Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Trapster.com kiirusekaamerate kaart mobiilis ja internetis (Vastuseid: 49 | Vaatamisi: 7699)
priidik
huviline

Registreerunud 17.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 18.08.09 16:03 Tsiteeri

Kohe lausa kena vaadata, kui kontrollifriikide vastu rohtu leidub.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
dan.d
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 15.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,5 tdi a62,5tdi vw multivan

postitati 18.08.09 19:22 Tsiteeri

Tsitaat:
mina saan aru et eksimine +-5 või+-8 või +-3 eksumust politsei radaris tähendab seda .kuidas seda möödetud ja mis liiki radariga .kas linna ,kohapeal ,või liikudes.Kui sõidan gps-iga 100 siis almatuuris umbes täpselt 91-92.kui tähtis on see kui kulunud on rehvid ,või on prottirehvid.mina arvan kui gps näitab nii siis peaks mul eksimus olema ka ju samat moodi kuidas möödetud kas +-5,3,8,või ültse1.Sest gps annab ise ekksimuseks ju 5-6km/h.kui sõidan gpsiga täppselt siis ei tohiks olla probleeme .miks politsei siis gps-i ise kasutab kui seda usaldada ei saa.

Mina saan aru, et eksimine +-5 või +-8 või +-3 eksimust politseiradaris tähendab seda, kuidas seda mõõdetud ja mis liiki radariga, kas linnas, kohapeal või liikudes. Kui sõidan GPS-iga 100, siis armatuuris umbes täpselt 91-92. Kui tähtis on see, kui kulunud on rehvid või on protirehvid. Mina arvan, kui GPS näitab nii, siis peaks mul eksimus olema ka ju samatmoodi, kuidas mõõdetud - kas +-5, 3, 8 või üldse 1. Sest GPS annab ise eksimuseks ju 5-6 km/h. Kui sõidan GPS-iga täpselt, siis ei tohiks olla probleeme. Miks politsei siis GPS-i ise kasutab, kui seda usaldada ei saa?

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit."

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 18.08.09 20:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: wirx
Kurb, kui admin(või mis iganes, see meeskond ei tähendaks) ei suuda kriitikat taluda ning vastab omapoolse rünnakuga, aga edaspidi võiksid PS-i kasutada, pole vaja OT-d siia ja su viimane post oli ju ainult minule mõeldud, miks sa pead siis foorumit risustama sellega?
Aga eks ma muudan ära su jaoks esimese postituse, algab nii -
Http://www.trapster.com :D

Siin ei olnud midagi pistmist kriitikataluvuse ega selle puudumisest tingitud rünnakuga. Ma ausalt öelda ei näinudki kuskil kriitikat. Liiga paks nahk vist. Ma oleks samamoodi vastanud, kui see oleks oleks olnud minu ainuke post siin teemas. Sind eelnevalt pisut teades-tundes andsin ma vastutulekust kohe tavapärast märkust lajatamata väikese soovituse. Poleks vist pidanud...

Tsitaat:
Algselt postitas: dan.d
Kui sõidan GPS-iga 100, siis armatuuris umbes täpselt 91-92.

Millega sõites see niipidi on? Enamasti on ikka vastupidi.

Täpselt piiri peal liikumine/tegutsemine on alati olnud seotud riskiga. Antud juhul tähendab see seda, et pead olema valmis maksma.

Ma kahtlen väga, et telefonist mingi javaprogega kaamerate või patrullide jälgimine reaalselt massidesse läheb. Tehnofriikidest paadunud kihutajatele ehk mõneks ajaks huvitav mänguasi. Igal oinal aga oma mihklipäev.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
wirx
huviline

Registreerunud 21.05.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi TT jpt

postitati 18.08.09 20:34 Tsiteeri

Kahtle, kahtle, vaata mujale riikidesse, kus on kiirusekaamerad ammu püsti, sealsed kõik kenasti ära märgitud.
Trapster on mingi aastakese toiminud, aga neil on juba hetkel pea samapalju kasutajaid, kui Eestis elanike ;)
Sama andmebaasi saad kasutada ntx tomtomiga ja väga paljud kasutavad kiirusekaamerate andmebaasi,
Inglismaal on 1000+ eest müügis seadmed, mis hoitavad kaamerate eest, EVO ajakiri täis pidevalt neid reklaamidest topitud, aga milleks maksta, kui saab tasuta ;)
Ja no hetkel on vaja smarphone veel selle jaoks, aga aasta paari pärast ei leia tavalist telefoni naljalt, millel gps ning 3g puuduks, rääkimata java rakendustest...

