Ühesõnaga sain kohe aru, et pole õige tegelane. Olen sellele ka staffi tähelepanu juhtinud.
Marko
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
margus
huviline
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
postitati 26.02.09 13:50
Hoiatus - foorumis petis "marxu1989"
Hoiatan kõiki foorumikasutajaid väga tõenäolise petise eest - marxu1989.
Pakub odava või üliodava hinnaga kaupa ja soovib alati ettemaksu ning lubab kauba teele panna. Kahtlust on äratanud juba mõnda aega, aga kinnitust
sain selle teema põhjal: teema SR-st
Ise õnneks olin veel mõistuse juures ja uurisin enne asjaajamist veidi tausta, aga teistele hoiatuseks, et mitte liiga sinisilmselt asju temaga
ajada.
Edit: juba avastasin, et sama tüübi kohta teema olemas. Ehk keegi kustutab minu teema
Edit by Black: Liitsin parem varasemaga. Sellise teema silme ees hoidmine on alati abiks.
pierre
huviline
Registreerunud 10.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: 90 7A
postitati 26.02.09 14:10
Lugesin selle asjaga seoses neid teemasid nii streetrace.org´ist kui ka hinnavaatlus.ee´st ja tegemist on süsteemsete ja väikses grupis pettustega
tegelevate noortega, kes elavad Pärnu lähedal.
Kui siit klubist keegi petta on saanud andke teada. Petturite nimed on teada....
inimene
huviline
Registreerunud 01.04.09
Kasutaja on eemal
postitati 01.04.09 00:42
Tsitaat:
sattusin puht juhuslukult seda foorumit lugema!!! ja mul on ka tegemist olnud selle kasutajaga aga hoopis teisest
valdkonnas. kui see mingi saladus ei ole siis võiksid avaldada marxu päris
nime?
Sattusin puhtjuhuslukult seda foorumit lugema ja mul on ka tegemist olnud selle kasutajaga, aga hoopis teisest valdkonnas. Kui see mingi saladus ei ole, siis võiksid avaldada marxu päris nime?
*** Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna
järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit."
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 26.4% - SQL: 73.6%]