Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: c4 kere ja xenon (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 1597)
madu
huviline

Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D4

postitati 13.04.08 16:53 Tsiteeri
c4 kere ja xenon

kuulsin ühe põhjanaabri käest, et s4 ja/või s6 (c4) kerel olla kasutatud originaalis ka xenon tulesid. oskab keegi kommenteerida?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
ervin7
huviline

Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2x Audi 80 b2 '83 & Audi A6 2.6 Quattro '94

postitati 13.04.08 16:59 Tsiteeri

C4 S6-l paigaldati lisavarustusena Xenon tulesid. Kuskil foorumis on ka aastatavud mis ajast neid sai tellida.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
madu
huviline

Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 13.04.08 17:00 Tsiteeri

lihtsalt tekkis küsimus, et kui c4 kerele xenone siiski pandi, ja kui leida sellised originaaleksemplarid, kas ülevaatusel tekiks ikka muresid?

Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 13.04.08 17:06 Tsiteeri

Ei.

12.301@181km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
madu
huviline

Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 13.04.08 17:06 Tsiteeri

tänan, vastus käes:)

kuid veel:) vagcom näitab seadete võimaluse muutmist ka xenonitele...mitte et ma seal midagi timmida tahaks, aga...kas selleks et auto erinevad "ajud" teineteisega suhtleks, on nendele originaalxenonitele ka miski blokk, mis suudab autole selgeks teha et " meil on xenon" :)

Joel
meeskond

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio

postitati 13.04.08 17:08 Tsiteeri

Jutt jumala õige. C4 originaalxenonid on iseenesest paras õnnetus, sest neil on ballast, trafo ja pirn kõik ühes tükis ning samuti on tulede korpus erinev halogeenidega tulede korpusest. Et kui pirn läbi põleb, siis ostad 8k eest kogu komplekti uue (ühe poole). Ja kui tule katki sõidad, siis ostad 21k eest uue tule koos uue xenoni komplektiga, sest eraldi ei saagi. Lisaks sellele, kuna C4 originaalxenonitel ei ole automaatset kõrgusereguleeringut, siis ei ole need tuled Eestis tegelikult lubatavad. Mis sest, et originaalid. Mina olen sel teemal vähemalt 3x tehnoülevaatajatega vaielnud...

Loe ka seda teemat, seal on ka C4 xenonitest juttu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
madu
huviline

Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 13.04.08 17:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Joel
Jutt jumala õige. C4 originaalxenonid on iseenesest paras õnnetus, sest neil on ballast, trafo ja pirn kõik ühes tükis ning samuti on tulede korpus erinev halogeenidega tulede korpusest. Et kui pirn läbi põleb, siis ostad 8k eest kogu komplekti uue (ühe poole). Ja kui tule katki sõidad, siis ostad 21k eest uue tule koos uue xenoni komplektiga, sest eraldi ei saagi. Lisaks sellele, kuna C4 originaalxenonitel ei ole automaatset kõrgusereguleeringut, siis ei ole need tuled Eestis tegelikult lubatavad. Mis sest, et originaalid. Mina olen sel teemal vähemalt 3x tehnoülevaatajatega vaielnud...

Loe ka seda teemat, seal on ka C4 xenonitest juttu.

:) selge...rohkem pole vaja teada:D tänan

aixx
huviline

Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 13.04.08 17:40 Tsiteeri

Ma olen kolm korda ülevaatusel käinud ja keegi pole kobisenud. Mul on mingi plokk ka korpusest väljaspool misasi see küll on? http://www.elcats.ru/audi/image.aspx?mdl=155&unit=64D0031C jublakas nr 16

krss
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VAG

postitati 13.04.08 17:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: madu
kuulsin ühe põhjanaabri käest, et s4 ja/või s6 (c4) kerel olla kasutatud originaalis ka xenon tulesid. oskab keegi kommenteerida?

Kuna Sa kuulsid seda põhjanaabrite (soomlaste) käest, siis seal pakuti C4 igasuguste mootoriversioonidega lisavarustusena xenone (sh ka ilma kõrguse reguleeringuta). Kuna Soomes on võetud kindel suund, et Xenon on hea ka ilma kõrguse reguleeringuta, kasvõi järelpaigaldatav hiinakas, siis pannakse need sageli peale ka Saksast toodud autodele praegu.

Politsei prioriteedid on lihtsalt natukene teised kui Eestis - Xenonist on seal polaaröödega riigis kindlasti rohkem kasu kui kahju ja keskendutakse mõttetu nõiajahi asemel hoopis sellele, et igasugused (xenoonid või halogeenid) oleksid õigesti reguleeritud ega pimestaks vastutulijaid. Mul tänu kontaktidele sealse audiklubiga ikka mõni tuttav seal Audiga sõidab, kusjuures kõigil neil C4-ga tuttavatel on ees "piraatxenoonid". Ise sõidangi praegu ringi juba pikemat aega Soome numbrimärkidega ja vilistan Eesti tobedatele ülevaatuse nõuetele ja soovitan seda ka teistele - enda ja teiste ohutus on bürokraatiast olulisem.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 13.04.08 17:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: aixx
Ma olen kolm korda ülevaatusel käinud ja keegi pole kobisenud. Mul on mingi plokk ka korpusest väljaspool misasi see küll on?

Minu teada oli tal ballast kuidagi poolitatud - osa pirni küljes, osa eraldi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
madu
huviline

Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 13.04.08 17:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: krss
Tsitaat:
Algselt postitas: madu

Kuna Sa kuulsid seda põhjanaabrite (soomlaste) käest, siis seal pakuti C4 igasuguste mootoriversioonidega lisavarustusena xenone (sh ka ilma kõrguse reguleeringuta). Kuna Soomes on võetud kindel suund, et Xenon on hea ka ilma kõrguse reguleeringuta, kasvõi järelpaigaldatav hiinakas, siis pannakse need sageli peale ka Saksast toodud autodele praegu.

Politsei prioriteedid on lihtsalt natukene teised kui Eestis - Xenonist on seal polaaröödega riigis kindlasti rohkem kasu kui kahju ja keskendutakse mõttetu nõiajahi asemel hoopis sellele, et igasugused (xenoonid või halogeenid) oleksid õigesti reguleeritud ega pimestaks vastutulijaid. Mul tänu kontaktidele sealse audiklubiga ikka mõni tuttav seal Audiga sõidab, kusjuures kõigil neil C4-ga tuttavatel on ees "piraatxenoonid". Ise sõidangi praegu ringi juba pikemat aega Soome numbrimärkidega ja vilistan Eesti tobedatele ülevaatuse nõuetele ja soovitan seda ka teistele - enda ja teiste ohutus on bürokraatiast olulisem.

no eks nad soomes taha ka pesureid ja kõrgusereguleerijaid...või mis?
http://www.audiclub.fi/audifinns/showthread.php?t=59274&highlight=xenonit

aga igatahes see esialgne küsimus originaali kohta sai vastuse:)

Tegelane5
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 13.04.08 19:49 Tsiteeri

Kiire pilguga jäi silma niisugune post:
Asensin oman A4:n xenonit niin, että ne saa helposti irti ja hehkulangat kiinni katsastuksen ajaksi. Ei tarvi miettiä kun ei kerran pesureitakaan ole.

Niimoodi on Eestiski kõik lubatud:D Sellepärast pole k2rss küll autot Soome registris hoida:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 31.6% - SQL: 68.4%]