Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Autotelefon (Vastuseid: 17 | Vaatamisi: 3669)
vip001
huviline

Registreerunud 02.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: A5 TFSI Sportback Q

postitati 13.10.09 09:05 Tsiteeri
Autotelefon

A4 97a autotelefonis kogu aeg SERV ees. Mida tähendab? Saksakeelsest manuaalist ei loe ühtki tuttavat sõna välja

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 13.10.09 09:08 Tsiteeri

Ainuke säilinud fragment kirjast "no service"? :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
vip001
huviline

Registreerunud 02.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 13.10.09 09:54 Tsiteeri

Ilmselt tähendab jah servist, kuid mis tegema pean siis? Ega ta mul korralikult ei toimi ka. Vahel kui tahan sellele helistada ütleb et väljalülitatud....ilmselt levi pole. Ja ikkagi jube hea oleks kui saaks kuskilt manuaali, tahaks seda korralikult häälestada ja kasutada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 13.10.09 10:34 Tsiteeri

Oled sa kindel, et sa kasutaks seda reaalselt, kui ta töötaks? Tänapäeval ju kõikidel telefon taskus, numbrid ja asjad seal sees, minu arust ei ole kuigi mugav neid kahe telefoni vahel jagada. Pärast otsid toas olles mingit vastatud/vastamata kõne numbrit, see aga istub autotelefoni mälus (kui nii vanal seadmel sellist mälu üldse ongi). Mina oma A8 autotelefoni ei kasutanud küll kordagi. Ma pakun, et kui tööle saad, siis nädal aega mängid sellega ja siis unustad...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
vip001
huviline

Registreerunud 02.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 13.10.09 10:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Oled sa kindel, et sa kasutaks seda reaalselt, kui ta töötaks? Tänapäeval ju kõikidel telefon taskus, numbrid ja asjad seal sees, minu arust ei ole kuigi mugav neid kahe telefoni vahel jagada. Pärast otsid toas olles mingit vastatud/vastamata kõne numbrit, see aga istub autotelefoni mälus (kui nii vanal seadmel sellist mälu üldse ongi). Mina oma A8 autotelefoni ei kasutanud küll kordagi. Ma pakun, et kui tööle saad, siis nädal aega mängid sellega ja siis unustad...

Liigun palju autoga ja reaalselt kasutaks seda...ma ei kasuta seal sees sama sim-i nr-t mis moblas.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 13.10.09 11:13 Tsiteeri

Saksa keelt kunagi õppimata ja praktiseerimata olen mina küll selles keeles manuaalid läbi loetud saanud. Osalt on analoogiat inglise keelega ja sõnaraamatud on ju ka olemas.

PS. Ära seda teemat ka unusta! Korra on sulle juba meeldetuletus tehtud.

puna
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: C5, Quattro, 4,2L

postitati 13.10.09 17:56 Tsiteeri

Mina omas autos tundsin puudust sellest.
Pakett solar klaas ja ega ikka ei tööta küll koguaeg see mobla.
Dual-sim ja sama nr igal pool

Tel +3725654585; +358445654585
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 13.10.09 18:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: puna
Dual-sim ja sama nr igal pool
Ma mitte ei näe mõtet lihtsalt 100 krooni sellepärast maksta. Krt, kas pole mingit lihtsamat lahendust selleks? Mitte, et ma sellest kuulnud oleksin aga kas mõni teine teenusepakkuja ei paku kahe SIM-kaardi lahendust?

Samas US vennad teadsid minu teise šarabanni pakkuda mingit rSAP (Remote SIM access profile. This allows devices such as car phones with built in GSM transceivers to connect to a SIM card in a phone with Bluetooth, so the car phone itself doesn't require a separate SIM card.) lahendust.

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 13.10.09 18:17 Tsiteeri

Tänapäevane lahendus on sinihambaga HF. Samas tunnistan, et selektiivklaasi taga oli levi nirum küll. Päris leviauke siiski ei täheldanud. B5 A4-l aga seda probleemi ei ole.

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 08.11.09 21:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Maku
Samas US vennad teadsid minu teise šarabanni pakkuda mingit rSAP (Remote SIM access profile. This allows devices such as car phones with built in GSM transceivers to connect to a SIM card in a phone with Bluetooth, so the car phone itself doesn't require a separate SIM card.) lahendust.
Oskab keegi öelda, mis riistapuu see on? Saan küll inglise keelest aru, kuid silme ette reaalset kuvandit ei tule.

samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 09.11.09 09:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Oskab keegi öelda, mis riistapuu see on? Saan küll inglise keelest aru, kuid silme ette reaalset kuvandit ei tule.

Mina olen aru saanud, et see süsteem kasutab BT kaudu Sinu telefonis asuva SIM-kaardi andmeid ilma kaarti ümbertõstmata autotelefoni ja töötab põhiliselt N ja E -seeria NOKIA telefonidega. Nii olen aru saanud kirjandust lugedes ega pretendeeri absoluutsele tõele.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 09.11.09 15:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: samru
Mina olen aru saanud, et see süsteem kasutab BT kaudu Sinu telefonis asuva SIM-kaardi andmeid ilma kaarti ümbertõstmata autotelefoni ja töötab põhiliselt N ja E -seeria NOKIA telefonidega. Nii olen aru saanud kirjandust lugedes ega pretendeeri absoluutsele tõele.

Tunnistan, et ei otsinud piisavalt.:) eBay turul täiesti olemas:Audi rSAP Bluetooth Adapter SIM-Kartenzugang - Garantie
Audiforum.us-is oli nimekiri, mis telefone see asi toetab.