http://www.laptopid.ee Audi omanikule vähemalt -5% hinnast
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 18.08.09 20:56 Tsiteeri

Registreerunud ei tähenda veel kasutajaid. Enamik neist lihtsalt proovib korra.

Pidev mobiilse andmeside kasutus pole isegi Eestis, rääkimata piiritagusest roamingust, kuigi mugav ega soodus variant (kui ma ei eksi, siis sa oled ise ka N95 ja Nokia Maps'iga teadmatusest kuskil Hispaanias vms paraja arve saanud, kui veel maploaderit kasutada ei taibanud). Kuumaksulist paketti kuigi paljudel pole (ei peeta ilmselt vajalikuks ka ainult Trapsteri pärast soetada) ja niisama miskit 30-40 eeku mega pealt maksta on ikka paras kirves. Eks päevapilet on muidugi mingi variant, aga kui mõned korrad just for fun proovitud, siis ega sedagi iga päev tellima hakata.

Teine asi on see, et kunagi ei saa sinna kaardile 100% kõiki patrulle ja kaameraid kirja. Ja siis sõidad ülbelt õndas teadmises, et kõik on sul kontrolli all ja saad ikkagi litaka ära...

Ma lasin oma iFöönile Trapsteri app'i peale. Näitab isegi, et minust vähem kui km kaugusel on patrull. Kui ei sajaks, läheks ehk kontrollima. :)

Edit: Ah, krt, seegi on sinna märgitud ligi aasta tagasi ja märkega "police often hide here". Mina pole neid seal reaalselt kordagi näinud...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 18.08.09 21:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: wirx
Kahtle, kahtle, vaata mujale riikidesse, kus on kiirusekaamerad ammu püsti, sealsed kõik kenasti ära märgitud.
Trapster on mingi aastakese toiminud, aga neil on juba hetkel pea samapalju kasutajaid, kui Eestis elanike ;)
Sama andmebaasi saad kasutada ntx tomtomiga ja väga paljud kasutavad kiirusekaamerate andmebaasi,
Inglismaal on 1000+ eest müügis seadmed, mis hoitavad kaamerate eest, EVO ajakiri täis pidevalt neid reklaamidest topitud, aga milleks maksta, kui saab tasuta ;)
Ja no hetkel on vaja smarphone veel selle jaoks, aga aasta paari pärast ei leia tavalist telefoni naljalt, millel gps ning 3g puuduks, rääkimata java rakendustest...

Lihtsalt suurest uudisimust tekkis küsimus. Et mida sa selle tõestamise(reklaami) eeest saad? Ma ei viitsiks küll niisama sellist reklaami teha. Eriti veel kui nii jonnakad foorumlased on. :D Ma ei mõtle midagi pahapärast. ;)

wirx
huviline

Registreerunud 21.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 18.08.09 22:23 Tsiteeri

0 senti
mulle lihtsalt meeldivad tasuta asjad, jagatud rõõm on topelt rõõm ning süsteemi potensiaal on suur
täpselt sama palju kasu sain ma kunagi odavate välismaiste rehvi poodide promo või kodukülas aastaid tagasi interneti jagamise eest või e38 klubi kodulehe loomise ja jooksutamise eest isegi siis, kui mul autot aastaid juba pole jne jne

Eelkõige mõeldud hetkel kaamerate jaoks see programm, kui aeg edasi läheb mõne aastakese võib see live süsteem täitsa tööle hakata, aga sa võiksid ju sinna vale politsei koha peale märkida, et vot ei ole politseid seal, selle jaoks see süsteem ongi ju tehtud selline...ma leidsin ise ka päris mitu valet asja, aga vot ei hakanud neid kõiki ükshaaval foorumis välja tooma ;)
Seda kindlust, et vahele ei jää, ei saa küll nüüd ükski programm anda, kasvõi juba liikuvate patrullide tõttu

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
vx_105
Bännitud

Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 19.08.09 21:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: -ivar-
Kui Tallinn-Tartu maanteele pannakse kiiruskaamerad, siis enamus hakkavad Tallinnast Tartu( ja vastupidi) sõitma Piibe maanteelt.

