Lehekülgi: 1 .. 12 13 14 |
mulds
huviline
Registreerunud 29.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audita
|
|
4tec
huviline
Registreerunud 31.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: 100 audit
|
|
john
huviline
Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 90 GTO, Audi 90 Treser, Audi 200 Quattro, El Camino 5.7
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.10.04 21:35
|
|
|

|
|
|
|
lorrap
klubiliige
Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD
|
|
meim
huviline
Registreerunud 11.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: audi 100
|
|
Ren
huviline
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: S4 B5
|
|
4b
huviline
Registreerunud 09.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80B4 1.9tdi
|
|
lorrap
klubiliige
Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.10.04 10:21
|
|
|
Mida arvavad lapsed elust
Vanasti öeldi teistele "ma armastan sind". Tänapäeval ei pea õnneks nii kohutavalt pingutama. Minu meelest piisab täiesti, kui öelda
"tule siia!" - Holger 8a.
Minu ema jäi enne rasedaks, kui kurg tuli. - Sofie 7a.
Abikaasa on tegelikult teatud sorti isa. Ta on ainult natuke uuem.
- Nelly 5a.
Emade puhul on väga tüüpiline, et nad abielluvad isadega. - Isabel 5a.
Isad on üsna vähesega rahul, peaasi et see on piisavalt suur. - Jan 6a.
Issid tulevad tihti töölt koju ja hakkavad perest hoolima. - Signe 5a.
Kui ma väike olin, siis ma sõin naabri jalge vahelt rohtu. - Sunniva 7a.
Perekonnas võid ütelda täpselt seda, mida mõtled, ilma et peaks kartma, et keegi samamoodi mõtleb. - Hakan 6a.
Perekond on palju inimesi, kes on üksteise kõhust välja tulnud. - Märten 5a.
Peret planeerida tähendab kellegagi paljuneda. Siis peab üksteise sisse teatud asju panema, aga see on puhtalt eraasi. - Hanna 5a.
Ma ei arva, et vanematel oleks vaja tuhnida lastetoas või mänguasjakastis. Ma leian, et seal võiks olla läbikäik keelatud. - Jens 5a.
Armastusest võib pimedaks jääda. See tuleb sellest, et sulle meeldib keegi nii väga, et sa lihtsalt ei suuda vaadata seda inimest hariliku pilguga. -
Pernilla 8a.
Abielu ja vabaabielu on peaaegu üks ja seesama, välja arvatud see, et ühte sa pead ja teine on vabatahtlik. -Siiri 7a.
Abielu juures on kõige raskem võib-olla see, et on nii palju pistmist teineteisega. - Gabriel 8a.
Paljud abielluvad selleks, et oma muresid kellegagi jagada. - Sabine 6a.
Kui abiellud, siis sellepärast, et armastad kedagi rohkem kui iseennast. Ma ei usu, et see väga kerge oleks. - Ellen 7a.
Erinevused suguorganite vahel muutuvad võrdõiguslikkuse seaduse tõttu üha väiksemaks ja väiksemaks. - Merete 9a.
Pastor küsib, kas tahad abielluda sellega, kes su kõrval seisab, või tahad kedagi teist. Enamasti seal kedagi teist ei ole, nii et vastad
"jaa". - Emil 7a.
...
|
|
|
|
krss
huviline
Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: VAG
|
|
Reix
huviline
Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: riisikas ja hamburger
|
postitati 31.10.04 20:21
|
|
|
Lenini käest küsiti kord kas on mõistlik olla ainult abielus või pidada ka armukest. Lenin vastas: mõistlik on kui on naine ja armuke, sest siis saab
armukesele öelda, et oled naise juures ja naisele, et oled armukese juures, aga tegelikult OLED RAAMATUKOGUS JA MUUDKUI ÕPID JA ÕPID JA ÕPID
|
|
|
|
meelisl
huviline
Registreerunud 11.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: A4 2.6 V6
|
postitati 09.01.05 11:34
|
|
|
Five Germans in an Audi Quattro arrive at the Italian border.
The Italian Customs agent stops them and tells them: "It'sa illegala to putta 5 people in a quattro."
"Vot do you mean it'z illegal?" asks the German driver.
"Quattro meansa four" replies the Italian official. "Qvattro is just ze name of ze automobile", the German says unbelievingly.
"Look at ze papers: zis car is designed to kerry 5 persons."
"You can'ta pulla thata one on me!", replies the Italian. Quattro meansa four. You hava 5 people ina your car and you are thereforea breakinga tha
law!."
The German driver is angry, - "You idiot! Call ze supervisor over, I vant to speak to somevone viz more intelligence!."
"Sorry", says the Italian, "he can'ta come. He'sa busy with 2 guys in a Fiat Uno...

