Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: põleb õlituli,,aga ainult siis,kui pöörded kõrgemal,,madalamatel pööretel ei põle (Vastuseid: 22 | Vaatamisi: 3505)
4x4
huviline

Registreerunud 31.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi 100 2,8 quattro avant

postitati 23.05.07 18:03 Tsiteeri
põleb õlituli,,aga ainult siis,kui pöörded kõrgemal,,madalamatel pööretel ei põle

,mure selles et autocheckis põleb õlituli,,aga ainult siis,kui pöörded kõrgemal,,madalamatel pööretel ei põle,,mootor töötab,,kolinat ka nagu ei kuule,õlid normis,
ja teine asi selline et põleb ka tuli,mis näitab ,pirnide korrasolekut,,kuigi kõik toimivad,
väike abi siis oleks teretulnud,

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
john
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 GTO, Audi 90 Treser, Audi 200 Quattro, El Camino 5.7

postitati 23.05.07 19:29 Tsiteeri

Andur on vigane.
Vaheta see ära ja mure kadunud.

PS! Kui sul on minichek, siis ei saa see kuidagi näidata pirnide korrasolekut. See lisa on ainult autochekil.:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
4x4
huviline

Registreerunud 31.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.05.07 19:41 Tsiteeri

ega ausalt ,ma ei teagi,kas mini v auto,,igaljuhul,,seal,kus näitab õlikannu,,vedelikke,pidureid,on ka pirnide ,märgutuli,,,pirnikujutis rist peal,

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
4x4
huviline

Registreerunud 31.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 24.05.07 18:55 Tsiteeri

pole siis keskit kes jagaks matsu

bobo777
huviline

Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: VW Golf IV

postitati 24.05.07 19:26 Tsiteeri

minu omal näitab riket pidurites,kuigi kõik tegelikult OK.teadjadmehed teadsid rääkida,et viga külmjootes.Pidavat tüüpviga olema;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Jürgen
klubiliige

Registreerunud 11.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 24.05.07 19:28 Tsiteeri

1. Otsing abiks
2. mis värk selle,,, komaga,,, on,,,,,,,,,,? (kas nii on lahe?)
3. link foorumis, link s2central'i

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
bobo777
huviline

Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.07.07 12:40 Tsiteeri

kasutasin otsingut,lugesin läbi väljatoodud lingid...aa üks küsimus siiski ei ole vastust saanud.
nimelt näitab minu auto kompu aegajalt piduriklotside tult ja vahest ka õlikankut...Olen kuulnud,et kelladeploki taga külmjoode "kalab"...ise loodan,et see on nii.Õli näidikud bar ja temp on ok.õli ja filtrid on ok.
küsimus olekski:kumba usaldada,kas komput või seiernäidikuid?
statistikat ei ole küll teinud,kuid tundub,et vilgutab õlikankut niiskete ilmadega agaramalt,kui kuivade ilmadega...
Aitähh vastamast:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 07.07.07 13:17 Tsiteeri

No mine osta uus andur.

12.301@181km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.07.07 20:17 Tsiteeri

Kas mittre asi pole nii, et masinal on mittu õli andurit, et üks mõõdab madalalt ja teine kõrgelt. Ehk siis tüüplevinud süstreemilt oli esimene kuni 200 rmp ja teine üle selle. Loogiliselt võttes sul siis läbi see mis kõrgemalt loeb rõhku õlil. Või eksin ja on sellel masinal ainult 1 andur mis loeb kogu pöörete allalt?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
bobo777
huviline

Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.07.07 15:10 Tsiteeri

lähen homme poode kammima ja eks näis,mis räägitakse,kas on 1 või 2 andurit.
täna vilgutas eriti pikalt:(
ekki on õliga kõik ok,käib hullult närvidele selliselt vilkuv õlituli:mad:
p.s.selline tähelepanek ka veel,et ei ole vahet ,kas matalatel pööretel,või kõrgetel...
vahepeal vilgutas õlituld,siis vilgutas piduriklotside tuld ja siis mingi aja möödudes jälle õlituld...
kas ehk võib olla viga kelladebloki külmjootes?

riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.07.07 17:39 Tsiteeri

Kui juba niimoodi annab tunda siis kisub külma joote peale asi. Andur vaheta ära (see miski 60-100 krooksu) ja kui tulemust ei anna siis viga plokis. Mul oli õli viga plokis oleva külmjoote süül. Kui vahetasin välja kompu osa oli viga läinud.

bobo777
huviline

Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.07.07 19:54 Tsiteeri

minu murega nüüd siis asi nii,et peale seda kui olin päris pikalt rahus kulgenud,hakkas asi jälle piiksuma:mad: ja ei lasnud elada mingi 1,5 tundi.otsustasin siis auto alla piiluda ja ohhooooo!!!!anduri juhe oli mingil põhjusel anduri küljest lahti ühendatud ja pikenduse abil karteripõhja poldi alla keeratud
:o:o:o
kuna mina olen auto esimene omanik eestis ja mina ei ole selliste lollustega tegelenud,siis tundub,et Edisson ei ole surnud,vaid elab saksas täisväärtuslikku elu edasi:D
aaa kindluse mõttes vahetan mõlemad andurid siiski ära;)

Xan
huviline

Registreerunud 07.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 C4 4,2NQ, Audi C4 Q (projekt)

postitati 11.07.07 20:22 Tsiteeri

võibolla ei puutu üldse asjasse, aga...

Minu S6-l oli kombeks kõrge koormusega ja pööretega õlituld vilgutama hakata. Kukkus koormus, kadus vilkumine ära. Asi lõppes kokkujooksnud mootoriga. Kepsusaale pulbriks. Targemad arvasid, et kuna mul oli õlivann alt pihta saanud, siis pump ei saanud suurtel koormustel piisavalt õli kätte. S6-l pole õlirõhukella ka.

Lihtsalt, igaks juhuks. Nüüd suht paranoiline õlitulede kohapealt.

Arhitektuurne projekteerimine ja detailplaneeringute koostamine.
Küsi lisa 50 18 059
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Aiku
klubiliige

Registreerunud 03.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI A6 C5 1,8T 2000a.

postitati 12.07.07 06:59 Tsiteeri

Ülemine õlirõhu andur ongi selleks ,et teada kas suurtel pööretel piisab õlitusest. Kui see kannuke hakkab seal ikka suurtel pööretel vilkuma , tuleks hakata esmalt uurima mootori seisukorda. Kui näiteks raamsaaled ikka juba kulunud siis see tuluke läheb kärmelt vilkuma ,kuigi õli ei võta ja ei suitse.

riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.07.07 13:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Xan

Minu S6-l oli kombeks kõrge koormusega ja pööretega õlituld vilgutama hakata. Kukkus koormus, kadus vilkumine ära. Asi lõppes kokkujooksnud mootoriga. Kepsusaale pulbriks. Targemad arvasid, et kuna mul oli õlivann alt pihta saanud, siis pump ei saanud suurtel koormustel piisavalt õli kätte. S6-l pole õlirõhukella ka.

Seda ma küll ei teadnud, et S6-l pole õlirõhu kella. Huvitav miks ta ju sul sammuti oli-on V8 4.2 ja vanale V8-tele oli ta juba stockis olemas.:o

Xan
huviline

Registreerunud 07.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 C4 4,2NQ, Audi C4 Q (projekt)

postitati 12.07.07 20:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: riio
Tsitaat:
Algselt postitas: Xan

Seda ma küll ei teadnud, et S6-l pole õlirõhu kella. Huvitav miks ta ju sul sammuti oli-on V8 4.2 ja vanale V8-tele oli ta juba stockis olemas.:o

S4 4,2 on ka õlirõhukell olemas, aga S6 jah ilma. vähemalt minu oma ja ka teised, mida ma näinud olen.