Enamus? Ärme nüüd liialda.:)
Otseselt teemasse: ma ei viitsi küll mingit sellist programmi oma telefeonis kasutama hakata, üheks põhjuseks andmeside maksumus, teiseks see, et kiiruskaamerad kiiruskaamerateks, aga politsei võib passida igas suvalises kohas. See on ju ka politseile selge, et kui inimesed teavad kaamerate asukohti, siis nende läheduses liigeldakse korralikult ja kiiruskaamerate vahelisel alal mitte just väga. Ega siis sellepärast politsei Tallinn-Tartu maanteelt ära ei kao. Paljud arvavad et kuna niikuinii on neid kiiruskaameraid seal teel palju, siis kusagil kiiruskaamerate vahelisel alal politseid pole... haha, just seal nad hakkavadki passima.;)

putter
huviline

Registreerunud 31.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 19.08.09 21:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: vx_105
Tsitaat:
Kui Tallinn-Tartu maanteele pannakse kiiruskaamerad, siis enamus hakkavad Tallinnast Tartu( ja vastupidi) sõitma Piibe maanteelt.

Enamus? Ärme nüüd liialda.:)
Otseselt teemasse: ma ei viitsi küll mingit sellist programmi oma telefeonis kasutama hakata, üheks põhjuseks andmeside maksumus, teiseks see, et kiiruskaamerad kiiruskaamerateks, aga politsei võib passida igas suvalises kohas. See on ju ka politseile selge, et kui inimesed teavad kaamerate asukohti, siis nende läheduses liigeldakse korralikult ja kiiruskaamerate vahelisel alal mitte just väga. Ega siis sellepärast politsei Tallinn-Tartu maanteelt ära ei kao. Paljud arvavad et kuna niikuinii on neid kiiruskaameraid seal teel palju, siis kusagil kiiruskaamerate vahelisel alal politseid pole... haha, just seal nad hakkavadki passima.;)

No vahe on see, et politsei ei viitsi 10km/h ületamise eest sind kinni pidada ja 300 krooni pärast pabereid määrida.

Rexu777
huviline

Registreerunud 29.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T

postitati 19.08.09 22:04 Tsiteeri

Hmm.. ja eriti kui sa paned selle proge omale telefoni, siis peaksid pidevalt telefoni kontrollima ning vaatama, et ega ei ole sinna teele kusagile ühtegi menti tekkinud.. Ja sel ajal kui sa seda kontrollid võib juhtuda, et keegi su ees pidurdav we mida iganes. Ausalt öeldes ei ole mul sellesse asja eriti usku. :(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ragnar2
huviline

Registreerunud 27.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.08.09 00:30 Tsiteeri

Täitsa huvitav, arvestades Eesti võimekust erinevaid IT lahendusi kasutusse võtta võib sellel isegi potentsiaali olla. Kaasaegne lähenemine poolakate pikkadele antennidele ja raadiosaatjatele :)

Lõpetuseks ka pisut OT maailma parandamise ja pedantsuse teemadel: juht valigu sõidukiirus ikkagi lähtuvalt kainest mõistusest, teeoludest ning enda ja sõiduki võimetest. Minu puhul ei kipu need alati 100%-lt seadusandlusega kokku minema ja seega on sellised abivahendid igati asja ette. Tehes möödasõitu ning selle käigus ületada lubatud sõidukiirust minus süümepiinu ja hingevalu ei tekita. Sama kehtib ka hea ilmaga sirgel maanteel saja-saja kümnega sõitmise kohta.

priidik
huviline

Registreerunud 17.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 20.08.09 18:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Rexu777
Hmm.. ja eriti kui sa paned selle proge omale telefoni, siis peaksid pidevalt telefoni kontrollima ning vaatama, et ega ei ole sinna teele kusagile ühtegi menti tekkinud.. Ja sel ajal kui sa seda kontrollid võib juhtuda, et keegi su ees pidurdav we mida iganes. Ausalt öeldes ei ole mul sellesse asja eriti usku. :(

