Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Autopesu Pärnus - maksta võib nii palju, kui ise tahad (Vastuseid: 14 | Vaatamisi: 2783)
margus852
huviline

Registreerunud 12.06.09
Kasutaja on eemal

postitati 12.06.09 14:53 Tsiteeri
Autopesu Pärnus - maksta võib nii palju, kui ise tahad

Tere,

ostsin siis endale ka esimese Audi täpselmalt audi a6 98a

tahtsin teile teada anda, et täna sain viimase aja ühe meeldivama üllatuse osaliseks.
Nimelt otsustasin uue auto puhtaks pesta ja läksin Teemantpesulasse, seal olid nii meeldivad teenindajad,
kes tegelesid mu autoga ja pesid selle säravpuhtaks. Kõige suurem üllatus oli aga see, et maksta võib nii palju kui ise tahad,
no sellist luksust annab praegusel hetkel ikka soovida. Kohe terve päev oli hea tuju!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
pierre
huviline

Registreerunud 10.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: 90 7A

postitati 12.06.09 16:17 Tsiteeri

Kõlab nagu rohkem anektoodina.
Pajata lähemalt oma uskumatust seiklusest...
:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
margus852
huviline

Registreerunud 12.06.09
Kasutaja on eemal

postitati 12.06.09 16:40 Tsiteeri

Tsitaat:
no ma läksin pesulasse küsisin, et palju välipesu maksab

öeldi, et nemad pesevad puhtaks ja mina pean ise otsustama kui palju ma maksta tahan selle pesu eest
15 min pärast oli auto puhas ja kuiv ja ma küsisin palju ma siis maksan, nemad ütlesid ikka et ma ise öelgu hind
ma ütlesin et kas siis 1 kr sobib, öeldi et see sobib ka et neil olevat tähtis kliendi rahulolu, ma maksin siiski 50 kr ja jäin väga rahule

No ma läksin pesulasse, küsisin, et palju välipesu maksab. Öeldi, et nemad pesevad puhtaks ja mina pean ise otsustama, kui palju ma maksta tahan selle pesu eest. 15 min pärast oli auto puhas ja kuiv ja ma küsisin, palju ma siis maksan, nemad ütlesid ikka, et ma ise öelgu hind. Ma ütlesin, et kas siis 1 kr sobib, öeldi, et see sobib ka, et neil olevat tähtis kliendi rahulolu, ma maksin siiski 50 kr ja jäin väga rahule.

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit."

Kikkike
huviline

Registreerunud 25.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat

postitati 12.06.09 16:43 Tsiteeri

http://www.teemantpesulad.ee/

Muutuste tuuled....
dymo
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 2.0 66kw

postitati 12.06.09 17:00 Tsiteeri

Päris tore ettevõtmine :D. Idee muidu hea, aga kaua see neil niimoodi ära tasub?? :(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
joster77
huviline

Registreerunud 12.06.09
Kasutaja on eemal

postitati 12.06.09 19:44 Tsiteeri

Tsitaat:
ma käisin ka seal täna, pesu oli tõesti kiire ja korralik aga ei tea jah kuidas see neil ära tasub, mina maksin muidu 50 kr

Ma käisin ka seal täna, pesu oli tõesti kiire ja korralik, aga ei tea jah, kuidas see neil ära tasub, mina maksin muidu 50 kr.

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit."

JanariA4
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia RS III

postitati 12.06.09 20:10 Tsiteeri

Ära ole kooner ja maks vastavalt pesule. Mina ei tea, kuidas on asi Pärnus, aga Tartus alla 100.- autot puhtaks ei saa.
Nii et ära ole kooner ja näita oma rahulolu vastava tasuga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
joster77
huviline

Registreerunud 12.06.09
Kasutaja on eemal

postitati 12.06.09 20:41 Tsiteeri

Sorry!

