Viimast korda siin teemas minupoolt midagi ja see ka OT, aga imelikud inimesed meil siin foorumis. Ostetakse cabrio ja siis tahetakse sellele
hardtop-i. Samas C4 soovitakse vaimusilmas lahtilõigata.
Aru ma ei mõista, miks nii raskeks on vaja elu teha. Lisaks on veel selliseid vendi. Jah pole hullu kui küsida ja selle suupihta reeglina ei lööda, aga miks mitte siis osta juba soovitud
lisavarustusega auto. Saades aru, et aretamine liga
kulukaks läheb, jäetakse katki. Miks üleüldse ostetakse neid plank autosid ma ei saa aru. Kohe võimalikult paljude lisadega, siis ei pea hiljem
lammarist mingeid püsikiiruse hoidjaid ja pumpasid taga ajama.
Teemasse: IMHO tunduks selline varikatus terastrossidel maja küljes seismas/rippumas päris muhe. Ja kui kaks seina on olemas, mille "nurka" see
ehitada, siis väga suurt muret pole. Aga sellel peab olema sel juhul teostatud eelnev väga kõva inseneritöö. Keegi mainis ka, et tuleks kindlasti
arvutada "kandevõime". Kurb oleks kui teeksid käbide eest kaitseks katuse ja see su auto lömastaks. Mina küll ei tahaks näha seda. Aga see katuse
idee on hea.
Ja vb teed sellest kohast pildi, siis saaks ehk aru, miks sa sinna karkassiga katust ei saa/taha/või teha.
Kivitare
|
|