Lehekülgi: 1 2 |
audicompetition
huviline
Registreerunud 21.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Competition
|
postitati 29.11.09 16:04
|
|
|
Seda, et udutulesid ka pidurituledena kasutada võib olla päris hea mõte, sellega võiks hakata tegelema. Aga selle peale, et 1,8T sinna vahele läheks,
selle peale ma ei tulnudki. Mootori, õli, tosooli, rullikute, rihmade ja saalede vahetus läks kokku 5000 ja selle 5000 krooni sees on ka uue mootori
hind.
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 29.11.09 17:15
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audicompetition
Seda, et udutulesid ka pidurituledena kasutada võib olla päris hea mõte, sellega võiks hakata tegelema. Aga selle peale, et 1,8T sinna vahele läheks,
selle peale ma ei tulnudki. Mootori, õli, tosooli, rullikute, rihmade ja saalede vahetus läks kokku 5000 ja selle 5000 krooni sees on ka uue mootori
hind. | Skeem olemas, anna aga tuld
1.8T oleks selle masina peal suhtkoht mõnus väike mootor, eriti veel 140+ kW chipiga. Muidugi Competitioni tõupuhtus kaoks sellisel puhul ära. Kahjuks
Competitioni tagumise tiiva pikendust, ning esistange stange spolierit vägapalju ei liigu, muidu võiks ju need ka küljes olla.
Keskmised tuled tuleks keskelt veidi lahti lõigata, ning sinna sisse reflektor koos pirnipesaga istutada. Plekki lõikama ei pea, kui tules sees
piisavalt ruumi on, et reflektor veidi klaasile lähemale paigutada (pole sedaani tagumisi tulesid luugipoolt juba aastaid vaadanud).
Teine variant oleks mingi sobiva heleduse/tuhmusega Ledidest sinna lihtsalt valgustus sisse ehitada. Nood peaks ruumi suhtes veidi leplikumad olema
kui hõõrgpirni pesa.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
audicompetition
huviline
Registreerunud 21.10.09
Kasutaja on eemal
|
|
tannu666
huviline
Registreerunud 15.01.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 b4, D2 3,3tdi q
|
postitati 30.11.09 06:09
|
|
|
Kas käigukanginuppule panid ise leedid? Kui jh ,siis kuidas sa seda tegid.
|
|
|
audicompetition
huviline
Registreerunud 21.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.11.09 08:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tannu666
Kas käigukanginuppule panid ise leedid? Kui jh ,siis kuidas sa seda tegid. | Sõber pani aga seal tuleb see klaas maha võtta ja sellest
läikivast värvist puhtaks teha, et läbi paistaks ja siis tuleb seda nuppu seest poolt veel natuke õnnestada et LED-id ära mahuks, õnneks on see nupp
pehmest materjalist ja on lihtne seda teha aga temal on nupp puidust ja on väheke raskem. 3 LED-i, takisti ja mingi valge möginaga kinni (nimetust ei
mäleta) ja ongi kõik, täpsemalt ma rääkida ei oska. Kangi enda sisse sai auk puuritud (alla) ja läbi selle juhtmed veetud ja voolu sai võetud
sigarisüütaja lambilt.
|
|
|
zack
|
|
warik
huviline
Registreerunud 26.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8L TQ 2x; Audi 100 Coupe S
|
postitati 30.12.09 21:09
|
|
|
Kuna mul oli ka kunagi sellinne siis tulevad head mälestused selle autoga meelde.
Kas see auto on Eestisse toodud 2003 aasta teises pooles ja paiknes algselt Tallinnas või Rakveres.
Igaljuhul on nende hinnad Mobile.de üles läinud ni,et võta seda kui investeeringut.
Veiko
PS Kas sul taha el aknad on?
|
|
|
Kenwood
huviline
Registreerunud 03.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi V8 ; MB
|
postitati 31.12.09 17:09
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: warik
PS Kas sul taha el aknad on? |
Ei ole
Samas, head kokka tunneb sellest, et pann on tahmane.
|
|
|
|
warik
huviline
Registreerunud 26.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8L TQ 2x; Audi 100 Coupe S
|
postitati 31.12.09 21:39
|
|
|
Miks ma seda küsisin on see,et kui sa tahaksid siis mu vana auto kere küljest saaks täiskomplektses uksed millel olid el aknad.Värv on ka sama kui
Veiko
Audi 80 GT müüdud | Audi 80 Coupe GT müüdud | Audi 4000 läind |
Audi 80 Competition sai haiget | Audi A4 Quattro 1.9 TDI müüdud | Audi 100 Coupe S
Audi A4 1.8L TQ 2x
|
|
|
|
audicompetition
huviline
Registreerunud 21.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.01.10 16:41
|
|
|
Tsitaat: |
Kas see auto on Eestisse toodud 2003 aasta teises pooles ja paiknes algselt Tallinnas või Rakveres. |
Ma ei viitsi dokumentidelt vaadata aga kui ma ei eksi siis see oli toodud 2004 aastal eestisse ja mina ostsin ta tallinnast.
|
|
|
pets00
huviline
Registreerunud 24.04.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.01.10 16:46
|
|
|
Mis sul keskmine küttekulu on?
Enda Compul keskmine pea 12.
|
|
|
audicompetition
huviline
Registreerunud 21.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.01.10 21:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: pets00
Mis sul keskmine küttekulu on?
Enda Compul keskmine pea 12. | Kõik oleneb muidugi sellest kuidas sõidad aga kuna mul ei andnud lambda vahepeal korralikult ühendust
siis oli päris kõrge see kulu aga nüüd on normis ja maanteel võtab kenasti 7-8 ja linnas 10-11
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |