APN
huviline
Registreerunud 07.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.05.10 12:30
|
|
|
2,7 bit jahutab
Kas on normaalne,et peale igat kasutust,olenemata mootori tööajast, jääb pärast seal tiivik midagi jahutama? Autoks 02,a6, bit.
|
|
|
badman
huviline
Registreerunud 07.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: a4 30v Q; s4 1999; 90 coupe 20v
|
postitati 13.05.10 15:17
|
|
|
Ma arvaksin, et see ei ole väga normaalne, kui jääb jahutama jahedat mootorit (kui pead silmas radiaatori ventilaatorit). Peaks jahutama ainult
kergelt töösoojast soojemat mootorit nt. kuuma ilmaga. Samas tõstataks küsimuse: miks minu s4 2.7 bit 1999 ei jahuta. Eriti täna panin tähele.
Õues 25 kraadi sooja, seisin ummikutes ja sealt väljudes sihtpunkti mootori seiskamise järel vaikus? Temp 90 ja kramm peale ja õli 100 ja kramm peale.
|
|
|
basssoundman
huviline
Registreerunud 17.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: 3x RS4
|
postitati 18.04.11 20:31
|
|
|
Tõstataks sama küsimuse, et ma ei ole ka kordagi tähele pannud, et mu S4 ennast jahutaks (jahutan alati ise), kuigi olen tähele pannud, et mõni teine
S4'i jätab peale sõitu selle elektrilise veepumba natukeseks tööle. Minu oma ei jäta. veakoode pole, kõik kaitsmed on terved, veepumba mootor
testides töötab.
Normaalne, või peaks midagi järgima?
|
|
|
|
emmure
huviline
Registreerunud 02.06.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a6 2.8 v6 quattro
|
postitati 18.04.11 21:18
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: APN
Kas on normaalne,et peale igat kasutust,olenemata mootori tööajast, jääb pärast seal tiivik midagi jahutama? Autoks 02,a6, bit. |
Kindel ,et see ventika hääl seal on? Kui kõvasti sa seda häält kuuled? Ega sul ei ole päikesepatareiga katuseluuki? Et äkki kui päike väljas paistab ,
siis jätab salongi ventika tööle.
Project-Massacre
|
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
postitati 19.04.11 03:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: emmure
Tsitaat: | Algselt postitas: APN
Kas on normaalne,et peale igat kasutust,olenemata mootori tööajast, jääb pärast seal tiivik midagi jahutama? Autoks 02,a6, bit. |
Kindel ,et see ventika hääl seal on? Kui kõvasti sa seda häält kuuled? Ega sul ei ole päikesepatareiga katuseluuki? Et äkki kui päike väljas paistab ,
siis jätab salongi ventika tööle. |
Ega nii umbes aasta jagu hiljaks pole jäänud oma küsimusega.
|
|
|
|
basssoundman
huviline
Registreerunud 17.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: 3x RS4
|
postitati 21.04.11 05:36
|
|
|
Aga keegi minu küsimusele oskab vastata? Või on see liiga rumal?
|
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 21.04.11 06:30
|
|
|
Elektriline järeljahutuspump hakkab biturbo mootoril tööle ainult siis, kui mootor on seisma jäetud ja termolüliti mootori tagaküljel asuva V6'e
vasakut ja paremat poolt ühendava jahutusvedeliku toru küljes rakendub. Rakendumistemp. on vahemikus 110 kuni 112 kraadi.
Elektriline järeljahutuspump paneb jahutusvedeliku ringlema tagurpidi, et mitte imeda turbotest aurumulle otse endasse. Vedelikku imetakse läbi
plokikaante, kus mullid kaovad.
Võid ju seda termolülitit ja pumpa elektriku juures testida.
|
|
|
|
rmm
klubiliige
Registreerunud 14.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: S4
|
postitati 21.04.11 09:12
|
|
|
"Mõnel teisel" S4-l on see termolüliti välja vahetatud, pandud selline, millel on madalam rakendusmistemperatuur.
|
|
|
|