MK777
huviline
Registreerunud 02.03.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 2.3E
|
|
muku
huviline
Registreerunud 07.02.10
Kasutaja on eemal
Auto: A4 Avant 1.8TQ -98
|
postitati 31.03.10 08:58
|
|
|
Ette jõudsid, juba kirjutasin ise vastavat teemat
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 31.03.10 09:11
|
|
|
Kas politsei oma lehel ärandatud sõidukite nimekirja enam ei avaldagi ?
Nädala jooksul on läinud Võrust 2007.a. Q7, Tallinnast 2007.a. Cayenne Turbo, eile Piritalt Bentley Conti GT! Need vanad 80'd on ikkagi prügikala muu
kõrval ...
|
|
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.03.10 09:14
|
|
|
See punane Elvas oli vist sõbra vana auto ülevaatuseta.Ju siis vaadati et kaua aega seisnud seal.
|
|
|
cescor
huviline
Registreerunud 05.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,5TDI
|
postitati 31.03.10 13:19
|
|
|
Tundub, et üks punane oli minu kunagine auto.
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
postitati 31.03.10 14:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rocket
Kas politsei oma lehel ärandatud sõidukite nimekirja enam ei avaldagi ?
Nädala jooksul on läinud Võrust 2007.a. Q7, Tallinnast 2007.a. Cayenne Turbo, eile Piritalt Bentley Conti GT! Need vanad 80'd on ikkagi prügikala muu
kõrval ... |
+ Tallinnast 2 VW Touaregi.
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 31.03.10 15:20
|
|
|
Hea raske saksa raud, eks tõstavad kasti ja viivad vanarauaks. Ühelgi neist kolmest pole hetkel kehtivat kindlustuspoliisi. Nagu pealtnägijas mingi
aeg näitas, kuidas naabrinaine ühe mehe autokollektsioonile äraveo korraldas.
|
|
|
rainerboy
huviline
Registreerunud 11.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: audi80 b4 1.9td ja audi80d
|
postitati 31.03.10 15:39
|
|
|
Krt mul ka üks audidest vana punane 80, aga õnne salanupp vahel, nii, et pätid tulge ja üritage minema sõita. Vajadusel võin võtmed ka ette jätta.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 31.03.10 15:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rainerboy
Krt mul ka üks audidest vana punane 80, aga õnne salanupp vahel, nii, et pätid tulge ja üritage minema sõita. Vajadusel võin võtmed ka ette jätta.
|
Mis sest nupust?
|
|
|
rainerboy
huviline
Registreerunud 11.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.03.10 15:55
|
|
|
Ei usu eriti, et mingi suure treilaga sõidetakse masina juurde ja tõmmatakse peale kui seda mõtlesid.
|
|
|
heihei
huviline
Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: b6, 96kw bens.
|
postitati 31.03.10 16:05
|
|
|
Ja mina ei usu, et keegi üritaks sinu autot käima panna, kui see aasta otsa kuskil hanges vedeleb, isegi kui vötme ette jätad.
Ei usu eriti, et mingi suure treilaga sõidetakse masina juurde ja tõmmatakse peale kui seda mõtlesid. |
|
|
|
rainerboy
huviline
Registreerunud 11.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.03.10 17:09
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: heihei
Ja mina ei usu, et keegi üritaks sinu autot käima panna, kui see aasta otsa kuskil hanges vedeleb, isegi kui vötme ette jätad.
Ei usu eriti, et mingi suure treilaga sõidetakse masina juurde ja tõmmatakse peale kui seda mõtlesid. | |
Auto igapäevases kasutuses.
|
|
|
ccayser
huviline
Registreerunud 27.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 1.6 TD
|
postitati 31.03.10 19:50
|
|
|
Tulen jälle oma siksi jutuga, aga noh, läheb mõnes mõttes teemasse.
Kusagil foorumis oli kas naljakate piltide all vms osas, kuidas venemaal siksi ära ajamine käis. Tulid sellise kauba furgooniga kuus kappi, ja tõstsid
auto kuuekesi veoka peale. Veokal present peal, ärandamine käis suhteliselt 1 mintsaga. Tagant present ette ja tuld.
Aga noh, mis nende autode ärandamine ikka siis ära ei ole. Kes teab, kuidas asi töötab, siis viib ka salanupu, või salanuputa ära.
|
|
|
Mikkc
huviline
Registreerunud 25.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: 9-3 Aero, 80 2.3q
|
postitati 31.03.10 21:09
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Hea raske saksa raud, eks tõstavad kasti ja viivad vanarauaks. Ühelgi neist kolmest pole hetkel kehtivat kindlustuspoliisi. Nagu pealtnägijas mingi
aeg näitas, kuidas naabrinaine ühe mehe autokollektsioonile äraveo korraldas. |
Kuna tean Cayenne Turbo omanikku , siis võin 99% kindlusega väita et auto on olemas kehtiv kindlustuspoliis. Miks või kuidas see ei kajastu kuskil
andmebaasis , selgitada ma ei oska.
|
|
|
Eero
meeskond
Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: B2 2dq
|
postitati 31.03.10 21:18
|
|
|
Antud juhul käis jutt ilmselt ikka nendest audidest mille numbrid teemaski välja toodud.
|
|
|
|
madjs
huviline
Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 b4 1,9tdi, Suzuki VX 800, Golf 2 GTI, Megan Coupe 108kw
|
postitati 31.03.10 23:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: heihei
Ei usu eriti, et mingi suure treilaga sõidetakse masina juurde ja tõmmatakse peale kui seda mõtlesid. | |
Mine vaata metalli hindasid. Sellise treila päevarent millega saab autot vedada ja millel on vints peal jääb suurusjärku 400 eeku. Eile õhtul toimus
kodukandis väike tagaajamine, st. sõber ajas metalli vargaid taga, kahjuks ei saanud kätte kuna vargapoiste Vectra A käis paremini edasi kui tema
disla A6 mille lõppkiirus lõppes 200 pealt. Vargus toimus nahhaalselt, sõber nägi eemalt kuidas naabri õues toimetamist lõpetati ja nii klaperjaht
lahti läkski. Hoovist võeti kaasa jossi lindi tähik. Tegu ei ole just kerge asjaga, pikanäpumehi olevat olnud 3, pimedas võis sõber eksida ka muidugi.