|
|
|
kiireaudi
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68
|
postitati 19.02.05 22:57
|
|
|
Mees otsustas lõpuks naise võtta, kuid kuna kandidaate oli kolm , ei suutnud ta kuidagi valikut teha. Lõpuks otsustas kõigile kolmele anda 5 000
krooni ja vaadata kuidas kandidaadid rahaga käituvad.
Esimene neiu ostis kallist kosmeetikat ja käis ilusalongis, tegi kõik et ideaaalne välja näha.
”Ma armastan sind väga ja tahaksin et kõik teaksid, et sinu abikaasa on kõige ilusam naine linnas!”
Teine neiu kulutas kõik raha oma tulevase mehe peale ,ostis tööriistu ja riideid
”Sa oled kõige tähtsam mulle, sellepärast ma raiskasin ka kõik raha sinu peale!”
Kolmas neiu pani selle raha teenima teenis veel 5000 krooni ja tagastas mehele 10 000 krooni.
”Ma armastan sind tohutult ja ma tegin kõik selleks ,et sa saaksid aru, et ma pole raiskaja ja olen tark naine!”
Mees mõtles pikalt ja abiellus selle neiuga, kellel olid kõige suuremad rinnad.
11,823@191,5km/h
|
|
|
|
madjs
huviline
Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 b4 1,9tdi, Suzuki VX 800, Golf 2 GTI, Megan Coupe 108kw
|
|
Friiza
huviline
Registreerunud 31.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 avant quattro
|
postitati 21.06.05 17:59
|
|
|

Kes veel ei tea, siis see liiklusmärk tähendab:
Mehele, kes ajab taga otsast saetud pead, ei tohi vastu tulla hiiglane, väikeauto ja lumelauaga sõitev eramaja.
(FHM)
|
|
|
Demis
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5 cyl 20V
|
postitati 22.06.05 14:05
|
|
|
Eurokeel
1. püstihull --> vertikaalidioot
2. võimunälg --> poliitapetiit
3. kirikurott --> klerikaalnäriline
4. vallavaene --> munitsipaalasotsiaal
5. avalik naine --> legalleidi
6. ninatark --> nasaalgeenius
7. altkäemaks --> illegaal-manuaalne investeering
8. sõimusõna --> vulgaarverb
9. tühi jutt --> blankmonoloog
10. juhtoinas --> mänedzherjäär
11. piiluja --> visuaalpervert
12. rahvuslind --> natsionaalprostituut
13. talutüdruk --> agraarbeib
14. puupea --> dendrodebiilik
15. sitaratas --> fekaalovaal
16. sõjakavalus --> militaartillikas
17. keelepeksja --> lingvahuligaan
18. sala-armuke --> illegaalne seksuaalsatelliit
19. ilu-eedi --> dekoratiivdändi
20. koosolek --> oraalbakhanaal e. kõneorgia
21. loll --> intellektioponent e. mõistuse suhtes opositsioonis
|
|
|
|
lorrap
klubiliige
Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.06.05 16:41
|
|
|
Noniih, vahelduseks lugu elust enesest ja kohe Eestist.
Sai täna hommiku poole sõidetud Tartu-Valga maanteed pidi Elva poolt Tartu poole. Umbes Nõo teeristi juures näen mina, et vastaspool teeservas mingi
lühikestes teksapükstes ja nahktagis tüüp kangutab maaseest helkurposti välja. Õigemini üritab seda teha. Sai auto ringi pööratud ja tegelase juurde
sõidetud ja uuritud viisakalt, et mida ta oma arvates nüüd teeb. Omast arust olin arvestanud kõikvõimalike vastusevariantidega. Aga see kodanik suutis
mu suu korralikult sulgeda. Vastuseks oli: "Ole hea aita post välja tõmmata, seal all on INIMENE kinni!" 
Ma ikka palusin täpsustada, et misasja. Tegelane jääb aga oma jutule kindlaks ja seletab, et istusid sõbraga teeservas, tegid suitsu ja siis sõber
võttis kätte ja ronis posti sisse(ikka see sama plastist helkurpost) ja nüüd on all kinni ning ei saa enam välja. No selle peale kutsusin kodanikud
sini-valge autoga asja uurima. Ootasin siis koos selle õnneti vennikesega teeservas oma ~20 minutit politseid. Tegelane selle aja jooksul korduvalt
üritas minu keelus hoolimata posti välja tirida. Korra sattus isegi hüsteeriasse ja vajas rahunemiseks väikest sakutamist. Aga kui politsei siis kole
ebalevalt kohale jõudis ja päris, et: "Ot, mis siin nüüd lahti oli?" Siis mina ei jõudnud suudki avada kui kodanik jälle kukkus seletama, et tal
sõber postiall kinni.   
Ehk siis lühidalt: "Oi tere narkolaks!". 
...
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|