zephyr
huviline
Registreerunud 04.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 31.10.09 19:02
|
|
|
Vanametall... kuhu kasulik viia?
Seisab paar lammutatud auto keret ja mingeid vanu malmvanne jms jalus paari tonni jagu. Plaan lähiajal kokkuostu ära viia. Mõtlesin Refondat aga äkki
keegi teab parema hinnaga kohta?
|
|
|
elmo81
huviline
Registreerunud 06.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c4 2,6 Avant Quattro/ ascona GT
|
postitati 31.10.09 19:15
|
|
|
Kõige lihtsam vist kuusakoskisse viia. Hind võib olla petlik kuna osades kohtades pead hiljem maksma tulumaksu selle summa pealt. Kuusakoskis see kõik
maha arvestatud.
parem ikka täie kui pooleveoline
|
|
|
|
zephyr
huviline
Registreerunud 04.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 31.10.09 19:43
|
|
|
Kuusakoski arvestab tulumaksu maha ja maksab selle minu eest maksuametisse??? Ei usu eriti...
|
|
|
elmo81
huviline
Registreerunud 06.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c4 2,6 Avant Quattro/ ascona GT
|
postitati 31.10.09 19:57
|
|
|
Sinna viies sul endal vähemalt kohustused puuduvad.
parem ikka täie kui pooleveoline
|
|
|
|
Leon20vt
huviline
Registreerunud 04.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.10.09 20:07
|
|
|
Keila lähedal Tutermaal ka kokkuost, hindade kohta paraku jään vastuse võlgu.
|
|
|
dimka70
huviline
Registreerunud 12.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6
|
postitati 31.10.09 21:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: elmo81
Kõige lihtsam vist kuusakoskisse viia. Hind võib olla petlik kuna osades kohtades pead hiljem maksma tulumaksu selle summa pealt. Kuusakoskis see kõik
maha arvestatud. |
Täitsa nõus sinuga, need suurema hinna pakkujad ei maksa käibemaksu, vaid hiljem tasud ise. Teema autoril soovitaks vanaraua viia Paldiski
Kuusakoskisse!
|
|
|
|
pierre
huviline
Registreerunud 10.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: 90 7A
|
postitati 01.11.09 15:26
|
|
|
Mis maksud?
See on ju vanametall, selle pealt on kõik maksud makstud, ntx siis kui auto uuena osteti ja nüüd kui masin on romu, võib omanik selle kokkuostu viia,
ilma et ta oleks tulu saanud, onju?
Ta ei teeninud ju midagi.
Sama asi nagu joogitaaraga. Väga lihtne.
Ja veel, Kuusakoski kasuks räägib peamiselt asjaolu, et neil on kõige täpsemad kaalud, ettevõte on piisavalt aus ja mainekas, et sind mitte labasel
kombel kaaluga pügada.
Vähemalt Pärnu kandis on nii.
|
|
|
|
waic
huviline
Registreerunud 16.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad 3.0 + A5 sportback 3.0
|
postitati 01.11.09 17:45
|
|
|
Kunagi oli Lasnamäel koht kus võeti enamvähem kõike vastu, ei küsinud keegi su nime, kust tuled kuhu lähed jne, maksti sulas raha pihku ja rahu
maapeal, ma ei tea ainult kas see koht veel eksisteerib ...
|
|
|
Renz0
huviline
Registreerunud 20.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8 92Kw 1996a, Peugeot 206 99a1,4 55kw, Audi A8 95a. 4,2 220kw, Audi 80 B4 93a, Audi A6 2,6 Avant Quattro.
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 01.11.09 18:12
|
|
|
Pmst võib ka mulle helistada ja kõik vanametalli minu juurde tuua. Küll ma siis vaatan, kuhu parem viia on
Sry for OT.
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 01.11.09 18:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: pierre
Mis maksud?
See on ju vanametall, selle pealt on kõik maksud makstud, ntx siis kui auto uuena osteti ja nüüd kui masin on romu, võib omanik selle kokkuostu viia,
ilma et ta oleks tulu saanud, onju?
Ta ei teeninud ju midagi.
Sama asi nagu joogitaaraga. Väga lihtne.
Ja veel, Kuusakoski kasuks räägib peamiselt asjaolu, et neil on kõige täpsemad kaalud, ettevõtte on piisavalt aus ja mainekas, et sind mitte labasel
kombel kaaluga pügada.
