Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: audi v8 ajalugu (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 1738)
eraisik911
huviline

Registreerunud 25.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi a6

postitati 04.01.10 15:16 Tsiteeri
audi v8 ajalugu

Kas keegi teab midagi Audi v8 (numbrimärk on 33 zib) ajaloo kohta. Tahaks teada kuna hammasrihm on vahetatud ja oleks hea kui saaks vana omaniku kontakti.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Uss
klubiliige

Registreerunud 03.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7+S6 2.2t man.96a.+MB W221+Civic Type s

postitati 04.01.10 16:27 Tsiteeri

Ma peaksin olema vist eelviimane omanik(esimene eestis). :)

Quattro.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
eraisik911
huviline

Registreerunud 25.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 05.01.10 16:31 Tsiteeri

See on hetkel mu sõbra auto ja tema ostis ta autoaiast kus eelmine omanik oli selle auto teise vastu vahetanud. Autoaiast ei osatud suurt midagi auto kohta öelda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Uss
klubiliige

Registreerunud 03.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 05.01.10 16:35 Tsiteeri

:D Mina olen eelviimane omanik ja tean mis seisus se auto oli sel hetkel kui ta oli minu käes ,aga kahjuks mitte seda mis seisus ta praegast on . Mul peaks vist isegi mingit vana ajalugu selle auto kohta olema kuskil .

Quattro.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
eraisik911
huviline

Registreerunud 25.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 07.01.10 17:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Uss
:D Mina olen eelviimane omanik ja tean mis seisus se auto oli sel hetkel kui ta oli minu käes ,aga kahjuks mitte seda mis seisus ta praegast on . Mul peaks vist isegi mingit vana ajalugu selle auto kohta olema kuskil .

Äkki saad minuga jagad seda ajalugu:).

rix30
huviline

Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S3 1,8T 8L

postitati 07.01.10 18:02 Tsiteeri

Se v8 läks pärnust sinna vahetusse ja see kes sellega pärnus sõitis ei teinud sellele mitte mingit investeeringut,ainult sõitis pühapäeviti ja kõik;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tiiiiiit
huviline

Registreerunud 08.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi V8

postitati 08.01.10 09:00 Tsiteeri

j

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
tiiiiiit
huviline

Registreerunud 08.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 08.01.10 09:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tiiiiiit
olen selle V8 praegune omanik. kas esimesel omanikul on meeles nt kas ta hammasrihma vahetas, ning kaua sa selle V8 sõitsid. või oskab keegi täpselt öelda kas viimane omanik vahetas hammasrihma???

Olen selle V8 praegune omanik. Kas esimesel omanikul on meeles nt kas ta hammasrihma vahetas, ning kaua sa selle V8 sõitsid? Või oskab keegi täpselt öelda kas viimane omanik vahetas hammasrihma?

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit."

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Uss
klubiliige

Registreerunud 03.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 08.01.10 22:33 Tsiteeri

Mul on alles selle auto ajalugu (hooldusraamat) kuni aastani 2005 ja igasuguseid muid pabereid ilusate nahkkaante vahel audi v8 kirjaga:). Ja jagada ma võin küll seda ,kuna endal pole sellega midagi teha ,aga ise peate järgi tulema. Ise ma ostsin selle auto hiiu auto platsilt ja väidetavalt oli tal tehtud rihma vahetus mingi 30000 km tagasi .Endal ei olnud piisavalt finantsi,et seda vahetama hakata ,aga ära vahetasin mootori õli ,käigukasti õli piduri õli , roolivõimu õli, õhufiltri ja kütuse filtri. Ah jaa jahutusvedeliku vahetasin ka ära . Auto oli minu käes umbes aasta-poolteist ja selle ajajooksul ei saanud vist 10000 täis sõidetud ,oli ka selline pühapäeva auto.Üldiselt oli auto heas korras nipet-näpet oli vaja teha ,vist oli vaja kõrvalistuja poolt eest õõts ära vahetada ,rohkem nagu hetkel ei mäletagi rohkem.

Quattro.
tiiiiiit
huviline

Registreerunud 08.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 09.01.10 07:50 Tsiteeri

selge, tänan. tundub et pean kiiremas korras hammasrihma vahetusele mõtlema hakkama, sest ega viimanegi omanik kindlasti seda tööd ära ei teinud. aga nüüd kui ütlesid, siis eest kõrvalistuja poolt jah kolksub vähe, eks see puks olegi:)

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 36.7% - SQL: 63.3%]