Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Jälle kliima mure AUDI A3 (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1288)
Visiter
huviline

Registreerunud 06.06.07
Kasutaja on eemal

postitati 06.06.07 22:07 Tsiteeri
Jälle kliima mure AUDI A3

Tere ...
niis siis äkki leidub tarku?
mure järgmine:
Auto on Audi A3 1,9 tdi 81 kw ja kliimaautomaat külma ei puhu, sai siis pandud gaasi juurde ja süsteemi lekkeid otsitud kuid neid ei leitud, aga ikka ei puhu külma kui lumehelbe nuppu lülitada siis käib kapotiall klõps küll ja mootori pöörded kukuvad ka tublisti seega võib arvata et kompressor nagu peaks toimetama, aga ükski kondi torudest külmaks ei lähe, kui arvutiga diagnosti teha siis on kõik korras, aga ometi külma ei puhu...

OSKAB KEEGI NÕU ANDA :(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
cmp
huviline

Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.06.07 05:55 Tsiteeri

kliima sisse lülitades pöörded kukuvad? peaksid ikka tõusma ju.

kui diagnostika ka midagi ei ütle, siis ma küll midagi soovitada ei oska. kus sa diagnostikat tegid, oli ikka usaldusväärne koht?
kui ma olin värske Audi omanik ja otsisin remondiks soodsat kohta, siis juhtusin ise küll sellisesse diagnostikasse, millest üldse kasu ei olnud. mul spidomeeter ei töötanud. vea otsimiseks kasutati küll Boschi diagnostikat, kuid tarkvara oli sees selline, et vigast andurit otsides öeldi ühe anduri kohta "no seda andurit ei peaks siin meie programmi järgi üldse olema" :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Visiter
huviline

Registreerunud 06.06.07
Kasutaja on eemal

postitati 07.06.07 06:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: cmp
kliima sisse lülitades pöörded kukuvad? peaksid ikka tõusma ju.

kui diagnostika ka midagi ei ütle, siis ma küll midagi soovitada ei oska. kus sa diagnostikat tegid, oli ikka usaldusväärne koht?
kui ma olin värske Audi omanik ja otsisin remondiks soodsat kohta, siis juhtusin ise küll sellisesse diagnostikasse, millest üldse kasu ei olnud. mul spidomeeter ei töötanud. vea otsimiseks kasutati küll Boschi diagnostikat, kuid tarkvara oli sees selline, et vigast andurit otsides öeldi ühe anduri kohta "no seda andurit ei peaks siin meie programmi järgi üldse olema" :)

Mis valemiga need pöörded tõusta saavad kui suur energia tarbija järgi lükata siis see esmalt ikka mootoripöörded alla tõmbab ja alles siis kui tühikäigu stabiilsus programm rakendub ja pöörded normaliseeritakse tavaliselt 903p/m aga üle selle ei tõuse kunagi pöörded kui kliima järgi lükata ...

Diagnosti tegin ise VAG-COM-iga: ei näidanud ühtki veakoodi ja kui kõik komponendid läbi loksutasin- kes teab see teab mis see tähendab aga neile kes ei tea niipalju et arvutiga saab igat klappi ja lülitust panna kordama ja siis visuaalselt kuulates ja vaadates kas see asi toimib, ja kui ei toimi siis tavaliselt saab sellest aru ka compu ja loeb selle asja veaks

nii siis elektroonilises diagnoosis ei kahtle aga arvan ise et pump ei aja gaasi ringi kuna torud ei lähe külmaks, aga MIKS??

cmp
huviline

Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.06.07 08:38 Tsiteeri

minul olnud kliima veast saad lugeda siit

BeRx
huviline

Registreerunud 29.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.06.07 11:13 Tsiteeri

kui lisasid freooni ja ikka ei puhu kylma, siis on kas kliima pump või sidur läbi.

Visiter
huviline

Registreerunud 06.06.07
Kasutaja on eemal

postitati 07.06.07 11:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: BeRx
kui lisasid freooni ja ikka ei puhu kylma, siis on kas kliima pump või sidur läbi.

Sellisel juhul kui sidur on läbi - ei plõksuks pump üldse ja mootori pöörded ei muutuks , aga mul tuleb mootorile koormus peale ja jääb seniks kuni salongist lumehelbe välja lükkan, aga kas kliima madalrõhu nn. salongi poolse radika juures olev klapp ei või olla vea põhjustajaks ???et nn. kraan on kinni ja ringlust ei tegi või olen ma asjast valeti aru saanud ???

cmp
huviline

Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.06.07 13:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Visiter
Sellisel juhul kui sidur on läbi - ei plõksuks pump üldse ja mootori pöörded ei muutuks , aga mul tuleb mootorile koormus peale ja jääb seniks kuni salongist lumehelbe välja lükkan, aga kas kliima madalrõhu nn. salongi poolse radika juures olev klapp ei või olla vea põhjustajaks ???et nn. kraan on kinni ja ringlust ei tegi või olen ma asjast valeti aru saanud ???

jah nii võibki olla, et klapid ei avane, ringlust ei teki ja külma siis ka ei tule

Visiter
huviline

Registreerunud 06.06.07
Kasutaja on eemal

postitati 07.06.07 13:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: cmp
Tsitaat:
Algselt postitas: Visiter

jah nii võibki olla, et klapid ei avane, ringlust ei teki ja külma siis ka ei tule

eks ma proovi nädalavahetusel laiali tõmmata siis ole näha :)

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.5% - SQL: 76.5%]