Vähemalt Pärnu kandis on nii. |
Maksuvaba on ainult isiklikus kasutuses olnud kama, st kui sa viid hunniku ntx kokkuostetud autosid siis peaks teoreetiliselt ka tulumaksu ära maksma.
Sama lugu nagu ntx prügikastist või metsa alt korjatud metalliga. Praktikas eestis aga metalli pealt vist keegi mingeid makse ei maksa. Seadusi
täpselt täites peaks tegelikult ka prügikastist korjatud taara eest tulumaksu maksma. Väga lihtne...
Suurema koguse puhul on ilmselt mõistlikum viia sinna kuhu mugavam on, st viimsist ei ole vist erilist mõtet paldiskisse sõitma hakata, samas
paldiskis on kuusakoskil kõige kõrgemad hinnad. BLRT kaalude kohta olen ka mina seda eksimise juttu kuulnud a see võib vabalt ka lihtsalt külajutt
olla.
Ise olen metalli enamasti viinud metanex'i tutermaal kuna selle asukoht on minu jaoks kõige mugavam, samas see koht jälle laup. kinni.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
huljes
huviline
Registreerunud 30.01.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio 2.0, Audi A4 2,8Q
|
postitati 02.11.09 06:09
|
|
|
Mina olen pea alati viinud kuusakoskisse ning seni ei ole ühtegi probleemi olnud.
Nii et soovitus sama, refondast olen eemale hoidnud ning mustadesse aukudesse ei ole vajadust eriti olnud. Veidi OTd. Kunagi sai tööga seoses vanu
vihmavee plekke ära viidud, sel ajal veel emex, ei tahtnud ilma paberiteta võtta(keegi ei oleks meile neid pabereid hankinud, kuigi ülesanne oli ka
see, tellija jaoks prügi, utiliseerida) Plekid olid muidu 200mm laiad, 6mm paksused ja mis põhiline, alumiiniumist. Samuti olid seda akna välimised
raamid
Nii siis saigi vanu klaase iga õhtu peale tööd(vaadati imelikult, objektiks oli tlnas Narva mnt 6 maja ümberehitus, siis kui see 9x ehitati) välja
lõhutud ning mustamäele veetud, elu oli lill
Lõpuks siis tuli mingi vend, kes vihmavee plekid jm kokkuleppe hinnaga ära ostis, tema rahul, meie rahul.
|
|
|
dimka70
huviline
Registreerunud 12.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6
|
postitati 04.12.09 15:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: a6emees
Kunagi oli Lasnamäel koht kus võeti enamvähem kõike vastu, ei küsinud keegi su nime, kust tuled kuhu lähed jne, maksti sulas raha pihku ja rahu
maapeal, ma ei tea ainult kas see koht veel eksisteerib ... | Jah, võtavad vist vastu ka raudteerööpaid ja seda ilma dokumenti
esitamata.
|
|
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.08.10 18:54
|
|
|
Kas vana lahti võetud al. antenni on mõtet metallikokkuostu viia või on see antennina väärtuslikum müüa? Leidsin keldrist mingi endise omaniku vene
ajast vist.
|
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: 100
|
postitati 25.08.10 19:10
|
|
|
Oleneb palju seal alumiiniumit on, arvatavasti palju ei ole? Alumiiniumi kilo maksab keskmiselt 15 kr, võibolla saad paari õlle raha, 6-pakini
arvatavasti ei küündi.
|
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.08.10 19:18
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: 100
Oleneb palju seal alumiiniumit on, arvatavasti palju ei ole? Alumiiniumi kilo maksab keskmiselt 15 kr, võibolla saad paari õlle raha, 6-pakini
arvatavasti ei küündi. |
Vaatasin jah et vähe makstakse. Jääb uurida kuidas see antennina töötaks või polegi enam digile kõlbulik.Siis mõtekam uuesti keldrisse "soola"
panna.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 11.07.13 07:53
|
|
|
5 oma aja ära elanud autoakut vedeleb Mustamäel. Refonda, Kuusakoski või maksab keegi rohkem? Mingid lätlased ostsid neid vist kunagi kokku?
|
|
|
|
lunatic
klubiliige
Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: A4 allroad ja Volvo C70
|
postitati 11.07.13 08:58
|
|
|
Hetkel näitab, et Kuusakoskis 44 senti kilo ja Kopli Refondas 45 senti kilo. Ei usu et mujalt väga rohkem saaks.
|
|
|
Wolf123
huviline
Registreerunud 27.04.11
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Coupe
|
postitati 11.07.13 10:30
|
|
|
Vähemalt Viljandis on ainuõige koht Cronimet Eesti Metall www.em.ee
Selle plussiks on kiire teenindus, tasuta vanametallikäru kasvõi terveks päevaks ja raha tuleb ka reeglina samal päeval kohe üle...