GPS-iga liikudes määrad ise selle ala suuruse, millesse jõudes hakkab telefon märku andma "võimalikust ohust". Ehk teisisõnu ei ole seda ekraani tarvis passidagi. Nüüd peaksid usule lähemale olema.

wirx
huviline

Registreerunud 21.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 21.08.09 11:00 Tsiteeri

Kuides siis GPS-iga sõita saad, kui isegi mobiililt helisignaali lähenevast kaamerast vaadata-kuulata ei jõua :p

Originalstw
huviline

Registreerunud 22.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 1.8T fwd, Audi A6 Avant C5 1.8 fwd,VW Passat B7 2.0 TDI 4motion

postitati 14.09.09 06:57 Tsiteeri

Ise kasutan tomtom-i, ja sellele sai laetud netist juurde kiirus kaamerate asukohad Rootsis ja Norras. Kuna nendes riikides sõitmist suhteliselt palju, siis minu arust on küll ülimalt mugav kui navi hakkab enne kaamerat piiksuma ja hoiatama. Aga samas on nondes riikides nii ikka et sa päris +5 km eest sähvakat ei saa, 1 korra on juhtunud et 10 oli üle ja käis välk ära, aga samas palju kordi on ka nii olnud, et navi ei kasuta ja ei pane pildistajat/kaamerat tähele ja isegi +20 ei pane kaamera tähele. Ja sellest patrullide märkimisest ei arva ma küll midagi head, palju neid inimesi ikka on kes kohe kui patrulli näevad tõmbavad tee äärde ja hakkavad sisestama politsei asukohta, eriti kuna see veel nii muutlik on.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 14.09.09 07:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Originalstw
...aga samas palju kordi on ka nii olnud, et navi ei kasuta ja ei pane pildistajat/kaamerat tähele ja isegi +20 ei pane kaamera tähele.

Neil on petteks ka palju tühje pesakaste üleval. Mõnes on kaamera sees, mõnes mitte. ;) Mingi aja tagant tõstavad ringi.

villu157
huviline

Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG

postitati 14.09.09 07:38 Tsiteeri

Tsitaat:
No vahe on see, et politsei ei viitsi 10km/h ületamise eest sind kinni pidada ja 300 krooni pärast pabereid määrida.

Küll nad viitsivad, mulle lajatati laupäeval 420.- selle eest et tehnilinepass oli kodus. Muidugi jäin ma enne neile nii öelda agressiivse sõidustiiliga silma.

Edit: Vabandan et vähe teemast mööda jutt tuli.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Indrek
huviline

Registreerunud 09.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 quattro

postitati 14.09.09 17:27 Tsiteeri

Ilmselt jõuavad need Tartu maantee kaamerad TomTomi ka päris kärmelt (või on juba jõudnud), saab ka ise lisada jne. Seda üle GPRS-i lahendust küll ei viitsi kasutama hakata, sama hästi võin kuulata Sky+ raadiot. Palju neid elavaid patrulle sinna trapsterisse ikka märkida viitsitakse...

Endine "insche"
a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw

postitati 14.09.09 17:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Indrek
Ilmselt jõuavad need Tartu maantee kaamerad TomTomi ka päris kärmelt (või on juba jõudnud), saab ka ise lisada jne. Seda üle GPRS-i lahendust küll ei viitsi kasutama hakata, sama hästi võin kuulata Sky+ raadiot. Palju neid elavaid patrulle sinna trapsterisse ikka märkida viitsitakse...

