Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: quattro diffrid (Vastuseid: 45 | Vaatamisi: 15070)
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 03.12.06 15:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ddig
Ma küsiks selle peale, et mismoodi jaguneb 50/50 ????

100st protsendist mootorist tulevast jõust jaguneb 50% esisillale ning 50% tagasillale.

Tsitaat:
Kas siis, kui keskdiffer on lukus ja autol nt. tagumised rattad maast lahti on, kraabivad esimesed rattad vaid 50%-ga mootori võimsusest?

Selline olukord pole võimalik kuna keskelt on ju lukk kinni ning see auto sõidab kohapealt minema lihtsalt... ek käi seal mitte miski ringi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ddig
huviline

Registreerunud 26.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Volvod

postitati 03.12.06 15:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tarmo mitu lõuga sa tõmbad kahe käega, mitu lõuga ühe käega?

Suudad sa ikka teineteisest eristada mehhaaniliselt sünkroniseeritud ja koormusest (haarduvusest) sõltuvate kiirustega (jõuga) võlle?

Lihtne on teha arvutus sada pluss sada ja öelda, et see ei ole võimalik, sest kakssada on suurem kui sada.

Tuleks natuke süveneda asja sisusse. Mõte on selles, et avatud diferentsiaaliga saame me rakendada veojõust vaid nii palju, kui on haarduvust kõige kehvema pidamisega rattal.
Lukustatud diferentsiaali puhul rakendub mõlemale diferentsiaali väljundvõllile 100% sõltumata sellest kas võllid on koormatud (ratastel haarduvus) või mitte.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ddig
huviline

Registreerunud 26.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.12.06 15:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ranz
Tsitaat:
Kas siis, kui keskdiffer on lukus ja autol nt. tagumised rattad maast lahti on, kraabivad esimesed rattad vaid 50%-ga mootori võimsusest?

Selline olukord pole võimalik kuna keskelt on ju lukk kinni ning see auto sõidab kohapealt minema lihtsalt... ek käi seal mitte miski ringi.

:-))

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Teemo
klubiliige

Registreerunud 15.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Quattro

postitati 08.12.06 11:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ranz

100st protsendist mootorist tulevast jõust jaguneb 50% esisillale ning 50% tagasillale.

50/50 ei näita päris otseselt nüüd seda, et mootori võimsus jaguneb nii ja nii. Pigem tuleks seda vaadata nii, et sildade vahel jaotub veojõud võrdselt. Me võiks kirjutada ka 1:1
50/50 on vaba diffriga auto korral tekkiv olukord, kus nii esisilla kui tagasilla ratastele on võimalik anda võrdsed veojõumomendid enne kui esi rattad hakkaksid tagarataste suhtes läbilibisema(või vastupidi). See tähendab, et haarde- jõud on esi ja tagarataste vahel võrdsed(see tekib sama kontaktpinna ja sama sillamassi juures.) Selline olukord võrdsustub jäigalt lukustatud diferentsiaaliga keskdiffris, mille eelis ongi aga selles, et erinavatel sildadel võivad olla erinevad haarde tingimused ja massid, kuid mõlemat silda veetakse endiselt ühtlase jõuga100%. Jäika keskdifrit ja kardaani me võime omakorda kujutada ette, aga jäiga võllina, millel asub näit. keskel hammasratas ja mida aetakse ringi mingi veojuga x. Siis ükskõik kummast otsast me üritame seda kinni hoida on see sama raske kui see võlli ringi ajav veojõud x. Seega mõlemasse diffrisse (esi, taga) jõuab sama veojõud,mille mootor läbi käigukasti ja peaülekannete meile annab. Kui kesklukk peal ja üks sild õhus sõidab auto küll minema aga sama suure veojõuga kui mootor toodab. Mitte ainult 50%-ga. Näiteks kui võtame kardaani ära ja lukustame keskdiffri jäigalt, siis vedama jäänud sild veab autod ju kogu mootori poolt tekitatud võimsusega, mitte poolega.
Neliveo ja ühesilla veo erinevus on lihtsalt selles, et kuna haarduvaid rattaid on rohkem, saame ka suuremat veojõudu rakendada enne kui hakkab toimuma ratase läbilibisemine. Aga kokkuvõttes tagab suurem veojõu rakendamine parema kiirenduse /läbivuse. Juhul kui ei toimu läbilibisemist on ühesilla ja mitmesille veolised autod võrdse mootori korral, võrdse kiirendusega.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tuiks
huviline

Registreerunud 16.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.06 14:46 Tsiteeri

1)To didig:kui sa seda veel ei tea,siis audil pole eraldi mingit vahekasti,või ma ei tea mida sa arvad ja sa paned oma teooriaga täiega puusseNii,kui on AUDIL olemas keskdiffer,mida kasutada,siis loomulikult selle keskdiffri lukustamisel jaguneb veojõud esi ja tagasilla vahel 50/50 ehk siis isegi kui autol tagaots maast lahti tõsta läheb tagumistele ratastele 50%.ehk siis JAH auto lihtsalt sõidaks paigalt minema või pukkidalt maha,mida iganes!Kui nüüd keskdiffri lukustus maha võtta jaguneb audil kasutatava neliveo torsendifferentsiaali puhul veojõud vastavalt rataste läbilibisemisele,kuna dorsendifferentsiaal on momenditundlik.Aga mitte kunagi ei jagune töökorras torseni puhul veojõud 100% ainult esi või tagasillale.Torsen suudab tänu momendi tundlikkusele jagada veojõdu maksimaalselt ühele sillale(parandage asjatundjad täpsuses)60-70%.Ja see kui pole keskdiffrit,mida lukustada ei tähenda tagadiffri lukustamisel seda et veojõud rakendub siis 50/50.Torseni eripäraks ongi see,et ta on momenditudlik ja pidevalt muudab veojõu jagunemist.Täpselt 50/50 veojõu jagunemine toimub senikaua kuni ükski ratas läbi ei libise pinnase suhtes.Ja kui keskdiffer nüüd lõpuks jälle lukku panna jaguneb veojõud esi ja taga silla vahel 50/50,keskdiffrisse enne jagunemist tuleb loomulikult100% väänet,mis tuleb käigukastist,mitte väntvõllilt.Käigukast võtab juba väikse osa mootori väändest enda kanda..Ja keskdiffri lukus olemise ajal ei suuda ka rataste läbilibisemine pinnase suhtes mõjutada veojõu jaotust!Ja rataste mitte läbilibisemise korral pole võrdsete mootoritega ja massiga ja omakorda ühesillavoega ja kahesillavoega autod kiirendamise korral võrdsed!!!Arvestada tuleb seda et mootoril on mitut silda raskem ringi vedada ja väike protsent läheb veojõust kaduma.Antud olukorras sõidaks ühesilla veoline siiski kiirema tulemuse,kui tegemist kiirendamisega.Ja lisaks hakkab omakorda tetud kiirusel kahesillavedu hoopiski takistama,kuna mootor lihtsalt ei jaksa enam.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ddig
huviline

Registreerunud 26.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.06 16:30 Tsiteeri

To Tuiks:

Kuna sa ilmselgelt ei ole eelnevast vestlusest ühtegi loogilist järeldust teinud, siis oleksid võinud ka eelnevad väärtõlgendused kordamata jätta.

Kui siiski soovid kõik teemat puudutava lahti mõtestada vaid algklasside matemaatikat kasutades, siis olgu öedud, et 50/50 = 1 ning ka 100/100 = 1

Tuiks
huviline

Registreerunud 16.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 20.12.06 16:23 Tsiteeri

Kle sinu 100/100 seletusest ma kahjuks ei saa aru küll.Kahjuks ma tean seda jah et 50/50 on sama mis 100/100 ja =1-ga.Just nimelt jaguneb veojõud 50/50 lukustatud keskdiferentsiaali puhul esi ja taga silla vahel,e. siis 50% veojõuga veetakse esisilda ja 50% veojõuga tagasilda.Käigukasti tulev 100% veojõudu ju ei saa jaguneda enam 100% ette ja 100% taha.Keskdiffri lukustamisel veojõu jagamist piiratakse ja hoitakse konstantsena,seega püsib see 50/50.
Seleta mulle seda siis,kas polegi nõnda,et mootorisrt tulev moment läbi käigukasti jaotatakse sildade vahel???Sinu teooria järgi 100/100 saan ma aru et sama palju veojõudu läheb siis kummalegi sillale eraldi,nagu käigukastigi sisse tuleb?!Ehk siis vahet pole kas autol veab üks või kaks silda.Ma teadsin küll siiani,et kahte silda on mootoril tunduvalt raskem vedada kui ainult ühte silda!!!Sinu teoori järgi oskan ma ainult mõelda et autol on kaks mootorit kummagi silla jaoks eraldi või tuleb käigukasti 200% veojõudu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
villu157
huviline

Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG

postitati 20.12.06 16:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Tuiks
Kle sinu 100/100 seletusest ma kahjuks ei saa aru küll.Kahjuks ma tean seda jah et 50/50 on sama mis 100/100 ja =1-ga.Just nimelt jaguneb veojõud 50/50 lukustatud keskdiferentsiaali puhul esi ja taga silla vahel,e. siis 50% veojõuga veetakse esisilda ja 50% veojõuga tagasilda.Käigukasti tulev 100% veojõudu ju ei saa jaguneda enam 100% ette ja 100% taha.Keskdiffri lukustamisel veojõu jagamist piiratakse ja hoitakse konstantsena,seega püsib see 50/50.
Seleta mulle seda siis,kas polegi nõnda,et mootorisrt tulev moment läbi käigukasti jaotatakse sildade vahel???Sinu teooria järgi 100/100 saan ma aru et sama palju veojõudu läheb siis kummalegi sillale eraldi,nagu käigukastigi sisse tuleb?!Ehk siis vahet pole kas autol veab üks või kaks silda.Ma teadsin küll siiani,et kahte silda on mootoril tunduvalt raskem vedada kui ainult ühte silda!!!Sinu teoori järgi oskan ma ainult mõelda et autol on kaks mootorit kummagi silla jaoks eraldi või tuleb käigukasti 200% veojõudu.

Parandamatu :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Rexx
huviline

Registreerunud 04.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 3.0tdi Q

postitati 21.12.06 20:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Tuiks

Situatsioon: Lukustatud keskdifriga, üks sild üleval. 50/50 tähendab ainult seda, et rataste pöörlemis kiirused on samad. Kui ühel sillal pidamist pole, siis ei kulu ka märgatavat mootori tekitatud väänet sinna. Kõik vääne, mis tuleb mootorist, tuleb maapinnale kanda, kui üks sild seda ei tee üldse, siis jääb kõik vääne teisele sillale. Pidamiseta sild pöörleb lihtsalt sama kiirusega kaasa.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
k6veric
huviline

Registreerunud 06.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe typ 85 Q ; s4 b6 4,2 ; b4 1,8tq

postitati 23.12.06 21:02 Tsiteeri

Mõtetu vaidlus. Kui ei taha aru saada siis ei saa. See on nende vanade difrite juures üli lihtne.

Iseenest olen sõitnud autoga nii, et keskdiffer sees ja tagaveoline. Väga närviliseks läheb auto ja teel ei taha enam püsida:D. Kuigi egas ta kasti eriti ei lõhu, kuna ta lukustab suht elementaarselt ära. Aga kui mõni pooltelg on minemas siis see on moodus kuidas tast kindlasti lahti saada, sest siis jaotab ta tõesti sada protsenti jõudu ühele teljele.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
plumer
huviline

Registreerunud 23.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: B2 cq, D3, T4, KTM&Muravei

postitati 02.02.07 07:34 Tsiteeri

Jutt ikka esimese generatsiooni quattrost - mis torsenist siin siis hämatakse...torsen tuli 87, enne seda oli midagi muud...Muidu kisub teema rappa... http://en.wikipedia.org/wiki/Quattro_%28all_wheel_drive_system%29
Kasutaja ddig jutust on tegelikult võimalik täiesti vabalt aru saada ja midagi kasulikku kõrva taha panna kui pisut pingutada hallollust kahe kõrva vahel:P

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 08.05.07 10:48 Tsiteeri

Krt ma pole sellele teemale enne peale sattunud, aga päris naljakas on lugeda, mismoodi asjadest aru saadakse :D Mõne väite puhul pole loogika ja füüsikaga midagi pistmist :D:D:D

Ennast jäi üks pilt vaevama, üritaks nagu sotti saada, mismoodi see torsen selles toimib...

http://www.autofieldguide.com/mag_images/040607b.gif

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 22.09.07 21:15 Tsiteeri

Veojõu eraldamise koht on käigukastist väljapoole toodud ja ülekanne on lahendatud ketiga. Miks see Torsen teisiti peaks toimima?

NB! Kogu asja iva on selles, et nö. seesama võll ei ole seesama võll otsast lõpuni. Nimelt selle võlli välis- ja siseosa võivad TorSeni mõjul pöörelda erineva kiirusega(käigukastist tulev ja tagateljele minev võll).

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Samzik
klubiliige

Registreerunud 12.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Passat 1.9/96kw 4WD 2004, audi 90 2.1/134kw q 87A

postitati 25.01.08 17:36 Tsiteeri

Sellega tahetakse öelda et kummagile sillale antakse 100% auto mootori jõust. tegelikkuses kui kõik rattad on sama haardumisega pinnasel, antakse kummalegi sillale siiski 50% veo jõust. ja 100% mootori jõust :P Kui keskdifer on lukus, Aga kui palju suudavad rehvid veo jõudu tekitad on jällegi eri asi.

