Lehekülgi: 1 2 |
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 18.02.09 20:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Jumal küll, minu mõtlemis- ja anasüüsivõimet ei ole vaja siin hetkel kahtluse alla seada. Kui mul on tekkinud vajadus sellise seadme järele, siis ei
ole mulle vaja soovitada termost, mis mul on kodus olemas, kuid väga harva kaasas või bensuka soojasid jooke, kui tihti pole 50 km raadiuses
bensukatki. Uskuge mind, ma olen oma soovi hästi läbi mõelnud. |
Eks ole vist lihtsam eespool mainitud ära proovida-ostad tolle odava junni ära ja kerid korraliku ristlöikega kaabli külge,endal ka selle mööda poode
kappamisega peavalu vähem.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.02.10 22:31
|
|
|
K-Rauas või Ehitusmaailmas (või mis selle nimi ongi) on praegu saada 0.75l Saksa terastermos päris soodsalt (u.100eeku)- hea ost teie Audisse. ;-)
|
|
|
raigo
huviline
Registreerunud 11.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.02.10 06:11
|
|
|
Väheke kallim alternatiiv oleks väike matka gaasipliit, millega saab edukalt ka salongi soojendada tõsisema rikke korral ja ka süüa teha Kuivaine kott
ka salongi. Hind on aint kallis ja kasutamine tülikas.
Pliit ise mõõtudelt väga pisike - mahub peopessa Balloon on max 2 kohvitassi suurune
http://fishingtackleoxford.co.uk/images/campingaz-twister-270-pz.jpg
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5q
|
postitati 20.02.10 06:20
|
|
|
Kui juba "grillimiseks" läheb, siis tundub see palju asjalikum
olevat. Pole sugugi suurem, kuid palju praktilisem.
|
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 20.02.10 07:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Müüja ütles, et neid on ostetud ja keegi pole tagasi toonud. Juu siis on minema visatud. Sihtotstarbel seda igatahes letist võetuna kasutada ei anna,
enne vee keema saamist põleb juhe maha. Proovisin kahte isendit.
|
Väga must huumor müüja poolt ... ju siis polnud enam seda, kes tooks !
Minu arust ei ole mõtet seda allraidi [roppus] foorumis teistele soovitada, seda ei tohiks üldse poes müüa ja veel vähem kasutada.
Kui muu lisavarustuse puhul on võimalik osta üks odav ja teine hea asi, siis auto elektriseadmete puhul te ei pruugi hea asja ostmiseni enam jõuda.
Kas jääte tühja akuga tee äärde, rikute auto salongi või elektrisüsteemi, isegi üks läbipõlenud kaitse võib puhkusereisil/välismaal olles tähendada
tuhandetesse ulatuvat remondiarvet. Kui lasete pisut uuemal autol ka mõne aju avariireziimi, siis saate kuskil kolkas päevi veeta, kindlasti
soovitatakse kohalike poolt kogu elektrisüsteem välja vahetada. Ma praegu üldistasin paljude näidete pealt. Ja erinevate nimedega/nimetut
[roppus] müüakse eriti masu ajal vist juba kõikjal. Ja kaup toimib lühise või mahapõlemiseni teisel-kolmandal kasutuskorral, tavaliselt ikka
vase kokkuhoiu tõttu.
Ausalt öeldes tuleb mul nutt peale, kui inimesed (ka ostujuhid) asju AINULT hinna järgi valivad. Nojah tegelikult käib kõik elus ikka läbi isikliku
kogemuse !
|
|
|
|
Põder
huviline
Registreerunud 04.08.03
Kasutaja on eemal
Auto: Impreza GT 555
|
postitati 20.02.10 08:07
|
|
|
Metallist tass ja gaasipõleti ei võta palju ruumi ja ei aja autot lühisesse link
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 20.02.10 08:58
|
|
|
Liiga kohmakad on need kuivpiirutusetablade ja gaasipriimustega lahendused. Kindalaekasse enamasti ei mahu ja lahtise leegiga ei tahakski eriti kuskil
auto armatuuri peal mässata. Plekktass on ka ebamugav. Konkreetselt matkama minekuks ehk ok.
Ma võtsin selle odava ikkagi ära ja asendasin juhtme ~poolemeetrise 16AWGx2 (1.3mm²) jupiga. Toimib.
|
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.02.10 09:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: hamlet
K-Rauas või Ehitusmaailmas (või mis selle nimi ongi) on praegu saada 0.75l Saksa terastermos päris soodsalt (u.100eeku)- hea ost teie Audisse. ;-)
|
Panin vist kogematta teema uuesti käima :-D. Termosest kirjutasin sellepärast, et tavaliselt on sama hinnaga 0.33 või 0.5 termos ja kvaliteetseid on
suht arva saada kus kork ka ikka kestaks.Täna
võtan sellega prooviks teed kaasa ja läheme kirbukale lastele suuski otsima ;-)
|
|
|
ülks
huviline
Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.5Tdi & Cabrio 2.8 & Chevrolet Astro AWD
|
postitati 20.02.10 10:20
|
|
|
Kui keegi Tartu kandis keedupulka otsib võib lõunakeskuse maksimarketit külastada. Ei oska öelda kui hästi toimib, aga oli täitsa olemas siuke asi
seal..
|
|
|
|
kuuno
huviline
Registreerunud 23.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: audi200 2,2turbo/ 121 kw ja audi allroad 2.5,132kw.2003a
|
postitati 22.02.10 21:25
|
|
|
Isegi kasutasin taolist keedupulka. Kohe esimesel kasutamisel sai selgeks, et tassis peab olema niipalju vett kui pikalt on spiraalil metallist
pinda, vastasel juhul läks plastikust käepide sulama (puudus jahutus). Nädalapärast viskas samuti suitsupilve välja ja põõsasse ta lendaski.
Järgmisena võtsin väikese matkamiseks mõeldud Primuse kasutusse ja too on mõistlikum vahend. Kasutasin ka salongis , tahma ei aja. Lihtsalt ei
tohi omapead jätta..
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |