Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Kust osta võtmeid ja tööriistu (Vastuseid: 24 | Vaatamisi: 5642)
Nobody
huviline

Registreerunud 27.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 17.07.06 11:34 Tsiteeri
Kust osta võtmeid ja tööriistu

Hetkel vajaminevad oleks:

Mõned padrunid, üleminekud jämedamalt otsalt keskmisele otsale (tellitavatel võtmetel), peenikese otstega näpitsad jne

Ka tuleviku suhtes, siis kust on näiteks Tallinnas võimalik osta häid tööriistu (neid lihtrahva omasi olen juba kasutanud ja äravisanud)

mootorratas 61'st aastast
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
priit
moderaator
klubiliige

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C4, Bora & Octavia

postitati 17.07.06 11:40 Tsiteeri

Võid vaadata sellisesse kohta nagu KG Knutsson, nemad müüvad " Kamaza Tools'i "

priitpoiss --> priit
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lunatic
klubiliige

Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 allroad ja Volvo C70

postitati 17.07.06 11:44 Tsiteeri

Würth'i tööriistu julgeks ka soovitada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Maqmaq
huviline

Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: Üks teine auto

postitati 17.07.06 11:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lunatic
Würth'i tööriistu julgeks ka soovitada.

Sinna ostma minnes peab rahakott puuga seljas olema, sest seal asjad eraisiku jaoks topelt hinnaga.
Vaata näiteks mõnda varuosadega tegelevasse auto poodi või suuremad ehitustarvete poed müüvad ka tööriistu. Näit: Ehitusmarket, K-Rauta, ABC jne

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
meha
huviline

Registreerunud 18.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100q ja VW Passat

postitati 17.07.06 12:16 Tsiteeri

luna eesti oli vist üks firma,kus abi võib leida.asub peterburi teel

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 17.07.06 12:43 Tsiteeri

stokker ja würth

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
k6veric
huviline

Registreerunud 06.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe typ 85 Q ; s4 b6 4,2 ; b4 1,8tq

postitati 17.07.06 18:13 Tsiteeri

Ma tööl kasutan ka würthi ja betat, neid ma ikka endale osta ei jõua, aga kodus on mul lux i narre komplekt mis on päris asjalik. Maksis mingi 650 .- , ehitusmarketis. Lehtvõti peab küll hea olema IMO. Sest kui padrun ütleb ülesse siis ta lihtsalt läheb katki, odav leht võtab ennem mutrilt kandid ka maha.

Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 17.07.06 19:31 Tsiteeri

Würthi ja kamasa kohta pole midagi õelda. Kannatavad suht looma jõu välja. Muidugi jah. Hind on ka vastav. Suur kohver maksis pea 5k, kui väga valesti ei mäleta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Rain
klubiliige

Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad ja A6 Allroad

postitati 17.07.06 19:50 Tsiteeri

No head ja odavat ju koos ei saa. Kui tahad head ja odavat asja siis pead kaks asja ostma, ühe hea ja teise odava.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 17.07.06 19:51 Tsiteeri

ise kasutan GEE TEE komplekti ja olen sigarahul :) (eluaegne garantii tööriistal) neid komplekte müüakse ka EHITUS SERVICE-s
on ka VATA komplektid millel on eluaegne garantii kodukasutajale täiesti rahuldavad komlektid :)
kunagi kasutasin ka sõbra BILDEMA komplekti ja oli ka ikka päris tugev asi :)

GEE TEE kohta poes öeldi et sina selles komplektis olevate võtmetega inimese jõuga neid võtmeid puruks ei keera :) kui sinna mingeid torusid ja värke taha aretada siis see on juba omaette teema :D

tarts
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.07.06 19:51 Tsiteeri

eks ta rohkem maitseasi on, võiks omalt poolt lisaks Kamasa Toolsile veel soovitada Gedore, Stahlwille, Hazet.
Ega neid päris proffi riistu tihtipeale poes kohal ei olegi, vaid tuleb tellida.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 29.12.13 19:54 Tsiteeri

Lihtsalt mõtlemisaineks siia teemasse seoses teatud toodete kvaliteediga.