Sorry,et OT aga selle skyplussi peale ei saa kahjuks üldse loota.Seal õeldakse asi tund aega hiljem maha. Selleks ajaks,kui sealt midagi maha hõigatakse on patrull juba kolm korda asukohta vahetada jõudnud.Kunagi Tartu-Tallinn mnt. helistasin, et hoiatada juhte lahti pääsenud loomadest,mis julgelt teepeal olid ja veel suht pimdas kurvis.Sai küll vastutulevatele autodele märku andud tuledega aga see 45 min. mis ma skyplussi kuulasin seda hoiatust ei tulnud,nii et see suht mõtetu.Sellistest asjadest peaks ikka KOHE juhte teavitama:mad:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
MatuAudi
huviline

Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line

postitati 14.09.09 17:46 Tsiteeri

Ou, kas mulle tundus, või Tallinn - > Pärnu mnt. oli kiirus kaamera? Mingi hetk pimedas märkasin vaid roosat ringikest, teistpidi nagu polnud. Silte ka polnud. Trapster nagunii mnt. alati autos, hea oleks küll kui miskit teel.

Defu - Matu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
forsin
huviline

Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan

postitati 14.09.09 18:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:
Algselt postitas: Originalstw
...aga samas palju kordi on ka nii olnud, et navi ei kasuta ja ei pane pildistajat/kaamerat tähele ja isegi +20 ei pane kaamera tähele.

Neil on petteks ka palju tühje pesakaste üleval. Mõnes on kaamera sees, mõnes mitte. ;) Mingi aja tagant tõstavad ringi.
Ja norras viimasel suvel paikutati öösiti mitmetesse tunnelitesse põsekohtadesse (kui näed on hilja) teist moodi ja väiksed tagalt tegevad kaamerad TSIKLITELE ja enne seda kuskil oli suur vana tühi kast, sest neil seadus hoiatav märk ette panna.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
priidik
huviline

Registreerunud 17.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 16.09.09 21:41 Tsiteeri

Programmi kasutades juhtub vahel, et mingil hetkel ei tõmba/uuenda enam kaardiandmeid, alles on ainult gps-i asukoht ning ka näiteks kaamerate asukohad (mis ilmselt varem juba tõmmatud), kuigi levi näitaks justkui olevat. Probleemi lahendamiseks pean uuesti programmi tööle panema.

Kas peaksin viga otsima enda telefonist või on mängus teenusepakkuja kvaliteet? Kasutajad võiksid kommenteerida, kui laitmatult teil asi töötab.

h6bekuul
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 16.08.09
Kasutaja on eemal

Auto: auto

postitati 22.09.09 06:50 Tsiteeri

Eks pange kirja siis. :)

http://www.postimees.ee/?id=166631

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
kulufield
huviline

Registreerunud 30.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A3 1998a 1,8 , Toyota avensis 2007

postitati 22.09.09 07:10 Tsiteeri

Nii palju kui mina ajakirjandusest lugedes olen aru saanud, siis see möödasõidul kiiruse ületamise probleem ei saa olla väga aktuaalne, sest enamus kaamerad paigaldadakse kohta kus on nagunii möödasõidu keeld.

Viimases autolehes oli selle kohta väga hea artikkel.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
mommi
huviline

Registreerunud 29.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant Quattro 2.5 TDi V6

postitati 13.11.09 21:08 Tsiteeri

Euroretke Foorum, kus on olemas kõik Tallinn-Tartu maantee kiiruskaamerad erinevatele tuntud naviseadmetele (TomTom, Garmin, iGO8, Amigo, Navigon) ja samuti liikuva politseikontrolli kohtade POI-fail (hetkel 185 kontrollpaika üle Eesti).
http://www.euroretk.com/foorum/poi-koik-huvipunktidest/76-poi-politseikontroll-ja-eesti-kiiruskaamerad.html

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 13.11.09 21:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: putter

Oi viitsivad küll, ja kuidas veel- aasta tagasi sain 10+ eest 300 eeki eest politsei aktsiaid osta, ei hakanud vaidlema, tunnistasin süüd (sest spidoka järgi oli kiirust ca 110). Pimedal ajal passisid põõsavarjus. Oleks vaielnud, oleks saanud raudselt vähemalt 500 eest osta neid aktsiaid. :P

Aga sellesse wirxi pakutavasse nänni mul miskipärast usku ei ole. Lihtsam on tõesti sõita lubatud kiiruse piires. Õnneks ise väga tihti just Tallinn- Tartu maanteele ei satu, seega pole probleemi (veel, kuna Jõhvi-Tartu mnt-l veel ei ole neid kaameraid) :)

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 51.2% - SQL: 48.8%]