ants4711
huviline
Registreerunud 25.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4
|
postitati 25.09.08 11:46
|
|
|
b4 keskluku trikid.
b4 85kw 1994
Kesklukk sulgeb puldist uksed,kuid puldist enam lahti ei tee.Puldi nupule vajutades vaakumpump tööle ei hakka,kuid võtmest keerates hakkab pump tööle
ja avab uksed.
Äkki keegi oskab kommenteerida.
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
postitati 25.09.08 12:57
|
|
|
Avamise nupp katki?
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
ants4711
huviline
Registreerunud 25.06.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.09.08 14:18
|
|
|
Puldi nupule vajutades võtab signa maha küll.
Vahest avab ka uksed,kuid enamus kordi ei ava.
|
|
|
Al
huviline
Registreerunud 30.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: B3 ja C4 Audid
|
postitati 26.09.08 05:36
|
|
|
Huvitav mu C4 teeb täpselt samasuguseid trikke! Uurides avastasin et keskluku selline käitumine sõltub mu auto puhul juhiukse luku juures olevast
mikrolülitist.Kui lülitilt pistiku ära võtan siis töötab kesklukk puldist normaalselt ,suleb ja ka avab. Aga sel juhul ei töötaks kesklukk enam
võtmest keerates.Mikrolüliti ise on korras ,mõõtsin. Vist on signa juures juhtmetes midagi valesti ühendatud.
|
|
|
ants4711
huviline
Registreerunud 25.06.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.09.08 16:55
|
|
|
Ka tagavara puldiga on sama.
|
|
|
zack
|
postitati 05.10.08 13:14
|
|
|
Ei hakka uut teemat tegema, siis kasutan seda.
Nimelt mure selline, Audi coupel kesklukk jamab...point siis selles, et kesklukk ei pane uksi kinni, aga võtmest ja puldist lahti teeb.
Sai siis vaakumpump lahti võetud ja vaadatud, pump töötab nagu ainult ühtepidi - puhub, ei ime.
Kui nüüd suuga ise imeda sealt voolikust siis kõik uksed sulguvad nii nagu peab ning kui puldist kinna vajutada või võtmest kinni keerata, siis on
kuulda pumba juurest nagu käiks mingi klõps vms, aga mootor tööle ei lähe.
Kas viga võib olla ka selles vastuvõtjas, mis puldilt signaali annab või on ikka pump ise pekkis?
Ja palju see keskluku vaakumpump maksta võib?
Autoks siis 92 aasta coupe
|
|
|
zack
|
postitati 22.10.08 15:48
|
|
|
Või nii, miskipärast käib jah juhi ukse lukk esiteks kahtalselt (võtmega keerates kuidagi raske ja nagu miski ei tõmba võtit tagasi)
Kui aega saan, siis lammutan ukse lahti ja uurin asja 
|
|
|
zack
|
postitati 26.10.08 09:55
|
|
|
Nii, kiskusin ukse lahti, aga nagu ei leidnud seda mikrolülitit ega hammasrattaid või ei oskand ma vaadata 
Igatahes probleem ikka, nii võtmest kui puldist lahti teeb aga kinni ei pane.
Saaks kuskilt mõnda töötavat keskluku vaakumpumpa proovida, et mis siis teeb ja kas viga üldse pumbas, poes maksab kesklukupump aga hinge hinda.
|
|
|
wookie
huviline
Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: A80 B4 Quattro 2.6 '94, VW Passat 4Motion '01, Audi A6Q C7 '11
|
postitati 26.10.08 11:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: zack
Saaks kuskilt mõnda töötavat keskluku vaakumpumpa proovida, et mis siis teeb ja kas viga üldse pumbas, poes maksab kesklukupump aga hinge hinda.
|
B4 keskluku vaakumpump oskab töötada kahte pidi - nii imevana (lukku) kui ka puhuvana (lukust lahti). Kui pump ühtepidi töötab, on suhteliselt
ebatõenäoline, et ta teistpidi ei tööta. Pigem maksab kõigepealt kontrollida, kas pumpa uste lahti tegemise ajal üldse üritatakse käima panna. Kui ma
õigesti mäletan, siis sinna pumpa ainult kaks juhet läkski, niiet eriti eksimise võimalust ei ole - tester külge ja...
Kui ei üritata, on selge - kuskil pesitseb elektriline jama - kus, on muidugi keerukam küsimus...
Kui aga üritatakse, ent uksed ei lukustu, võib olla, et pumbast välja mineva vooliku otsas olev kolmik on veidi krussis ja pump saab imedes oma
vaakumi kätte ning lülitub välja enne, kui ta lukud kinni panna suudab.
|
|
|
Hb4avant
huviline
Registreerunud 08.06.09
Kasutaja on eemal
Auto: B4 avant 2.0
|
postitati 31.10.09 19:58
|
|
|
Ehk keegi teab, milles võib asi olla siis, kui kesklukk töötab just siis kui ise tahab. Vahest keerad lukku ainult juhiukse, vahest keerab kõik uksed
lukku. Kusjuures iga kord kui lukku keerad või lahti, hakkab ka pump töötama. Uksed aga lukustavad end siis kui ise tahavad. Vahest olen nii teinud et
lükkan uksed kinni lahti mitu korda järjest nupust, ja siis läheb kuidas jumal juhatab lukku ja lükkan ukse kinni. Milles võib asi olla et kesklukk
nii käitub?
|
|
|