Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: A4 rattalaager (Vastuseid: 14 | Vaatamisi: 4088)
Kratt007
huviline

Registreerunud 12.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.10.07 19:34 Tsiteeri
A4 rattalaager

Kas A4 on võimalik rattalaagreid peale keerata või tuleb laager välja vahetada kui loks on sees?

qattro 99 a.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
meelisl
huviline

Registreerunud 11.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2.6 V6

postitati 01.10.07 20:00 Tsiteeri

quattrol ei ole koonus rattalaagreid, mida peale keerata.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
semanoid
huviline

Registreerunud 24.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi 90 q. 20v 125kw. 91a.

postitati 03.10.07 17:31 Tsiteeri

kas sul on moskvitsh või!!!!!!

semanoid
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Põder
huviline

Registreerunud 04.08.03
Kasutaja on eemal

Auto: Impreza GT 555

postitati 04.10.07 18:33 Tsiteeri

Mine joo suhkruvett ja rahune maha oma mossega. Isegi C3 kerega esivedustel audidel on taga koonuslaagrid..kui ma väga ei eksi siis isegi esivedustel B3`edel.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
meelisl
huviline

Registreerunud 11.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2.6 V6

postitati 05.10.07 10:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Põder
Mine joo suhkruvett ja rahune maha oma mossega. Isegi C3 kerega esivedustel audidel on taga koonuslaagrid..kui ma väga ei eksi siis isegi esivedustel B3`edel.

esiveolistel on taga koonused, küsiti ju quattro kohta.

A4 quattro tagasild

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.10.07 10:29 Tsiteeri

Alati väike loks ei tähenda, et just laager läbi. Seal võib loksuda ka mõni kehvemas seisus puks. Kas oled kindel, et laagris viga. Kas annab ka kuidagi muud moodi tunda. Hääl keerates,sõites jne.
Antud juhul pole vahet kas koonus või tavaline laager, sest loksud tulevad mõlemasse ja tavaliselt on mõtekam mõlema laagri puhul laager välja vahetada kui jändama hakkata peale keeramistega. Kui just pole sellise juhtumiga kus koonus laager on hiljuti vahetatud ja sissesõidu aeg läbi ja tuleks uuesti regullida/ keerata peale. Aga antud juhul see sinu puhul ei ole nii. Audidel maksavd laagrid piisavalt palju, et veenduda, et kas asi ikka laagris või kuskil mujal. Tean sest kui oma V8 laagreid vahetasin siis oli kõikide laagrite vahetuse eelarve 2000 tööraha+ 800x4 laager (skf) ehk siis päris mitu tuhat raha. Põder teab millest ma räägin:D.
Ja usun, et tasuks llagri puhul eelistada originaali või SKf laagrit mis põhimõteliselt ongi originaal.;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
kenno173
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 14.07.08
Kasutaja on eemal

postitati 10.08.08 12:29 Tsiteeri

tere
ei hakkand uut teemat tegema kuna see teema ka minu kysimusega seotud
mul tagarattalaagri vahetusega väike kysimus et kuidas saada lahti seda polti millega tagasilda reguleerid?keerasin mutri lahti aga polt välja ei tule

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Imres
huviline

Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Competition quattro 20vt

postitati 10.08.08 19:46 Tsiteeri

täpselt sama siin, aga mul sihuke tunne, et polt on puksi sisse kinni roostetanud nii kõvasti lihtsalt
tagusin mis ma tagusin aga välja ei tulnud :(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kenno173

Registreerunud 14.07.08
Kasutaja on eemal

postitati 10.08.08 21:35 Tsiteeri

jh ma ka ei saanud täna kolm tundi tagusin ja lasin terve purgi roostesurma sinna peale aga ei midagi lõpuks vahetasin rattalaagri sealsamas niisma ära kakkusin niipalju lahti et aind toosama polt jäi kinni siis keerasin pystaku maha ja peksin vana laagri välja siis uus laager uuesti sisse pooltelje otsa poldiga tõmbasin sisse ta
aga ikkagi tahaks teada kuda too polt sealt välja käib
quattro meestest ei taha keegi rääkida vist:(

Kiil
klubiliige

Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad TDI manuaal

postitati 11.08.08 10:14 Tsiteeri

See polt ongi tavaliselt kinni roostetanud sinna sisse, ma lasin rellakaga mõlemalt poolt läbi ja sain püstiku alt kätte.
Pärast läheb muidugi uusi pukse ja polti vaja!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kenno173

Registreerunud 14.07.08
Kasutaja on eemal

postitati 14.08.08 21:57 Tsiteeri

oskab veel keegi öelda mis on selle puksi nimetus täpselt ja kas neid on seal yhe augu sees kaks ja kas polt ka kaasas kui puksid osta

Imres
huviline

Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Competition quattro 20vt

postitati 15.08.08 08:10 Tsiteeri

nimetust ei oska öelda, aga pukse on seal 2 (revalist ostsin uued ca 160 eeku tk)
poldid, seib ja mutter tuli eraldi osta. kindluse mõttes ostsin need ka uued, ei maksnud eriti midagi.

relakaga lõikasin seestpoolt poldi puruks (mõlemalt poolt). siis sain poldi otsad välja võtta.
hüdro pressiga uued puksid sisse ja valma ;)

Ja kindlasti märgi ära ektsentrik seibi asend, muidu vaja sillastendi teha pärast (ratta kalle läheb valeks)

Kratt007
huviline

Registreerunud 12.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 09.01.09 22:19 Tsiteeri

Oskab keegi öelda, et miks Qarttro tagaratta laagrid vastu ei pea??
Iga 10 tuhande tagant pean neid kordamööda vahetama. Ja kusjuures sõidan enamasti Tallinn- Tartu maanteel, mis on üsna sile tee.
Laagrid olen ostnud Forsist.
Masin on A4 Q 99a.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 10.01.09 12:11 Tsiteeri

Mul on tagalaagritega sama lugu, kuid peavad pisut kauem vastu- kuni 40000 km. Ees on põhimõtteliselt täpselt sama laager ja probleemi nagu poleks.
Vahetasin ka Forssis, kuid laager oli iseostetud odavapoolne.
Nüüd vahetasin uuesti Forssis ja sisse läks SKF.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
semanoid
huviline

Registreerunud 24.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi 90 q. 20v 125kw. 91a.

postitati 31.01.09 21:47 Tsiteeri

kui mina vahetan laagrit, siis ma tunnen ka huvi mis seisus on rattarumm. on olnud juhuseid kus rumm tuleb käega tõmmates välja. st. rummu vahetust. on ka tegijaid kes ei viitsi laagri polti/mutrit käsitsi pingutada. poldivurr keerab ju küll!?

semanoid
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 34.1% - SQL: 65.9%]