Üldiselt siinkandis väga rahulik olnud, auto võib lahtiste ustega keset keskust vedeleda ja keegi ei ole turkinud, aga viimase paari nädalaga paar
poevargust jne. Jgatahes mina panin kuuri ja auto uksed lukku, tundub, et mingi punt tekkinud siia lähikonda. Kui tahava midagi kätte saada,siis
vähemalt peavad nati vaeva nägema ja ehk ka müra tekitama. Õnneks on masina numbrid jms. inf teada, kui hästi läheb siis on tulemas kohtumõistmispäev.
|
|
|
|
Mikkc
huviline
Registreerunud 25.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: 9-3 Aero, 80 2.3q
|
postitati 05.04.10 07:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Eero
Antud juhul käis jutt ilmselt ikka nendest audidest mille numbrid teemaski välja toodud. |
Minu viga, jutt käis ilmselt tõesti audidest, ma tegin endaarust loogilise järelduse Blacki postitusele eelnenud postitusest, kus oli loetelus just 3
autot
|
|
|
anniki
huviline
Registreerunud 27.07.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B3 1.8 66 kW
|
postitati 07.04.10 06:30
|
|
|
Ma ka Audi 80 omanik. Elan elvas ja koolis käin Tartus, nii et eriti lähedane varastatud autode asukohtadele. Pean vist autos magama hakkama
|
|
|
a90q20v
huviline
Registreerunud 15.04.04
Kasutaja on eemal
Auto: zil157
|
postitati 07.04.10 09:55
|
|
|
Ega neid raske pole kaaperdada kui natuke netis kolada. Igasugu lukukodade ja autoabi manualidest koopiaid netis ohtralt liigub. Möödunud suvel lasin
Endla rabas uksed kinni ja võtmed sees. 15 min ja uksed lahti, enamus ajast kulus metsaall sobiliku kuuse oksa leidmise peale. Samuti netis juhendid
olemas kuidas kahjutuks teha erinevaid tehase signasid ja immosid. Kõige kindlam peale panna midagi eba standartset.
|
|
|
tynt
huviline
Registreerunud 17.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: 3 x rida5
|
postitati 27.04.10 06:34
|
|
|
Vana metall motiveerib ikka kõvasti ma vaatan. Kasutaja MTI kuubik aeti ka minema. Lohistamise jäljed ja ülesrebitud mättad jäid minu õuele maha.
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 28.04.10 06:58
|
|
|
Minu arvates haakub see hästi käesoleva teemaga:
http://www.tartupostimees.ee/?id=255845
Nii kaua kui on nõudlus (metalli järele) tekib ka pakkumine ja sama loogika kehtib samuti vastupidi. "Ära keelata" ei saa siin kahjuks midagi.
|
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2.2T & A8 4.2
|
postitati 02.05.10 21:02
|
|
|
Ajab ka hirmu naha vahele selline asi. Kuid samas on ohustatud kõik liigid tegelikkuses, kunagi ei või teada. Ära iial ütle iial
Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
|
|
|
|
rix30
huviline
Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S3 1,8T 8L
|
postitati 17.09.10 08:55
|
|
|
Krt! Mul pandi kah 2a tagasi mersu pihta,pärnu citimarketi parklast. Ja tagaotsitavaks märgiti alles nädal hiljem Olin õnnelik autoomanik vaevu 2nädalat kui mu oma auto mu seljatagant minema sõitis,MÕNUS TUNNE oli sel hetkel
ja hea et last ei jätnud autosse magama! Sel hetkel oleksin ilma mõtlemata neil varastel-rottidel põlved pahupidi peksnud ja mida teen ka nd kui saan
mingi varga tegudelt kätte!! Julm omakohus tekib koheselt Riigivõimud ei
tee nii v naa midagi ,saavad aasta ja tegutsevad taas! Aga proovi sa varastada puruks põlvekedradega mingit autot. Igatahes kui mingi vargapoiss
seda teemat loeb siis pidagu neid sõnu meeles-HALASTAMATU OMAKOHUS!!!
|
|
|
Siim89
huviline
Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: C5 1.8T; C4 2.2TQ;
|
postitati 28.09.10 00:48
|
|
|
Annelinnas just hetked tagasi mingid 3 patsaani näppisid siin kortermaja ees miskit autot. Pistis lõugama ja debiilikud tõmbasid uttu. Mendid ei
tuvastanud hetkel, et midagi katki/ära võetud oleks. Parkige autod valgesse kohta ja/või akna alla ja võimalusel püüdke need tsordid kinni (palja
tilliga välja ei jookse, andestage mu passiivsust)!
Toimus siis Kalda tee 1x maja ees praegu siuke tsirkus.
|
|
|