Soov oleks teada, kas mõlemal parkimistulel on eraldi kaitsmed ? Ei tundu loogiline eks ju ? Suutsin parkimistulesid vahetades juhipoolse lühisesse
lasta. Tal puudus see plastik kaitse ka. Aga esmajoones oma lollus. Igatahes juhipoolne enam ei tööta aga teine töötab.
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on foorumis
Auto: 40 TFSI
postitati 31.08.09 09:37
Peaks olema jah vasak pool ja parem pool (kui õieti 100' aegu mäletan)! Nende kaitsmete all ju ka tagatule pirnid.
Algselt postitas: rocket
Peaks olema jah vasak pool ja parem pool (kui õieti 100' aegu mäletan)! Nende kaitsmete all ju ka tagatule pirnid.
Vaatasin, et ka juhipoolne tagatuli ei põle. Nii et pean ruttu ära vahetama kaitsme. Oskab keegi öelda, mis sõna see saksa keeles olema peaks, mille
kaitse mul vahetada tuleb ?...
Renz0
huviline
Registreerunud 20.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8 92Kw 1996a, Peugeot 206 99a1,4 55kw, Audi A8 95a. 4,2 220kw, Audi 80 B4 93a, Audi A6 2,6 Avant Quattro.
postitati 31.08.09 14:22
Tsitaat:
Vaatasin, et ka juhipoolne tagatuli ei põle. Nii et pean ruttu ära vahetama kaitsme. Oskab keegi öelda, mis sõna see saksa
keeles olema peaks, mille kaitse mul vahetada tuleb ?... :)
Vaata milline kaitse läbi on ja vaheta ära. :)
QUATTRO.
Heinakuhi
huviline
Registreerunud 03.05.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2.3E Avant 1994
postitati 31.08.09 15:11
Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: Renz0
Vaatasin, et ka juhipoolne tagatuli ei põle. Nii et pean ruttu ära vahetama kaitsme. Oskab keegi öelda, mis sõna see saksa keeles olema peaks, mille
kaitse mul vahetada tuleb ?...
Vaata milline kaitse läbi on ja vaheta ära.
ok, laisk mina vaatasin üle Leidsin katkise. nr 6
Seal kõrval on neli kaitset, need vist kõik varud, eks ? Võtsin sealt asemel. Poest ostan sinna varusse ikka mõne asemele.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 29.8% - SQL: 70.2%]