Keskdifri lukk sunnib esi ja taga difreid pöörlema ühe kiirusega. Teadupärast läbib auto kurvi sõidul iga ratas erineva vahema erineva kiirusega. Seega kui differ lukus ja sõidad siis hakkab nö pooma ehk luk sunnib aeglasemat silda järgi ja kiiremat aeglasemks. Ja auto juhitavus halveneb. Kui tegu on pehme pinnasega siis on jälle lukk asendamatu kuna muidu käiks lihtsalt üks suvaline ratas ringi mille on kõige vähem pidamist ja teised ei pöörleks.

Üldiselt kui on avatud differ siis kui kiirendada läheb enne ringi see ratas mille on pidamist vähem, torseni puhul ennetatakse seda situatsiooni suunates veojõud sinna rattale kus on rohkem pidamist. ennetades läbi libsemist viimaks autot edasi maksimaalse jõu ja haardumisega.

Difri lukud või siis piiratud libisemisega difrid on ikka selleks et mootori veojõudu maksimaalselt pinnasele kanda. seega kui on lsd siis see lubab ratastel mingi piirini erinevakiirusega pöörelda aga kui pidamine väheneb siis mingil hetkel tekib läbilibisemine ja siis lukk aktiveerub ning võimaldab rattal mille on pidamist siiski tööd edasi teha et haardumine säiliks. Nagu öeldud torsen tunneb pidamise ise ära bmv vanemad difrid olid ketastega ja need lihtsalt ei lubanud rataste kiiruste erinevust mingist piirist rohkem olgugi et ühel rattal pidamist polnud pöörles teine ratas mingi % lihtsalt aeglasemalt aga veeti ikka jõuga kaasa.

asi millest ma pole aru saanud et kuida on kõige optimaalsem difrilukkude suhe. Et oleks fun ja samas läbivuski hea?

ees torsen taga poolibisev bmw tüüpi keskel torsen ?

Ahjaa jaapanlased on kasutanud keskdifri piiramist visko siduriga rohkelt. see toimib jällegi nii nagu bmw lukk aga on pehmem ja rakendub samamoodi kiiruste erinevuse peale hakkab lukustuma. Nagu vw visko sidur taga passatitel 89-96 ja golf 2l
Tsitaat:
Algselt postitas: elar
Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: tarmo
mis moodi saab sul jõud jaguneda 100/100 ????
ei saa ju kuidagipidi olla üle 100% jõudu ?
või kui lukustad diffrid ära, siis tuleb kuiskilt teine mootor juurde?
et kummagil sillal on 100% vastava mootori jõust?

Ma küsiks selle peale, et mismoodi jaguneb 50/50 ????

a mis meil sellest mida auto teeb siis kui rattad maast lahti on?räägime ikka sellest, mis ta teeb kui rattad vastu maad surutud on

Pakkuda uus Haldex õlipumba elektrimootor. E parandan mittetöötava mootori+uued tihendid. Mbl: 55 55 88 55.
Samzik
klubiliige

Registreerunud 12.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 25.01.08 18:02 Tsiteeri

Ennast jäi üks pilt vaevama, üritaks nagu sotti saada, mismoodi see torsen selles toimib...

Siin tuleb vaadata kuhu miski võll kinitub ja kuskohast tuleb väljavõte. Selle rihma küljes olev hammasratas pole lihtsalt kiinitatud vasakpoollse difri väljavõtte külge jäigalt vaid selle tuleb eraldi ülekanne difri seest ning vasakpoolsele veovõllile tuleb edaldi väljavõte dirist ja tundub et kastist tulev võll veab difri korpust. Võimalik et ette sunduv vhammasratas rihmakga on siiski difri korpuse küljes ja eet tulev võll veab difri sees mingeid hammakadi.

http://www.torsen.com/

vandel:

http://www.torsen.com/products/T-1.htm

See äkki uuematel audidel?

http://www.torsen.com/products/T-3.htm

Pakkuda uus Haldex õlipumba elektrimootor. E parandan mittetöötava mootori+uued tihendid. Mbl: 55 55 88 55.
Johnny
klubiliige

Registreerunud 23.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: Jeep GC

postitati 17.02.08 20:37 Tsiteeri

Oleks targemate käest arvamust vaja. Enda autol oli all lukustatava keskdiffriga kast, aga keskdiffer lendas laiali. Tagavaraks sai aga kunagi soetatud torseniga kast. Niipalju olen kuulnud, et torseniga kastiga juhitavus parem ja läbivus halvem, aga oskate äkki veel midagi head/halba öelda. Ja kas torsenit on ka võimalik kuidagi lukustatavaks teha? Sorry kui lollid küsimused, aga pole kasti sisusid saanud ise võrrelda :)

