Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Auto uimasus vs bensiin! (Vastuseid: 16 | Vaatamisi: 2142)
Maestro
huviline

Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant 2,8 142kw -98

postitati 09.04.08 19:11 Tsiteeri
Auto uimasus vs bensiin!

Olen tähele pannud, et mida vähem kütust on kütusepaagis seda paremini lippab auto. :o On see normaalne, või puhas minu fantaasia ja ettekujutus? Kui paagis on rohkem kui 1/2 paaki bena, siis auto on kuidagi niiiiii uimane :(. Kas võib olla kusagil mingi jama? :D Ärge maha lööge vastustega!

Audi A6 98a 2.8 automaat

PS! Kütus on koguaeg sama ja koguaeg ühest samast tanklast! :cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ervin7
huviline

Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2x Audi 80 b2 '83 & Audi A6 2.6 Quattro '94

postitati 09.04.08 19:19 Tsiteeri

Lao oma auto tagaosa liivakotte täis ja pane tagaistmele ka mõned 100kg+ sõbrad, siis liigub veel kehvemini:D
Ok, nali naljaks, aga poole paagi jagu bensiini ei tohiks küll kiirenusele mõjuda, nii et antud juhul tundub olevat tegu Sinu ettekujutustega

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 09.04.08 19:20 Tsiteeri

Veakoodid tuleks esimesena üle vaadata ehk tuleb sealt see seos mootori jõuetusega ka päevavalgele.
Näiteks võib poriga ummistunud olla bensiiniaurude koguja, mille kaudu toimub ka bensiinipaagi "hingamine", et viimasesse vaakumit ei tekiks (kui kork kõvasti kinni, bensiini voolab pidevalt ära ja õhku ei tule kuskilt asemele). Korki avades peaks siis muidugi väikest sisinat kuulda olema !!!

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Rain
klubiliige

Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad ja A6 Allroad

postitati 09.04.08 19:22 Tsiteeri

See ei pruugi su luulu olla. Paagis võib vaakum tekkida kui tuulutus umbes. Kui paak täis, tekib vaakum kiiremini. Kui korgi lahti keerad, ega siis sisinat pole? Samas kui harjund tühja/kerge autoga sõitma siis iga lisakilo tundub, et raske on. Muidugi essimehed kohe ütlevad, et see auto ei liigu ega hakkagi liikuma.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Maestro
huviline

Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 09.04.08 19:27 Tsiteeri

Ei ei bensuga kitsi ei ole, aga olen tõesti tähele pannud, et mida vähem kütust sees, seda parem kiirendus jne. Sisinat ei ole osanud kuulata, järgmine kord tankides kuulan :). Aga veakoodid saan ma tööjuures juba homme ära vaadata! :)

olbert
huviline

Registreerunud 13.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Golf IV 1,9TDi 4Motion Variant

postitati 09.04.08 19:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Rain
See ei pruugi su luulu olla.... Muidugi essimehed kohe ütlevad, et see auto ei liigu ega hakkagi liikuma.

:D eks ta ole

Kuule mees, ega sa rahvastepalli ei mängi, kus sul mitu elu on!

www.alunaut.ee kõik alumiiniumi tööd (tegemist siis merealumiiniumiga)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Maestro
huviline

Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 09.04.08 19:53 Tsiteeri

:(

olbert
huviline

Registreerunud 13.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 09.04.08 20:09 Tsiteeri

tegelt ikka liigub küll aga vähe teistmoodi. ära sellepärast kurvasta!;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
priidik
huviline

Registreerunud 17.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 09.04.08 23:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rocket
Veakoodid tuleks esimesena üle vaadata ehk tuleb sealt see seos mootori jõuetusega ka päevavalgele.
Näiteks võib poriga ummistunud olla bensiiniaurude koguja, mille kaudu toimub ka bensiinipaagi "hingamine", et viimasesse vaakumit ei tekiks (kui kork kõvasti kinni, bensiini voolab pidevalt ära ja õhku ei tule kuskilt asemele). Korki avades peaks siis muidugi väikest sisinat kuulda olema !!!
Mul vist kõikide autodega (enda mäletamist mööda) sellist sisinat tulnud.. Kas oleks mõtekas see ära tuulutada kuskil töökojas, või mis võib juhtuda kui ei tee seda... E38 bemarite puhul kunagi räägiti, et võib bensiinipaagi lõhki tõmmata...

puna
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: C5, Quattro, 4,2L

postitati 10.04.08 04:53 Tsiteeri

Ilmselt sinu luul see.
Ja liigub ka sinu masin.

Tel +3725654585; +358445654585
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: typ 85q & XC

postitati 10.04.08 07:34 Tsiteeri

No minul polnud tunda jõuetust poole paagiga vaid täipaagiga. Ja olen koguaeg mõelnud, et see mu oma luulu ja ei julenud küsida kah kellegi käest:P. Seega peaks vaatama selle paagi tuulutuse toru üle? Samas täispaagiga on lisakilosid kah päris palju...

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ervin7
huviline

Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2x Audi 80 b2 '83 & Audi A6 2.6 Quattro '94

postitati 10.04.08 07:49 Tsiteeri

Paak tühjeneb ja tekib vaakum paaki, tänu sellele on bensiinipumbal raskem kütust peale anda ja masin uimasem (Minu arusaamine asjast, parandage kui eksin).
Antud juhul kurdab teemaalgataja, et täis paagiga uimasem ja poole paagiga on minek teravam ja siin ei tohiks nüüd küll bensiinipaagi tuulutus mängida rolli.

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 10.04.08 15:46 Tsiteeri

Mina olen siis ka luuludega:D Eile sai tangitud poole paagini, ja hoopis teine asi. Polnud vahepeal mõtet osta rohkem kui 10L paaki, kui otsad lühikesed. JA mul on igakord tankides sisin, mis sellega nüüd siis tglt peale hakata, kui tõsisemalt rääkida?

terv. Kivitare

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Maestro
huviline

Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.08 16:38 Tsiteeri

sai siis täna pandud kütust jälle rohkem kui pool paaki ja jälle olen liikluses kõigil jalus :D. st. liigun uimaselt. Sisinat mina ei kuulnud ja samuti ei andnud diagnost midagi! Seega tuleb seda tuulutus toru vist kontrollida! :)

olbert
huviline

Registreerunud 13.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.08 19:42 Tsiteeri

keera paagi kork maha ja mine proovi siis korra sõita. kui paremaks ei lähe siis ei ole viga paagi tuulutuses ;)

Maestro
huviline

Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.04.08 06:37 Tsiteeri

ok! :)

puna
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: C5, Quattro, 4,2L

postitati 11.04.08 06:53 Tsiteeri

Tundub, et tuleb hakkata ikka võimsamat masinat vaatama kui liikluses jalus juba oled.

Tel +3725654585; +358445654585
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 41.1% - SQL: 58.9%]