EDIT:
rSAP Bluetooth * this is what we have been waiting for; benefits of bluetooth wireless without the drawbacks of poor signal quality or poor sound quality * when initiated, the mobile phone basically hands over the SIM card to the car, and the car becomes the phone, using the antenna on the roof, the microphone and the MMI controls * it reads in the phonebook too, even if there are several numbers against the same name (ie office, mobile and home numbers for the same person) * because the car is making and receiving the calls, the battery on the mobile phone doesn't get sapped quite as quickly

Bluetooth Remote SIM Access Profile (rSAP) cradle adaptor
The Bluetooth Remote SIM Access Profile (rSAP) cradle adaptor is an enhancement of
the factory fitted option "Mobile phone preparation - Low". It enables mobile phone
handsets to connect via Bluetooth Remote SIM Access Profile (rSAP) in the same way
as handsets connect to the factory fitted option "Mobile phone preparation - High".
The Bluetooth rSAP adaptor is fitted to the same connection as all other adaptor
cradles (either on the dashboard or in the front centre armrest). The mobile handset
is then connected to the rSAP cradle via Bluetooth. When handsets are connected,
the cradle enables the use of the external GSM car antenna and deactivates the
handset antenna in order to minimise GSM radiation in the car and handset battery
consumption. The handset is put into standby mode so battery power drain is
minimal.
Once connected, the cradle connects to the handset automatically and details of up
to four handsets can be saved. Only handsets with Bluetooth rSAP functionality are
compatible with this cradle. Details of mobile handsets that are compatible with rSAP
can be found on Audi Desktop.
Customer Benefits
- The rSAP cradle adaptor is flexible so can be used with a variety of different
handsets. This makes it future proof for compatibility with new handsets
- “Mobile phone preparation – Low” already has a Bluetooth connection but this only
operates in a mode called “Hands Free Profile”. This means that although calls can be
made and received using the car, the phones antenna and battery are operating at
full capacity when making and receiving calls. The rSAP cradle adaptor uses the cars
external antenna and power supply to make and receive calls which improves call
quality and reduces handset battery consumption.

http://data.motor-talk.de/data/galleries/661026/2830751/202907771-w500.jpg

uudoA6
huviline

Registreerunud 26.11.09
Kasutaja on eemal

postitati 02.12.09 10:58 Tsiteeri
Autotelefon

Tere

Audi A6 2,5 tdi C4 1995a. on peal autotelefon, tundub kõik töötavat välja arvatud see et ei leia signaali.
Kas võib tegu olla mingi tüüpveaga?
Kas viga võib olla antennis?
Kuhu pöörduda abi saamiseks?

Tänan

automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 02.12.09 11:25 Tsiteeri

Antenn on ära vahetatud? Võta laelamp tagant välja ja vaata kas antenni taga on 2 juhet. Enda autol ostsin uue antenni siis telefoni juhe jäi lihtsalt lahti kuna mul toru on kadunud ja ei kasuta nigunii.

uudoA6
huviline

Registreerunud 26.11.09
Kasutaja on eemal

postitati 02.12.09 13:43 Tsiteeri

Läheb küll kaks juhet külge :(
Äkki on veel ideid?

Tsitaat:
Algselt postitas: automees6
Antenn on ära vahetatud? Võta laelamp tagant välja ja vaata kas antenni taga on 2 juhet. Enda autol ostsin uue antenni siis telefoni juhe jäi lihtsalt lahti kuna mul toru on kadunud ja ei kasuta nigunii.

automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 02.12.09 14:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: uudoA6
Äkki on veel ideid?

Tsitaat:

Siis antenn või võimendi ise ära surnud. Kuidas raadiolevi on muidu? Viitsid äkki pilti teha, et milline se telefon realselt välja näeb. Mul audi telefoni kasutusjuhend on sel vilets pilt. On sul ültse originaal telefon?

uudoA6
huviline

Registreerunud 26.11.09
Kasutaja on eemal

postitati 03.12.09 07:36 Tsiteeri

Tegu on NOKIA 6050 süsteemiga:
http://www.google.ee/imgres?imgurl=http://www.handy-sammler.de/Images/Nokia_6050.jpg&imgrefurl=http://www.handy-sammler.de/H andys/Nokia_6050.htm&h=600&w=490&sz=24&tbnid=427Enr7XlQoNLM:&tbnh=249&tbnw=203&prev=/images%3Fq%3Dnokia%2B6050&hl=et&a mp;usg=__h1X-kxaPh_yuqfkklLWuixz9opg=&ei=MGoXS5XlK4rR-QaIjqXIDw&sa=X&oi=image_result&resnum=2&ct=image&ved=0CAcQ9QEwAQ

Huvitav on see et levipulgad on ees, kuigi vahest hetkeks viskab eest ära.
Loodan et sellest on abi.

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: uudoA6
Äkki on veel ideid?

Tsitaat:

Siis antenn või võimendi ise ära surnud. Kuidas raadiolevi on muidu? Viitsid äkki pilti teha, et milline se telefon realselt välja näeb. Mul audi telefoni kasutusjuhend on sel vilets pilt. On sul ültse originaal telefon?

ed_777
huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 29.04.10 18:02 Tsiteeri
Audi A6 1998.a autotelefon ei tööta

Tere, mure siis autotelefoniga. pistan sim kaardi ekraan läheb punaseks ütle (korraks) Please wait ja kustub ära, selle asemel tekib ekraani paremasse alla nurka OFF... muud midagi ei tee.. :(

on keegi varem taolisega kokku puutunud või oskab midagi tarka soovitada!?

http://www.hot.ee/toc8//Pilt0259.jpg
http://www.hot.ee/toc8//Pilt0261.jpg
http://www.hot.ee/toc8//Pilt0078.jpg

Ette tänades!

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 47.1% - SQL: 52.9%]