Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Bensu filter ja salongi filter .... (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 1588)
Venno
huviline

Registreerunud 17.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi a6

postitati 12.09.07 11:26 Tsiteeri
Bensu filter ja salongi filter ....

käisin remondis ja vahetasin bensu ja salongi filtri ära ja küsiti 880 krooni....Mu meelest on see liig või ei?

Vaatasin www.ladu24.ee sealt saaks need asjad kätte 358 krooniga juba ja mis neid ise paika panna on.....või ei tasu sealt tellida hoopiski????

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Skeldo
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: Hybrid

postitati 12.09.07 11:32 Tsiteeri

Oleneb loomulikult autost, kuid kui mina viimati ostsin endale need mainitud filtrid (B4, 2,3 10V) siis läksid need mulle maksma midagi 500 ringis.

Ei oska ka kahjuks kommenteerida ladu24.ee hindasi ning toote kvaliteeti.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 12.09.07 11:36 Tsiteeri

Oleneb ju kõik kus sa käisid. Autopartneris on näiteks tunnihinne 320 kr.
Kui nüüd võtta need jupid + tund tööd (oleneb kui hästi vana benafilter kätte saadi) samamoodi õhufiltrivahetus on mõningatel mudelitel (a4 näiteks) suht jama, palju juppe vaja lahti lasta, et saaks vahetatud.
Miks sa siis teenindusse läksid, kui ise saaksid hakkama sellega? 100 krooni eest ei viitsi enam keegi isegi sooja garaazi ajama autot.
Ja erinevates teenindustes on erineva tootja tooted. Kui käisid margiesinduses, siis on normaalne hind.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Rmadis
huviline

Registreerunud 21.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1.8 97a. A6 1.8T 97a.

postitati 12.09.07 12:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jaakk
Oleneb ju kõik kus sa käisid. Autopartneris on näiteks tunnihinne 320 kr.
Kui nüüd võtta need jupid + tund tööd (oleneb kui hästi vana benafilter kätte saadi) samamoodi õhufiltrivahetus on mõningatel mudelitel (a4 näiteks) suht jama, palju juppe vaja lahti lasta, et saaks vahetatud.
Miks sa siis teenindusse läksid, kui ise saaksid hakkama sellega? 100 krooni eest ei viitsi enam keegi isegi sooja garaazi ajama autot.
Ja erinevates teenindustes on erineva tootja tooted. Kui käisid margiesinduses, siis on normaalne hind.

A4-jal vahetab õhufiltri 10 minutiga vabalt ja salongi oma ka 10 minti.(pole seal rasket midagi) Mina vahetan alati ise !

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rocket
klubiliige

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 12.09.07 12:15 Tsiteeri

A4 (B5) quattrol tehas bensufiltri vahetust ette ei näe.
Tagajärjeks on see, et vaja ime kujuga torx ja lehtvõtmeid, et filter kõigepealt üldse auto alt lähenedes bensupaagi küljest lahti ja pärast vasktihenditega torud ka kinni keerata/pidama saada.

Esimesel korral võib vabalt paar tundi minna.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 12.09.07 12:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rocket
Tagajärjeks on see, et vaja ime kujuga torx ja lehtvõtmeid, et filter kõigepealt üldse auto alt lähenedes bensupaagi küljest lahti ja pärast vasktihenditega torud ka kinni keerata/pidama saada.

Mõhh?
Juu see siis ainult quattroga nii?
Mul oli nii, et nr 10 võtmega 2 polti lahti millega klamber mis bensufiltrit kinnitab põhja külge, seejärel 2 klambrit lahti, voolikud küljest ära, voolikutest bents välja, uus filter paika, klambrid kinni, põhjakülge kinnitada ja voilaa.
Loomulikult saab ise hakkama õhufiltrite vahetamisega, kuid mootori õhu filter ei käi nii lihtsalt nagu teistel.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
audiboy
huviline

Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Octavia III vRS '16

postitati 12.09.07 12:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jaakk
Tsitaat:
Algselt postitas: rocket

Mõhh?
Juu see siis ainult quattroga nii?
Mul oli nii, et nr 10 võtmega 2 polti lahti millega klamber mis bensufiltrit kinnitab põhja külge, seejärel 2 klambrit lahti, voolikud küljest ära, voolikutest bents välja, uus filter paika, klambrid kinni, põhjakülge kinnitada ja voilaa.
Loomulikult saab ise hakkama õhufiltrite vahetamisega, kuid mootori õhu filter ei käi nii lihtsalt nagu teistel.

Quattrol on see jah natuke keerulisem: http://www.audiworld.com/tech/eng49.shtml Aga ei saa ka mina aru mis keerulist saab A4-l olla õhufiltri(te) vahetuses :o

How hard can it be? I mean, what could possibly go wrong? :)
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 12.09.07 13:07 Tsiteeri

No, ma ei tea, vb ma asja kuidagi liiga keeruliselt ette võtnud aga ehk on turbokal kuidagi asi ka teistsugune.
Aga jahh ilma ei saa, kui külma õhu plastiku torul lahti võtta 2 kruvi, siis mingeid voolikuid, torusid lahti lasta klambritest.
Ja suht kehva on ka neid klambreid lahti saada, et filteri korpus lahti saada + see, et see pealmine kobakas on megasuur ja ei kannata kuidagi liigutada.
Vana filtri kakud vahelt välja aga proovi uus tagasi panna, et katki ei tee.

Venno
huviline

Registreerunud 17.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi a6

postitati 12.09.07 17:19 Tsiteeri

Nu autoks on mul audi a3 1997a. 92kw.....käisin lihtsalt ühe inimese garaazis tegemas, kes teeb autosi ja tal läx aint 15 minna mõlemad filtrid vahetada...aga mu meelest siiski kallis 880 vms....isegi audi originaal a varuosad tuleks odavamad, kui ise vahetada jne...aga asi on viitsimuses.....:s

mis tehtud see tehtud..

Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 13.09.07 04:52 Tsiteeri

päris nii ikka ka ei sa võtta et mul läks 15min keegi ju ei tea mis hädad seal selle vahetusega olid (võib-olla poldid roostes vms.)

ja kui teeninduses käisid siis arve ju anti sulle? vaata mis hinnaga jupid seal olid

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 13.09.07 05:06 Tsiteeri

Salongi aktiivfilter maksab juba ainuüksi 300 kuni 500, kütusefilter on kuskil 200 kuni 400 lisa sinna veel tööraha (ma ei tea mis autoga tegu ja seega ei hakka seda üldse pakkuma)

Vanal A4 Quattrol on tegelt bensufiltri vahetamiseks ettenähtud paagi mahavõtmine mis eeldab ka tagasilla eemaldamist ning ajaliselt on see julgelt üle päeva töö, kuid kui vähe jõudu kasutada saab filtri vahetatud kuni poole tunniga...

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.9% - SQL: 76.1%]