Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Audi turvapadjad (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1384)
Lumekass
huviline

Registreerunud 15.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Hetkel Auditu

postitati 27.11.06 15:01 Tsiteeri
Audi turvapadjad

Leidsin siit ühe postituse, kus pisut juttu turvapatjade käitumisest õnnetuse korral, aga kas keegi oskab öelda, kui suure matsu korral turvapadjad üldse avanevad. Ja kus kohas on üldse need löögiandurid, mis turvapatjadele avanemiskäskluse annavad? Väga narr oleks koeranässile otsa sõitmise pärast turvapatju kokku lappima hakata :o

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
sileem11
huviline

Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: G30LCI, B6,C3

postitati 27.11.06 15:06 Tsiteeri

Kusagil liigus selline klipp, kus üle tee läks vanamutt ja sebra ees peatunud mersu lasi signaali, mutil viskas närvi üle ja virutas kotiga mööda stanget ja kotid käisid välja :cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 27.11.06 15:54 Tsiteeri

Vanematel eelmisest sajandist pärit autodel neid nn. löögiandureid olla ei tohiks, nii et ära muretse ega hakka neid otsima. Kiirendus ehk pidurdus andur asub otse airbagi aju metallkarbi sees.
Vanematel autodel on küll olemas külglöögiandurid, kui auto varustatud istmetes või küljel paiknevatega õhkpatjadega.
Uuematel autodel on tõesti ka eesmised löögi ehk Crash'i andurid. Aga niipalju kui mina aru saanud olen, on need just mõeldud suuremate Crash'ide jaoks, s.t. lisaks nendelt saadavale infole arvestab airbagi aju ka oma sisemisi kiirendusandureid ja veel mingit Safing sensorit, enne kui ta airbagi sütikud käivitab.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 27.11.06 16:26 Tsiteeri

Tutav sõitis oma C4jaga Golfile 30km/h tagant siis ja viskas mõlemad laiali. Rooli oma kõrvetas käed ka ära.

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
sceleton
huviline

Registreerunud 18.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.11.06 16:43 Tsiteeri

Oleneb mis auto sul on?
Mul näiteks B4 1992 aasta oma, üks turvapadi rooli sees, ja selle andur on turvavööga ühendatud, et kui turvavöö teatud tugevusega blokeerub siis viskab lahti.(peaks nii olema)(vähemalt raamatus oli)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 28.11.06 18:03 Tsiteeri

b4 94a on see airbagi andur tuhadoosi all konsoolis käimakasti tunneli peal ja rohkem ei näinud ma küll kuskil mingit andurit (alles lammutasin ühte sellist autot)

see mis turvavööga ühendatud tross on see on (nii nagu mina aru olen saanud) selle jaoks kui pauk on nii kõva et lööb mootori salongi poole ja siis tõmbab autos sees trossid pingule ja veab istmed taha ja tõmbab rooli nina alt ära :)
istmete osas võin ka eksida aga peaks nii olema :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
eroz
huviline

Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 28.11.06 18:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Driver

see mis turvavööga ühendatud tross on see on (nii nagu mina aru olen saanud) selle jaoks kui pauk on nii kõva et lööb mootori salongi poole ja siis tõmbab autos sees trossid pingule ja veab istmed taha ja tõmbab rooli nina alt ära :)
istmete osas võin ka eksida aga peaks nii olema :)

peaks vist rooli eest lihtsalt ära sikutama...istmed jäävad kohale

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 28.11.06 19:32 Tsiteeri

Turvavööd tõmmatakse ka pingule selle trossiga.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 26.6% - SQL: 73.4%]