Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A6 C5 kliimaplokil ei toimi lcd näidikud (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1328)
hanka
huviline

Registreerunud 07.04.09
Kasutaja on eemal

postitati 16.04.09 08:51 Tsiteeri
A6 C5 kliimaplokil ei toimi lcd näidikud

Tsitaat:
külmjooteid ega mingit jama ei paistnud olevat, kõik nupud ja funktsioonid toimivad aga kõik kolm väikest displeid vaikivad

oskab keegi aidata?

Külmjooteid ega mingit jama ei paistnud olevat, kõik nupud ja funktsioonid toimivad aga kõik kolm väikest displeid vaikivad.

Oskab keegi aidata?

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit."

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 16.04.09 09:14 Tsiteeri

Kas seal ei peaks mingi selline süsteem olema, et taustavalgust (nagu ka kliima ja aknalülitid) juhib eraldi plokk, mis aeg-ajalt võib jamama hakata ja kui see ära kooleb, siis ei põlegi enam need tuled. (et kui auto pooltuled paned põlema, siis peaks taust muutuma tuhmimaks).
Ekraanil on ilmselt tekstid alles aga taustvalgus ei põle?

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
hanka
huviline

Registreerunud 07.04.09
Kasutaja on eemal

postitati 16.04.09 11:13 Tsiteeri

vastupidi, valgus on, teksti pole

kas obd/obdII saab sellele üldse diagnosti teha?

shalm
huviline

Registreerunud 01.06.08
Kasutaja on eemal

postitati 16.04.09 11:39 Tsiteeri

Ma ei oska kahjuks aidata, aga kasutan sama teemat ära sarnase küsimuse esitamiseks - mul C4 kliima ekraanil ei ole parempoolsel osal taustavalgust enam, puhumistugevuse näidud on näha, kuid kehvasti (pimedas näeb, aga päevavalges peab veidi nurga alt vaatama).
Vasakpoolsel kõik korras - oskab selle kohta keegi põhjuseid loetleda?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 16.04.09 13:09 Tsiteeri

Kliima plokil on pirn lihtsalt läbi.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kakskrooni
huviline

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2.8Q

postitati 05.05.10 09:52 Tsiteeri

Kasutaks ka siis seda teemat ära, loodan,teema algataja ei pahanda, nimelt siis mul selline mure, et kõikide nende kolme displei taustavalgus põleb aga aegajalt hakkavad numbrid seal displaeil vilkuma, vilguvad natuke aega ja siis on jälle kõik ok. Milles võiks viga olla? Autoks on A6 C5 1997 a.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
arevenger
huviline

Registreerunud 09.02.10
Kasutaja on eemal

postitati 13.06.11 21:48 Tsiteeri

Tõstaks teemat. Mul samuti Audi A6 c5 ja ei tööta Kliimabloki lcd näidikud(1998a, ilma ekraanita). Ehk teisisõnu valgus on aga numbreid ja tugevust ei näe. Foorumis samuti ei olnud kusagil selle kohta mitte midagi kirjas. Võib see olla külmjoodetes? Ehk on mingi jubin seal sees läbi? On keegi sellega tegelenud?? Teab keegi kedagi, kes Tartus sellega tegeleks?

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 30.7% - SQL: 69.3%]