On ka meil Kuusakoski, Refonda jms, aga Cronimet kaalub need üle ja hind on ka parem, sest see hind mis on tahvlile kirjutatud saad ka reaalselt omale
kontole!
Cronimetis on ka veel mingi kliendikaart, millega saab 5% boonust. Tavaliselt pole sellest suurt tolku, aga kui juba tonnidest jutt on, siis abiks
ikka.
Teostan Viljandis sõiduautode diagnostikat ( ka koduvisiidid ) 56267442
|
|
|
|
uaintfckme
huviline
Registreerunud 22.09.10
Kasutaja on eemal
Auto: AEL Q
|
postitati 11.07.13 15:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Wolf123
Vähemalt Viljandis on ainuõige koht Cronimet Eesti Metall www.em.ee
Selle plussiks on kiire teenindus, tasuta vanametallikäru kasvõi terveks päevaks ja raha tuleb ka reeglina samal päeval kohe üle...
On ka meil Kuusakoski, Refonda jms, aga Cronimet kaalub need üle ja hind on ka parem, sest see hind mis on tahvlile kirjutatud saad ka reaalselt omale
kontole!
Cronimetis on ka veel mingi kliendikaart, millega saab 5% boonust. Tavaliselt pole sellest suurt tolku, aga kui juba tonnidest jutt on, siis abiks
ikka. |
Väga õige jutt, ise ka pooldan Cronimet'i. Viljandi refondat ei soovita kellelegi, kaal valetab üsna palju viija kahjuks. Ja prahi eest võtavad ka
veel korraliku protsendi maha.
Milleks vedada mittevedavaid rattaid kaasas!?
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.07.13 17:25
|
|
|
Pärnus reeglina Tolmetsis (Tolmetex) veidi kõrgemad hinnad, aga reeglina ma seda ei eelista, sest värvilist metalli kaalutakse vana mehhaanilise
kaaluga (see, kus käega raskust vasakule-paremale lükatakse) ja kui natuke plastikut kusagil vaskaabli küljes vms märgatakse siis tahetakse kohe
kaalust maha võtta, kuusakoskis sarnastel juhtudel tähelepanu pole pööratud.
|
|
|
Wolf123
huviline
Registreerunud 27.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.07.13 17:30
|
|
|
Cronimeti kasuks on ka veel see, et neil on 3 erinevat kaalu.
1) Auto ja kärukaal
2) 50gr täpsusega
3) Täppiskaal väiksemate detailide ja väärismetalli jaoks
Maha arvestatakse seal vaid terasplekki puhul ( 160eur tonn ) 2% mustust, mis on igati arvestatav, sest enamus plekki ja sellelaadset toodangut on
niikuinii värvitud või väikse plastiku või kummi sisaldusega.
Viljandi omas on igaljuhul mõistlikud inimesed tööl, muude linnade kohta ei oska öelda, sest omal kogemused puuduvad.
|
|
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.07.13 17:34
|
|
|
Kas kokkuvõttes arvestatakse ka suurema täpsusega kui 1 kg? Neis kohtades kus käinud olen, ümardatakse 1 kg täpsusega kõik värviline metall. Kui on
näit. 7,8 kg, siis pannakse kirja 8 kg, kui on 8,4 kg, siis ikka 8 kg, samas antakse võimalus üleliigne alles jätta.
|
|
|
Wolf123
huviline
Registreerunud 27.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.07.13 17:47
|
|
|
Seal käib 50gr täpsusega kõik. Va väärismetallid, mis lähevad täppiskaalule ja plekk mis läheb autokaalule, mille täpsus on arvatavasti 5kg kaupa. Kui
50gr jääb pendeldama näiteks 1150 ja 1100 vahel, siis kirja panevad väiksema kaalu. Sp väärismetallidel ongi täppiskaal. 50gr täpsusega kaalule läks
viimati 80kg terast ja autokaalule 420kg plekki. Samas sõber viis järgmine päev alumiiniumit ja see läks kirja kõik 50gr täpsusega.
|
|
|
|