Elektri-, remont ja hooldustööd+ custom tehnilised lahendused. LT Service OÜ
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.02.08 20:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Johnny
Oleks targemate käest arvamust vaja. Enda autol oli all lukustatava keskdiffriga kast, aga keskdiffer lendas laiali. Tagavaraks sai aga kunagi soetatud torseniga kast. Niipalju olen kuulnud, et torseniga kastiga juhitavus parem ja läbivus halvem, aga oskate äkki veel midagi head/halba öelda. Ja kas torsenit on ka võimalik kuidagi lukustatavaks teha? Sorry kui lollid küsimused, aga pole kasti sisusid saanud ise võrrelda :)

Torseni lukustatavusest veel kuulnud ei ole... ei ole vast nii lihtne. Väidetavalt on juhitavus parem torseniga kui lahtise diffriga.

Samzik
klubiliige

Registreerunud 12.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 14.07.08 21:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Torseni lukustatavusest veel kuulnud ei ole... ei ole vast nii lihtne. Väidetavalt on juhitavus parem torseniga kui lahtise diffriga.

Difri korpused on erineva suurusega, seda olen mina teada saanud, torsen differ on tunduvalt suurem.
Aga läbivuse poolest on torsen niikaua parem kuni on 20% pidamist, kui on sellest vähem siis pole enam torsenist kasu ja tühjalt käib see ratas mille pidamist pole sinnamaani suunatakse jõud ümber. siis läheb jäiga lukuga auto sealt veel eedasi. Ideaalne sumpamis auto oleks jah 3 lukuga. Aga kiirel pehmel rajasõidul on torsen või siis bmw/fordi tüüpi ketastega lukk kõige paremad. Lubab rataste erineva kiirusega pöörlemist aga ei lugba rataid tühja käima. Ehk mootori jõud on kõigil ratastel taga olenemata mis teiste ratastega toimub. Ehk olukord kus üks ratas on kruusal ja teised 3 jääl siis veab see ratas mis on kruusal teised käivad tühja nö. torseniga auto enam ei liiguks kuna pidamist teistel ratastel pole praktiliselt.

NB meeles tuleb pidada et täis lukuga saab sõita ainult väga pehmel pinnasel.

Ahjaa enamasti audid kastides pidid luku kahvlid ära minema lukk ise ja difer pidada terveks jääma.

forsin
huviline

Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan

postitati 20.07.08 20:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: Samzik

Difri korpused on erineva suurusega, seda olen mina teada saanud, torsen differ on tunduvalt suurem.
kui se asi nii õudne oleks ja miski ei sobiks ???
ei tea kuidas siis mina enda S 6 -ga driffi naudin :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Samzik
klubiliige

Registreerunud 12.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 28.07.08 18:58 Tsiteeri

mida silmas pead Forsin?

forsin
huviline

Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan

postitati 11.12.13 09:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Samzik
mida silmas pead Forsin?

Pean silmas allutatud auto ujutamist. http://www.youtube.com/watch?v=1cAoSM7lDVc
Pean silmas seda et 01E kastis difer ja tagadifer V8 ja sigarid alates 1983.a. lukuga kastid + taga silla lukuga reduktor ja automaat kastiga C4 kiirem ilma lukuta difrid.
Kõikide sisud või koos korpusega on risti rästi sobivad leia vaid endale vajalik kooslus.
Kas vajad kellale 320km või vajad jääle kõik kolm dorsenit või vajad kruusa ralliks taha kiiremat ja lukku sisaldavat silda.
Aga peab meeles pidama et dorsenile sobib vaid mõni üksik väga spets õli ,
Mina olen kasutanud juba kümmekond aastat vaid GASTROL SAF-XJ 75W - 140/150

copi tänastelt uutelt audidelt, ->http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=129089

Algselt postitas: igozavr
Täna panin ka originaalõli vahekastisse (ehk torsenisse) ja uskuge või mitte, enam manööverdades ei vibreeri midagi.
Õli number on G 055 145 A2. Kuna müügipakend on 1 liiter ja vahekastisse mahub 0,5 l siis mul jäi järgi 0,5 l. Kui keegi soovib võin müüa.

Täiesti müstika ikka selle "õlil ja õlil on vahe" teemaga. Aga rõõm kuulda, et mul ja sul on vibra ära kadunud manööverdades. Sa siis eelmistel Quattrodel oled seda odavamat varianti õli kasutanud või ei ole üldse vahekastis õli vahetanud?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 47.3% - SQL: 52.7%]