Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: audi a4 1997 spidokas (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 1516)
audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 523i :(

postitati 30.10.06 12:37 Tsiteeri
audi a4 1997 spidokas

Tahaks siis teada, kuidas spidokat kätte saada. Plaanis on vaadata nats neid pirne ja asju seal taga.. ja kui võimalik siis tahaks ka spidoka valgustust muuta punaselt sinisele. Äkki kellelgi on kogemusi valgustuse muutmisega. kas seal on mingi vahetükk mis muudab valguse punaseks või on pirnid punased. Arvata võib vist et pean panema led-id kui tahan ilusat sinist.. või pole see üldse võimalik. Tänud:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 30.10.06 13:30 Tsiteeri

Spidokaid on erinevaid. 1995 aasta A4'l on veel hõõglampidega, 1999 aasta A4'l on aga juba LED'id. Hõõglambidega variandil olid värvilised kummimütsikesed kindlasti veel Audi 100'l. A4'l ei mäleta enam kas oli mütsikestega või ilma, see aga muudab sinu jaoks vist palju.

Naljakas on see, et 1999 aastal ei olnud veel siniseid LED'e, kuna kaugtulede sinine indikaator on spidos ainuke, kus hõõglamp taga istub. Okei, tegelt oranzi ASR/ESP tule taga käib ka hõõglamp, aga see oli siis A4'l veel option, ühel autol on peal, teisel mitte.

Spidokas on kinni kahe kruviga, mis asuvad roolipealse plasttrimmi all. Vanematel jällegi ristpea ja uuematel torx otsaga kruvikat vaja.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 30.10.06 13:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rocket
Spidokaid on erinevaid. 1995 aasta A4'l on veel hõõglampidega, 1999 aasta A4'l on aga juba LED'id. Hõõglambidega variandil olid värvilised kummimütsikesed kindlasti veel Audi 100'l. A4'l ei mäleta enam kas oli mütsikestega või ilma, see aga muudab sinu jaoks vist palju.

Naljakas on see, et 1999 aastal ei olnud veel siniseid LED'e, kuna kaugtulede sinine indikaator on spidos ainuke, kus hõõglamp taga istub. Okei, tegelt oranzi ASR/ESP tule taga käib ka hõõglamp, aga see oli siis A4'l veel option, ühel autol on peal, teisel mitte.

Spidokas on kinni kahe kruviga, mis asuvad roolipealse plasttrimmi all. Vanematel jällegi ristpea ja uuematel torx otsaga kruvikat vaja.

oot plastsirm ärak, seal on kaks kruvi ja spidokas tulebki ära. Kas tõesti ainult alt kahe kruviga..:o eks ma näen mis seal taga on kui spidoka õhtul lahti võtan.. äkki keegi teab veel midagi öelda

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
schanzez
huviline

Registreerunud 11.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 19.11.06 11:54 Tsiteeri

Ma ka üritasin spidot lahti saada aga need kaks kruvi on nii kõvasti kinni et jäigi lahti saamata!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
piltnik
huviline

Registreerunud 26.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1.8TQ

postitati 19.11.06 12:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: schanzez
Ma ka üritasin spidot lahti saada aga need kaks kruvi on nii kõvasti kinni et jäigi lahti saamata!

kas oled vähe putru söönud või keerad vales suunas :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 19.11.06 20:32 Tsiteeri

ununeski see teema juba. Sai siis lahti võetud oma spidokas. Lahti tuli ilusti. Leidsin vaid Ühe pirni, mida polnud võimalik muuta:D (see oli kaugtuli). Rohkem pirne minu silm ei märganud- võtsin küll päris juppideks. Tundub, et valgust ei anna pirnid vaid midagi muud.

TiitR2
huviline

Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.

postitati 20.11.06 09:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi97
ununeski see teema juba. Sai siis lahti võetud oma spidokas. Lahti tuli ilusti. Leidsin vaid Ühe pirni, mida polnud võimalik muuta:D (see oli kaugtuli). Rohkem pirne minu silm ei märganud- võtsin küll päris juppideks. Tundub, et valgust ei anna pirnid vaid midagi muud.