Tekkis võimalus, kus sain katsetada erinevate tootjate padrunvõtmeid. Nimelt ühel saanil oli valuveljega üks polt nii kõvasti kinni idanenud, et pneumo ~800Nm seda polti lahti ei raputanud 6,5 bar juures ja lööktrellile mõeldud tugeva ja paksu padrunvõtmega. Esimesena võtsin nõukaaegse õhukese äärisega 17 padruni ja keerasin selle ~70cm jõuõla juures kenasti lõhki. Siis võtsin kunagi ka endale sisemiselt meeldinud Gedore samade läbimõõtudega padruni, mille keerasin sama jõuõla juures kenasti lõhki ja kurat nii lõhki, et lausa imelik hakkas (Stokkerist suvel soetatud kõige kallim toode selles mõõdus). Seejärel oli variant, kas riskin oma ~10.a. vana Proxxoni padruniga keerata, mis sama seina paksusega - riskisin ja polt tuli lahti ja padrun terve. Sähh kurat siis Gedorele tehtavat kõvat reklaami :(. Küsisin Stokkerist järgi, et kas Proxxonit veel on - jah saab tellida, minu jaoks selge mida eelistada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tl470487
aeg maha

Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal

postitati 29.12.13 20:13 Tsiteeri

Kamasa eluaegset see ikkagi ei ületa :).

- 51905398 - autode diagnostikaseadmed ja töövahendid - VCDS - VAS - LAUNCH PRO3- http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=101206
HHO mootoripuhastus - kõik ja igasugused sisepõlemismootorid, küsi lisa 51905398 - https://www.youtube.com/watch?v=b5paGgZB_tM
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 29.12.13 20:21 Tsiteeri

Tallinnas on Proxxon'i padrunid saadaval mõistlikus valikus (ka üksikult) näiteks Espakis ehk Kaare teel.

Stokker müüb esmajärjekorras ikka Gedore't.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 29.12.13 20:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tl470487
Kamasa eluaegset see ikkagi ei ületa :).

Kamasa padruneid pole ma veel proovinud. Ma tegelikult muud ei tahagi saavutada kui teadmist tööriistade reaalsest vastupidavusest kasvõi siis oma enda rahakoti arvelt. Aga põhimõtted on mul ikka paigas - teen tööd ikka õige jõu juures õige tööriistaga :). Vahel tuleb lihtsalt tuju katsetada enese harimise mõttes. Garantiisse pole plaanis niikuinii mitte ühtegi "testitud" lõhkist vidinat viia :D.

tl470487
aeg maha

Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal

postitati 29.12.13 21:01 Tsiteeri

Reaalne vastupidavus on korrelatsioonis garantii pikkusega. Tasuta lõunaid ei olnud siis, ei ole täna ning suure-suure tõenäosusega ei lisandu ka homme :).
Senisele Kamasele sai juulis 23 aastat. Ostetud 1990 Rootsist ühest suvalisest Stocki kesklinna tolleaegsest Texaco jaamast ja vaja oli ühel Firebird-il ratas alt ära saada. Su jutt 17" padrunist tuletas just seda meelde. Terve robikond vanu peere keerasid omad padrunid lõhki ja vardad kõveraks enne, kui härg kaevu juurde asus ja sealt bensukast Kamasa sai toodud. 17" padruni ja selle tolleaegse udupeene 180 kraadise pea otsa sai pandud veel pikk tellingutoru. Ragina saatel sai kõik lahti ning padrun + see tiriga käepide tänaseni töös. Tehke järgi :).

- 51905398 - autode diagnostikaseadmed ja töövahendid - VCDS - VAS - LAUNCH PRO3- http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=101206
HHO mootoripuhastus - kõik ja igasugused sisepõlemismootorid, küsi lisa 51905398 - https://www.youtube.com/watch?v=b5paGgZB_tM
real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q

postitati 29.12.13 21:29 Tsiteeri

Hea teema ja palju kasulikku juttu. Ise ostsime tööriista marketist suvel uue kohvri. Firmat hetkel peast ei mäleta, aga kõik kolm 16 padrunit läksid esimesel päeval järjest katki. Sai tanklas käidud ostetud veel kolm padrunit. Üks läks kohe katki ja üks tegi kohe selle poldi lahti. Mingi black chrome oli. Lisan paari päeva jooksul ka asjade tootjate nimed. Nüüd oleks ka endal korralikku kohvrit vaja. Eks pean ka seda Kamasa -t otsima hakkama.

Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 30.12.13 06:54 Tsiteeri

Minu käest saab mõistliku hinnaga KS-Toolsi, VATA-t ja TRIUMF-i. (reklaami ei taha teha, kuid mul on omal isiklik VATA kast juba käinud aastat 15 varsti, tööalaselt olin pikalt TRIUMF-i toodangu klient ja nüüd julgen seda ka müüa ilma hingepiinadeta.) KS-Toolsi nimi peaks juba ise enda eest rääkima.
Velgede lahtikeeramiseks on tootevalikus olemas ka eriti õhukesed eripadrunid suruõhupüssile.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

postitati 27.07.14 17:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: QUATTRO
Minu käest saab mõistliku hinnaga KS-Toolsi, VATA-t ja TRIUMF-i. (reklaami ei taha teha, kuid mul on omal isiklik VATA kast juba käinud aastat 15 varsti, tööalaselt olin pikalt TRIUMF-i toodangu klient ja nüüd julgen seda ka müüa ilma hingepiinadeta.) KS-Toolsi nimi peaks juba ise enda eest rääkima.
Velgede lahtikeeramiseks on tootevalikus olemas ka eriti õhukesed eripadrunid suruõhupüssile.

Ks-Tools oligi see mille 16 võtmed kõik järjest puruks keerasime. Vaatasin ka üle ja Vata omaga tuli kohe lahti. :)
Vahet ikka on. Endal nüüd Kamasa Toolsi 168 osaline kohver olemas ja sellega väga rahul.

Life is tough.
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 27.07.14 19:09 Tsiteeri

Ise kasutanud Tööriistamarketi valikust asju, aga ka näiteks Boxo padrunvõtmed on täiesti OK, saab neid nt Balti Autoosade kaudu, müüvad pmst kõik autovaruosade poed.

sigar101
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.2 quattro 101kw 90a, Audi A6 2,5 TDI quattro 103kw 97a, Audi S6 C4 2,2 20vt quattro 169kw 96a, Seat Leon Top sport

postitati 27.07.14 20:00 Tsiteeri

Oman ka Kamasa toolsi kohvrit, väga rahul olen.
Kaks liigendit olen puru keeranud 1/4 ja 3/8, mõlemad vahetati ringi.
KS Tools pakkus ka huvi kui valitud sai kohvrit, aga häiris natuke see padruni kuju, et ei olnud kuuskant, vaid oli nurki säästev mingi eri kuju. Ja Kamasa padrunisse istus poldi pea nö sügavamale, jube raske on seletada seda, et padrunite otsa servad on sisse poole koonuses, Kamasal oli vähem.
Mida väiksem see koonus on seda suurem on toetuspind ju poldi peale.

Auto hakkab A tähega
raul55
huviline

Registreerunud 09.12.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 27.07.14 21:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Driver
GEE TEE kohta poes öeldi et sina selles komplektis olevate võtmetega inimese jõuga neid võtmeid puruks ei keera :) kui sinna mingeid torusid ja värke taha aretada siis see on juba omaette teema :D

Pole päris loom, aga oma käega ja ilma lisavidinateta padruni pikenduse katki keeranud.

TarmoT
huviline

Registreerunud 03.01.14
Kasutaja on eemal

Auto: Audi V8 Quattro 3.6l 1989

postitati 28.07.14 07:37 Tsiteeri

Omalt poolt lisaksin, et kasutage võimalusel kuuskant padrunit. Sest neid 12-kant padruneid olen ma isegi mitmeid puruks keeranud.
Kuuskandid on siiani kõik terved.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
m0cc
huviline

Registreerunud 27.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: W213, 5008

postitati 31.07.14 07:15 Tsiteeri

Ise olen kasutanud ja ka mitmed tuttavad mannesmanni green seeriat. Korralikud asjad ja hind ei ole väga kõrge. Eestis saab nt. www.tools24.ee'st. Kasti kinnitused on paaril korral katki läinud (suure kasutamise tulemusena) aga muu korras.

real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

postitati 31.07.14 07:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raul55
Tsitaat:
Algselt postitas: Driver

Pole päris loom, aga oma käega ja ilma lisavidinateta padruni pikenduse katki keeranud.

Vb Driver paistis nende jaoks liiga nõrk välja :D Soome foorumites olen lugenud ka, et Kamasa Toolsi asju keeratakse käega puruks. Eks igal pool on juhuseid, või praake. :)

Life is tough.
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 42.5% - SQL: 57.5%]