Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: jonniv auto (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1196)
madgangster
huviline

Registreerunud 17.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi a6

postitati 18.03.07 23:30 Tsiteeri
jonniv auto

mure selline...mul on audi 80 b3 kerega tavaline 1.8 moto karpaga...auto jonnib niiske ilmaga...sõidad ringi nii umbes 5km ja autol kaob jõud ja lõppuks sureb kätte ära... seisad nii umbes 5min teeääres siis läheb pikka piinamisega käima..saad natuke aega sõita ja jälle jonnib...
autol on vahetatud pensiini süsteemis kõik peale paagi ja karpa...pluss veel on vahetatud jagaja ja juhtmed kyynlad vahetasin nii umbes pool aastat tagasi...karpa käis ka remondis...puhastati ja kiirendus pump tehti korda...
minu pea enam ei lõika mis viga võib olla...
muidu audi tore auto...hästi käivitub isegi kylamaga aga jonnib...
remondis öeldi et puudu on mõned juppid karpa juurest...nagu see plekk mis annab väljalaske kollektorist sooja õhku õhupuhastisse aga õhupuhasti nii kui nii võtab õhku sealt...ja siis on karpa jautusele otsa pandud pime aga see nagu ei pidanud asja muutma...
äkki on kellegil sama mure olnud ja äkki teab kust lahendust otsida... varsti on terve kapotti alune välja vahetatud aga viga ikka leidnud ei ole...ja uut karpat ka nagu katsetamiseks osta ei tahaks..see maksab autost rohkem...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
veiko393
huviline

Registreerunud 24.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 b4 / 2.0 85kW aut.

postitati 19.03.07 05:04 Tsiteeri

terve jagaja oled ära vahetanud? mul esialgu vahetati jagaja kaas ja selles plnd abi. endal oli lõpuks viga hallianduris, aga kui sul terve jagaja uus siis ei oska kahjuks aidata... pakuti veel varjante http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=34884#pid228201

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 19.03.07 07:45 Tsiteeri

Tsitaat:

remondis öeldi et puudu on mõned juppid karpa juurest...nagu see plekk mis annab väljalaske kollektorist sooja õhku õhupuhastisse aga õhupuhasti nii kui nii võtab õhku sealt...ja siis on karpa jautusele otsa pandud pime aga see nagu ei pidanud asja muutma...

Pane see plekk ja toru sinna külge, sest ilma selleta läheb karpa jäässe ning need torud, mis kinni pandud ei ole mitte karpa jahutuseks. Üldiselt autole väga palju liigseid asju külge ei panda.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
madgangster
huviline

Registreerunud 17.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 19.03.07 09:37 Tsiteeri

ma proovin kõike sest auto meeldib ja ma olen remondi alla pannud juba rohkem kui auto väärt on...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
regi
huviline

Registreerunud 03.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: a6 1,9 TDI Automaat

postitati 19.03.07 10:13 Tsiteeri

See jama on sellest et karpussi jalg läheb härma, bensu kulu on nii umbes 30l/100 jne. kui mootor välja sureb siis mine ruttu kaputi alla vaatama ja näed et karpussi jalg on härmas seisad minutit viis sulab üles ja läheb jälle. Kõije paremini annab tunda selliste ilmadega nagu täna, mõni kraad sooja ja niiskus, talvel kuiva külmaga seda ei juhtugi. Tee õhuvõtu asjad nii korda nagu peab ja asi saab korda, seal on see vaakum klapp mis lülitab õhuvõtu ümber see peab ka korras olema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
madgangster
huviline

Registreerunud 17.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 19.03.07 10:17 Tsiteeri

ma teen kõik korda mis annab...aga ma alguses vahetasin juppe välja et äkki leian nii vea ylesse...aga ma olen nii palju alla tagunud et ei taha enam nii teha...
see pärast kysisingi siit et äkki teab keegi kindlalt mis viga on...
suured tänud

undu
huviline

Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Outback´13, Gaz 2410

postitati 19.03.07 13:03 Tsiteeri

1,8 karpa mootoriga ise ka ligi 100 000km ringi vuranud eestis. Sinu kirjeldatud viga opn 99% karpa jäätumine. Aga mul on juhtunud sama nali ka vihmaga - jõud kaob, hoog raugeb, sureb välja ja 5 min pärst saab läbi häda käima, tuuritads mootor hakkab lõpuks korralikult käima ja mõne km pärast sama jama. Siis oli karpa üks vaakumvoolikutest lahti ja kuna vihma sadas, siis oli selle ots vee sees :D
Jäätumisest nii palju, et see automaatne klapp, mis sooja-külmaõhu voolu reguleerib ja ka vaakumiga töötab ei pruugi enam avaneda - seda saad teada ka nii kui külma ilmaga paned mootori käima ja võtad õhufiltri kaane maha - torust ilusti näha kas mis asendisse klapp läheb .Minul roostetas ntx seda klappi liigutava vatda ots lihtsalt ära, panin talveks külmaõhu otsa soojaõhu otsaga kokku ja BUENO

madgangster
huviline

Registreerunud 17.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 19.03.07 14:47 Tsiteeri

viga leitud ...oligi see puuduv toru ja voolik selle jonnimise põhjustaja... teema võib lukku panna

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 13.5% - SQL: 86.5%]