Mina vahetasin seal küll hulga pirne välja. Originaalis vist 1,2W ja halli sokliga, ise lasin panna sinna 1,4W-sed rohelise sokliga, et heledam oleks. sokli värviga võin puusse panna, kuna vahetasin suht ammu.

audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 20.11.06 10:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: TiitR2
Tsitaat:

Mina vahetasin seal küll hulga pirne välja. Originaalis vist 1,2W ja halli sokliga, ise lasin panna sinna 1,4W-sed rohelise sokliga, et heledam oleks. sokli värviga võin puusse panna, kuna vahetasin suht ammu.

Ma tõesti rohkem ei leidnud:o

karla
klubiliige

Registreerunud 18.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 22.11.06 20:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Ma tõesti rohkem ei leidnud:o

Nagu eespool mainiti on ülejäänud valgustuse puhul tegemist sisseehitatud valgusdioodidega ja neid niisama lihtsalt vist vahetada ei saagi.

OOOO
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
TiitR2
huviline

Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.

postitati 23.11.06 07:23 Tsiteeri

Kas me räägime ikka kelladeplokist? Kui nii siis ma kordaks veel oma postitust, et seal SAI eraldi pirnikesi vahetada. (Näiteks, kas teil pole juhtunud, et pool spidoka skaalast e. kiirusenäitajast on pimedaks jäänud?).

karla
klubiliige

Registreerunud 18.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 23.11.06 15:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Kas me räägime ikka kelladeplokist? Kui nii siis ma kordaks veel oma postitust, et seal SAI eraldi pirnikesi vahetada. (Näiteks, kas teil pole juhtunud, et pool spidoka skaalast e. kiirusenäitajast on pimedaks jäänud?).

Mina räägin küll kelladeplokist ja näppinud olen mõlemaid(vanemat ja uuemat). Vanemal versioonil(vist kuni 97a) on tõesti nii et krutid neid pirnikesi nii kuis jaksab tagant sisse. Aga omal on veidi uuem versioon ja tean kindlalt et ainuke pirnike mida vahetada saan on kaugtule oma. Ülejäänud valgustus on juba trükkplaadile joodetud valgusdioodidega(mis ei ole ka tavapärased) lahendatud. Dioodeikesel on seda eluiga ka "märksa" rohkem ja eks selline lahendus leitigi tehase poolt et ei peaks neid pirne pidevalt peotäite kaupa vahetama.

OOOO
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.11.06 16:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ka4la
Tsitaat:

Mina räägin küll kelladeplokist ja näppinud olen mõlemaid(vanemat ja uuemat). Vanemal versioonil(vist kuni 97a) on tõesti nii et krutid neid pirnikesi nii kuis jaksab tagant sisse. Aga omal on veidi uuem versioon ja tean kindlalt et ainuke pirnike mida vahetada saan on kaugtule oma. Ülejäänud valgustus on juba trükkplaadile joodetud valgusdioodidega lahendatud. Dioodeikesel on seda eluiga ka "märksa" rohkem ja eks selline lahendus leitigi tehase poolt et ei peaks neid pirne pidevalt vahetama peotäite kaupa.

Sellisel juhul on meil molemal sama varjant, sest mina kiskusin spidoka päris juppideks ja ei leidnud muud midagi. Ime et seierid pärast lahti kiskumist liikuma hakkasid :D

laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 27.11.06 00:48 Tsiteeri

Kas keegi teadjam oskab öelda, kas seal on SMD ledid? Ehk siis samasugused nagu mobiilides kasutusel, väikesed trükkplaadile joodetud.
Ja mis aastast siis ledidega variant tuli. 97 ?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
karla
klubiliige

Registreerunud 18.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 27.11.06 19:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: laur
Kas keegi teadjam oskab öelda, kas seal on SMD ledid? Ehk siis samasugused nagu mobiilides kasutusel, väikesed trükkplaadile joodetud.
Ja mis aastast siis ledidega variant tuli. 97 ?

Natuke tuhlasin netis ja mulle tundub küll et tegu on just SMD ledidega, kuigi neid paistab ka väga erineva kuju jms olema. Minu käes on oolnud 97a kelladeplokk mis oli pirnikestega ja omal on 98 a mis on nende ledidega. Vaevalt et nüüd täpselt aastarvu lõikes need vahetusid aga sinna 97-98a vahele peaks see jääma.

OOOO
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 34.9% - SQL: 65.1%]