Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: elcats.ru, abi vaja,PROBLEEM LAHENDATUD (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 2161)
Golf3
huviline

Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4

postitati 22.01.08 11:37 Tsiteeri
elcats.ru, abi vaja,PROBLEEM LAHENDATUD

Autoks siis 2001 aasta a4, uuema kerega ehk siis B6. sedaan.mootor 2.0, 96kw.mootori töötuli läks põlema, probleemiks pidavat olema üks õhulõdvik.seda elcats.ru vaatasin aga ma ei saa vene keelest eriti aru ja abi ma ei saanud ja proovisin otsida ka eesti varuosa lehekülgede pealt.et kui keegi saaks aidata ja näidata mulle selle varuosa kätte seal elcats.ru lehekyljel.
Tootekood ise on selline-06B 103235E. seal oli üks kood veel PHX 446204.
Tahakski nyyd pildilt näha kas see on seal kogu see terve pikk voolik ühes jupis ja läheb selle koodi alla või peab seal mingi eraldi kood olema.Asub see lõdvik täpselt mootori peal.Tuleb sellest suuremast lõdvikust.Loodan et saate aru mu jutust.Tänan, kes aidata jõuavad!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
indro
meeskond

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 22.01.08 11:40 Tsiteeri

On olemas ka ingliskeelne lehekülg, vajab lihtsalt registreerimist et varuosade pilte näeks : http://www.vagcat.com/

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rocket
klubiliige

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 22.01.08 11:49 Tsiteeri

06B103235G on karterituulutuse (ehk jääkgaaside retsirkulatsiooni) klapp, millel on kolm otsa !
http://www.elcats.ru/audi/scheme.asp?mdl=787&pid=38169E18

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Golf3
huviline

Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 22.01.08 12:00 Tsiteeri

OLE SA TÄNATUD!Siit saan küll vajalikud asjad!!Aga ilmselt see 14 jupp on koos selle lõdvikuga, mis jookseb otsa pidi 11 sisse.Sest mul on seal õhuava tolle toru otsas.Mõtlesin et see on terve jupp!Aga veelkord, tänan Rocket:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
rocket
klubiliige

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 22.01.08 12:06 Tsiteeri

Mul oli sarnane probleem Audi 100 2.0 mootoriga. Nimelt oli üks plastmassist vaakumtoru läbi hõõrdunud. Väiksema augu korral aitas päris hästi ka teibiga paikamine.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Golf3
huviline

Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 22.01.08 12:09 Tsiteeri

juba on teibiga paigaldatud aga ikka läks mootori töötuli põlema.kütusekulu pidi ka sellest tingituna suurem olema jne jne.seega peab vist ikka tellima.revali hind on 647 eeki.
Suured tänud

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 13.9% - SQL: 86.1%]