margus852
huviline
Registreerunud 12.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.06.09 14:53
|
|
|
Autopesu Pärnus - maksta võib nii palju, kui ise tahad
Tere,
ostsin siis endale ka esimese Audi täpselmalt audi a6 98a
tahtsin teile teada anda, et täna sain viimase aja ühe meeldivama üllatuse osaliseks.
Nimelt otsustasin uue auto puhtaks pesta ja läksin Teemantpesulasse, seal olid nii meeldivad teenindajad,
kes tegelesid mu autoga ja pesid selle säravpuhtaks. Kõige suurem üllatus oli aga see, et maksta võib nii palju kui ise tahad,
no sellist luksust annab praegusel hetkel ikka soovida. Kohe terve päev oli hea tuju!
|
|
|
pierre
huviline
Registreerunud 10.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: 90 7A
|
postitati 12.06.09 16:17
|
|
|
Kõlab nagu rohkem anektoodina.
Pajata lähemalt oma uskumatust seiklusest...
|
|
|
|
margus852
huviline
Registreerunud 12.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.06.09 16:40
|
|
|
Tsitaat: | no ma läksin pesulasse küsisin, et palju välipesu maksab
öeldi, et nemad pesevad puhtaks ja mina pean ise otsustama kui palju ma maksta tahan selle pesu eest
15 min pärast oli auto puhas ja kuiv ja ma küsisin palju ma siis maksan, nemad ütlesid ikka et ma ise öelgu hind
ma ütlesin et kas siis 1 kr sobib, öeldi et see sobib ka et neil olevat tähtis kliendi rahulolu, ma maksin siiski 50 kr ja jäin väga
rahule |
No ma läksin pesulasse, küsisin, et palju välipesu maksab. Öeldi, et nemad pesevad puhtaks ja mina pean ise otsustama, kui palju ma maksta tahan selle
pesu eest. 15 min pärast oli auto puhas ja kuiv ja ma küsisin, palju ma siis maksan, nemad ütlesid ikka, et ma ise öelgu hind. Ma ütlesin, et kas siis
1 kr sobib, öeldi, et see sobib ka, et neil olevat tähtis kliendi rahulolu, ma maksin siiski 50 kr ja jäin väga rahule.
Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna
järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit."
|
|
|
Kikkike
huviline
Registreerunud 25.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat
|
|
dymo
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4 2.0 66kw
|
postitati 12.06.09 17:00
|
|
|
Päris tore ettevõtmine . Idee muidu hea, aga kaua see neil niimoodi ära
tasub??
|
|
|
joster77
huviline
Registreerunud 12.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.06.09 19:44
|
|
|
Tsitaat: | ma käisin ka seal täna, pesu oli tõesti kiire ja korralik aga ei tea jah kuidas see neil ära tasub, mina maksin muidu 50
kr |
Ma käisin ka seal täna, pesu oli tõesti kiire ja korralik, aga ei tea jah, kuidas see neil ära tasub, mina maksin muidu 50 kr.
Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna
järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit."
|
|
|
JanariA4
huviline
Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia RS III
|
postitati 12.06.09 20:10
|
|
|
Ära ole kooner ja maks vastavalt pesule. Mina ei tea, kuidas on asi Pärnus, aga Tartus alla 100.- autot puhtaks ei saa.
Nii et ära ole kooner ja näita oma rahulolu vastava tasuga.
|
|
|
joster77
huviline
Registreerunud 12.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.06.09 20:41
|
|
|
Sorry!
Mõni koma oli puudu?
|
|
|
kiisuke6
huviline
Registreerunud 12.06.09
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4.2
|
postitati 13.06.09 06:09
|
|
|
Ma olen ka seal pesulas käinud ja võin ütelda, et tõeliselt head tööd tehakse. Ja tõesti, seal lõpuks küsitakse, et palju tahad maksta, aga kui auto
ikka puhas ja särab nagu uus, siis võib ju maksta. Kvaliteeti ei anna teiste pesulatega võrreldagi ja hind ka hea Soovitan!!!
|
|
|
Kikkike
huviline
Registreerunud 25.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.06.09 07:19
|
|
|
Pole küll seal käinud, aga jäin ka mõtlema, et see neil vist eriti kaua ei toimi, sest inimesed hakkavad hoopis ära kasutama. Ise mõtlen, et mul
oleks küll häbi korraliku töö eest nii vähe maksta. See, et nad hinnakirja ära kaotasid ei tähenda ju, et nüüd peaks ära unustama mis autopesu
tegelikult maksab. See on mäng inimeste südametunnistusel.
Muutuste tuuled....
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.06.09 07:23
|
|
|
Ka mina kardan, et leidub piisalt nahaale kes maksavadki töö eest a'la 5 krooni ja kogu moos. Ma ei usu, et too teenus väga pikalt kestab
|
|
|
|
Kaaku
huviline
Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7
|
|
Sqad
huviline
Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: -
|
postitati 13.06.09 12:06
|
|
|
Selle nimel,et asi kestaks(korralik pesu) siis pigem soovitaks inimestel mitte alla 100,- maksta...muidu lihtsalt lõpetatakse see pull ära.
Olles ise suhteliselt petant pesulate kohapealt ,siis tean,et alla 200,- tegelikult korralikku ja hingega tehtud pesu ei saa...
Aga igati omapärane ettevõtmine see "südametunnistuse järgi" maksmine.
|
|
|
|
Kikkike
huviline
Registreerunud 25.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.06.09 14:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kaaku
Tsitaat: | Algselt postitas: Kikkike
Pole küll seal käinud, aga jäin ka mõtlema, et see neil vist eriti kaua ei toimi, sest inimesed hakkavad hoopis ära kasutama. Ise mõtlen, et mul
oleks küll häbi korraliku töö eest nii vähe maksta. See, et nad hinnakirja ära kaotasid ei tähenda ju, et nüüd peaks ära unustama mis autopesu
tegelikult maksab. See on mäng inimeste südametunnistusel. |
Hinnakiri ei ole kuskile kadunud ju. Kõik ülejäänud teenused on tasulised. |
No kirjutasin halvasti, sellel pesuliigil kaotati kindel hind ära, ennem ju ometi oli olemas hind, miks selle nüüd ära unustama peab ?
Muutuste tuuled....
|
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 13.06.09 14:57
|
|
|
Pole ise seda teenust kasutanud, aga loodan, et neil läheb hästi. Kui nad ise suudavad oma suhtumist ja optimismi säilitada, nende arvelt, kes ei
hinda tööd ja kasutavad teenust "no kui ei taha, siis ei saa ka". Minu arvates on see päris kaval idee. Eelpool mainiti ka, et võiks maksta ikka
vastavalt teenuse kvaliteedile. Seega kui neil on seal kvaliteet hea, siis nagu iga äri idee toetub see inimestele ja nende suhtumisele pakutavasse,
mis iganes see ka pole. Ma usun, et on kliente, kes heast suhtumisest annavad rohkemgi, kui oleks alust maksta hinnakirja olemasolul. Eks nad ole
arvestanud ka sellega, et mõni vbla ei annagi midagi. Ilmaasjata poleks nad sellega välja tulnud
Kivitare
|
|
|
|