma sinna kuuluva iluvõre ja tulede
aluse liistu, et kõik sobiks.
Aga ma ei saa aru miks sa tahad oma B4 esitulesid välja vahetada. Nagu aru saan siis praegu on sul need lühikesed esituled ees? Kogud raha ja ostad
pikad b4 esituled.
Ja stange võid vahetada ilusama S2 replica stange vastu. maksab 1400.- gup-tuningus. Saad oma masina esiosa viisakamaks.
Coupe esitiivad on 1989-2000 aasta cabrioni kõik samad juhul kui sa kahtled kas b3 ja b4 coupe esitiivad on erinevad.
|
|
|
m2rtu
huviline
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.05.10 20:10
|
|
|
Tänud, sellist asjakohast abi lootsingi saada. Mul hetkel lühikesed b4ja tuled ees, millel ka kinnitused katki. Uusi, lühikesi aga enam ei taha. Plaan
ongi osta pikad b4ja esituled, aga rahakott ei käi uutele peale. Või lihtsalt kui paar osta, on see suht suur investeering ja ei tea kas tasub ära.
Stange hind on juba vähe normaalsem, ja mõte ongi midagi sinna kanti vaadata. Lihtsalt tahtsin teada, et kas võib veel mingeid lahendusi olla. Aga
ilmselt tuleb siis väheke säästlikumalt elada, et need uued tuled lubada saaks
|
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line
|
postitati 21.05.10 06:15
|
|
|
Profiilis oleva sõiduki järgi vaadates peaksid sul juba tehasest olema pikad tuled. Ehk siis 2.6 ja 2.8 omavad pikkasid tulesid.
Ning 2.8 kõrvalt annab seda raha kõrvale panna jah, kuid pikad tuled annavad välimusele palju juurde.
Defu - Matu
|
|
|
|