Registreerunud 13.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi80 b4
postitati 02.02.10 10:56
Audi 80 B4 esiukse vahetus
Tsitaat:
audi 80 b4 esiukse vahetus
oleks küsimus et kas proovida ise vahetada või minna teenindusse?
asi selles et vaja kogu sisemine kupatus ka ümber tõsta ja teeninus võib mulle seal sellise aja öelda et ma maksan end roheliseks (ei ole elektrilised
aknad ega klaasitõstukid)
või on keegi nõus tartus ära tegema mingi kindla tasu eest
ette tänades iga vastuse ja abi eest
Oleks küsimus, et kas proovida ise vahetada või minna teenindusse?
Asi selles, et vaja kogu sisemine kupatus ka ümber tõsta ja teeninus võib mulle seal sellise aja öelda, et ma maksan end roheliseks (ei ole
elektrilised aknad ega klaasitõstukid).
Või on keegi nõus Tartus ära tegema mingi kindla tasu eest?
Ette tänades iga vastuse ja abi eest.
*** Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna
järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit."
huljes
huviline
Registreerunud 30.01.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio 2.0, Audi A4 2,8Q
postitati 02.02.10 11:12
Esiukse vahetus ei ole keeruline mehaaniliste peeglite ja akende puhul. Iseasi kuidas ukse hingede tiftid on, vajavad ka vb vahetust. Sisu ümber
tõstmise puhul pead sa silmas ka akna tõstuki ja klaasi ümber tõstmist? Samuti ka kuidas on lugu ukse tihenditega. Kui huvi on, siis võin vaadata enda
oma pealt kindlad vigurid üle. Ei midagi ületamatut.
undu
huviline
Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: Outback´13, Gaz 2410
postitati 02.02.10 12:17
Mingeid spets tööriistu küll minu arusaamist mööda vaja ei lähe. Kui tehnilist taipu ja elementaarseid mutrivõtmeid-kruvikeerajaid on, siis ei ole
ukse vahetamises mitte midagi keerulist. Sõbra autol sõideti parem külg maha, uksed sai ringi lapatud otse maja ees, kokku paar tundi kulus.
Sõber võiks aidata ukse kinnitamisel, edasi juhtmete-trosside-klaaside-tihendite paigutamine on lihtne nokkimine.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 28.2% - SQL: 71.8%]