Mõni koma oli puudu?

kiisuke6
huviline

Registreerunud 12.06.09
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4.2

postitati 13.06.09 06:09 Tsiteeri

Ma olen ka seal pesulas käinud ja võin ütelda, et tõeliselt head tööd tehakse. Ja tõesti, seal lõpuks küsitakse, et palju tahad maksta, aga kui auto ikka puhas ja särab nagu uus, siis võib ju maksta. Kvaliteeti ei anna teiste pesulatega võrreldagi ja hind ka hea :) Soovitan!!!

Kikkike
huviline

Registreerunud 25.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 13.06.09 07:19 Tsiteeri

Pole küll seal käinud, aga jäin ka mõtlema, et see neil vist eriti kaua ei toimi, sest inimesed hakkavad hoopis ära kasutama. Ise mõtlen, et mul oleks küll häbi korraliku töö eest nii vähe maksta. See, et nad hinnakirja ära kaotasid ei tähenda ju, et nüüd peaks ära unustama mis autopesu tegelikult maksab. See on mäng inimeste südametunnistusel.

Muutuste tuuled....
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 13.06.09 07:23 Tsiteeri

Ka mina kardan, et leidub piisalt nahaale kes maksavadki töö eest a'la 5 krooni ja kogu moos. Ma ei usu, et too teenus väga pikalt kestab :(

Kaaku
huviline

Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7

postitati 13.06.09 11:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kikkike
Pole küll seal käinud, aga jäin ka mõtlema, et see neil vist eriti kaua ei toimi, sest inimesed hakkavad hoopis ära kasutama. Ise mõtlen, et mul oleks küll häbi korraliku töö eest nii vähe maksta. See, et nad hinnakirja ära kaotasid ei tähenda ju, et nüüd peaks ära unustama mis autopesu tegelikult maksab. See on mäng inimeste südametunnistusel.

Hinnakiri ei ole kuskile kadunud ju. Kõik ülejäänud teenused on tasulised.

http://images.spritmonitor.de/302667.png; http://images.spritmonitor.de/401269.png
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Sqad
huviline

Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: -

postitati 13.06.09 12:06 Tsiteeri

Selle nimel,et asi kestaks(korralik pesu) siis pigem soovitaks inimestel mitte alla 100,- maksta...muidu lihtsalt lõpetatakse see pull ära.
Olles ise suhteliselt petant pesulate kohapealt ,siis tean,et alla 200,- tegelikult korralikku ja hingega tehtud pesu ei saa...
Aga igati omapärane ettevõtmine see "südametunnistuse järgi" maksmine.

Transport : info@cargobuild.ee www.CargoBuild.ee +372 58 98 98 98
Nüüd ka Facebookis
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kikkike
huviline

Registreerunud 25.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 13.06.09 14:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kaaku
Tsitaat:
Algselt postitas: Kikkike

Hinnakiri ei ole kuskile kadunud ju. Kõik ülejäänud teenused on tasulised.

No kirjutasin halvasti, sellel pesuliigil kaotati kindel hind ära, ennem ju ometi oli olemas hind, miks selle nüüd ära unustama peab ?

Muutuste tuuled....
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 13.06.09 14:57 Tsiteeri

Pole ise seda teenust kasutanud, aga loodan, et neil läheb hästi. Kui nad ise suudavad oma suhtumist ja optimismi säilitada, nende arvelt, kes ei hinda tööd ja kasutavad teenust "no kui ei taha, siis ei saa ka". Minu arvates on see päris kaval idee. Eelpool mainiti ka, et võiks maksta ikka vastavalt teenuse kvaliteedile. Seega kui neil on seal kvaliteet hea, siis nagu iga äri idee toetub see inimestele ja nende suhtumisele pakutavasse, mis iganes see ka pole. Ma usun, et on kliente, kes heast suhtumisest annavad rohkemgi, kui oleks alust maksta hinnakirja olemasolul. Eks nad ole arvestanud ka sellega, et mõni vbla ei annagi midagi. Ilmaasjata poleks nad sellega välja tulnud;)

Kivitare

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 39.6% - SQL: 60.4%]