Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: signalisatsiooni puldi korpus (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 3452)
pitta
huviline

Registreerunud 06.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100, 2.8 V6 128kw

postitati 28.07.09 09:47 Tsiteeri
signalisatsiooni puldi korpus

Juhtus selline asi, et autovõtmeid taskus hoides läks katki signa/keskluku puldi korpuse see osa, mille küljes võtmehoidja rõngas käib. Lihtsalt murdus tükk küljest ära. Õnneks pult ise jäi alles. Nüüd siis küsiks, kas oleks võimalik üldse kuskil puldi korpust vahetada?
Nukker veel see, et avastasin, et võtmega ei saa enam lukust ka uksi lahti. Ei juhi- ega kundepoolsele ukselukule enam võti sisse ei lähe, ometigi olen ju enne uksi võtmega avanud :( Nii et kui pult peaks kaduma minema, siis olen häda ees...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 28.07.09 09:57 Tsiteeri

Selgeltnägijana pakun, et sul ei ole originaalalarm koos võtmesse ehitatud puldiga? Näen ka, et ilmselt ei ole sul päris hiinas toodetud alarm, siis mõningaid puldikorpuseid ja teisi variante pakub teiste seas http://www.alarm.ee

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 28.07.09 10:01 Tsiteeri

Kui paned pildi katkiläinud puldist, siis võib juhtuda, et keegi leiab Sulle oma sahtlist selle ...

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
pitta
huviline

Registreerunud 06.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100, 2.8 V6 128kw

postitati 28.07.09 11:10 Tsiteeri

Tänud jaakk, leidsin sealt lehelt samasuguse puldi kui endal. Suhtlen nendega, siis näeb, kas nad saavad mind ainult korpusega aidata :)

Lisan ka igaksjuhuks pildi puldist, ehk kellegil tõesti vedeleb niisama sahtlipõhjas :cool:

pult

Ei osanud pilti arvutist panna siia. Pildil on samasugune pult kui minu võtmekimbu küljes ripub ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
jokker
huviline

Registreerunud 10.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 '96 ABK

postitati 28.07.09 12:40 Tsiteeri

Mul sama puldiga läks aas katki, puurisin uue augu läbi puldi serva. Enne muidugi pult lahti ja vaadata, et trükiplaati ei puuriks.

joyrider
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 26.0% - SQL: 74.0%]