Arhitektuurne projekteerimine ja detailplaneeringute koostamine.
Küsi lisa 50 18 059
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
hornet
huviline

Registreerunud 29.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: Kahjuks enam mitte audi aga sakslane ikka.

postitati 14.07.07 07:43 Tsiteeri

Enne kui andureid vahetama hakkad võid igaks juhuks oma auto laadimispinge ka üle vaadata (seda just pööretel). Oli juhus, kus mu auto geneka probleemidest tulenenud madala pinge tõttu hakkasid erinevad hoiatustuled endast märku andma.
Igaks juhuks tasuks muidugi õlisurveid mõne mehhaanilise mõõdikuga ka mõõta!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 14.07.07 17:28 Tsiteeri

Need andurid maksavad ju vaid mõned kümned krooksud....On siis nii suur kokkuhoid? Vahetama peaks juba hoolduse ajal mingis tsüklis jne...
Selle asemel ahakkad siin autot opereerima tagant kui viga peas...jessas :o

bobo777
huviline

Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 16.07.07 21:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: bobo777
minu murega nüüd siis asi nii,et peale seda kui olin päris pikalt rahus kulgenud,hakkas asi jälle piiksuma:mad: ja ei lasnud elada mingi 1,5 tundi.otsustasin siis auto alla piiluda ja ohhooooo!!!!anduri juhe oli mingil põhjusel anduri küljest lahti ühendatud ja pikenduse abil karteripõhja poldi alla keeratud
:o:o:o
kuna mina olen auto esimene omanik eestis ja mina ei ole selliste lollustega tegelenud,siis tundub,et Edisson ei ole surnud,vaid elab saksas täisväärtuslikku elu edasi:D
aaa kindluse mõttes vahetan mõlemad andurid siiski ära;)

mõõtsin igaksjuhtumiks ära laadimispinge,mis kõikus seal 14V ümber,sõltuvalt siis sellest,millised "vidinad"olid sisse lülitatud:)
täna vahetasin anduri,mis maksis 61eeksu,aga asus ilgelt s..... kohas ja peale seda sõitsin ringi päris pikalt ja käivitasin autot mitmeid kordi ja VOILA! ei piiksu enam!:cool::cool::cool:

bobo777
huviline

Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 18.07.07 14:02 Tsiteeri

:mad::mad::mad:
nii kauaks siis rõõmu jaguski:mad:
Täna hakkas jälle vilkuma ja piiksuma.esmalt läheb põlema see kollane ring,millel sulud ümber (0) (piduriklotside tuluke) ja siis mingi aja möödudes juba vana tuttav õlituli:mad:
Kas peaks pöörduma elektriku juurde,et vaataks üle külmjooted kelladeblokis?

-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: typ 85q & XC

postitati 26.09.07 10:35 Tsiteeri

Kergitaks väheke teemat.
Mul siis enamvähem sama teema... üle 2500 rpm ja õlituli vilgub/piniseb. ülemise anduri vahetasin ära kuid mitte midagi. Vahepeal on kõik ok, kuid mõnikord ikka vilgub/piniseb. Võtsin siis proovipärast anduritelt juhtmed lahti... ja ikka sama jama... üle 2500rpm ja jälle vana tuttav teema. On veel kuskil tal neid andureid? Autoks 90 2,0 85kw R5

edit: Targematelt nõu küsides jõudsin selleni et anduri juhtmed ei andnud kontakti. Puhastasin ära ja hetkel kõik ok.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
svensonx
huviline

Registreerunud 13.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi90 Coupe 2.3 125kw

postitati 14.10.07 00:16 Tsiteeri

Ei ole hullu,mul vilgub temperatuuri andur :mad:

andrec
huviline

Registreerunud 07.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B6 R30 VR6 turbo

postitati 14.10.07 07:44 Tsiteeri

Järsku oskate öelda kus audi 90(7A) asub kõrgemalt mõõtev õlirõhu andur. See mis madalamalt mõõdab see on õlirõhunäidiku anduri juures. Aga kus see teine on?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 37.0% - SQL: 63.0%]