| Lehekülgi: 1 2 3 |
spcvnd
huviline
Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6Q
|
|
postitati 03.11.06 17:49
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: ICE
Boschis Lada lambda letis 750.- eeku tk, 4 juhtmega. Works like a dream. |
panin kunagi mersule ka selle, toimis väga hästi. aga siis sai seda lada keskusest odavamalt. 
|
|
|
|
A128
huviline
Registreerunud 28.06.05
Kasutaja on eemal
Auto: A4 3,0q
|
|
postitati 16.11.06 16:30
|
|
|
Tekkis siis uus probleem. Sai t2na k2ik sees seistes uks lahti tehtud ja kostus kahtlast tiksumist ja sellist katkise sumpa h22lt. Ei oskagi t2pselt
kirjeldada, a kui park sisse panna siis h22l kaob. Samas tuleb k2ik sees seistes m6nikord sisse m6nus vibra.
Kas v6ib-olla, et katkised lambdad on kattidele haiget teind ja need teevad h22lt?
|
|
|
|
spcvnd
huviline
Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 16.11.06 20:22
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: A128
Tekkis siis uus probleem. Sai t2na k2ik sees seistes uks lahti tehtud ja kostus kahtlast tiksumist ja sellist katkise sumpa h22lt. Ei oskagi t2pselt
kirjeldada, a kui park sisse panna siis h22l kaob. Samas tuleb k2ik sees seistes m6nikord sisse m6nus vibra.
Kas v6ib-olla, et katkised lambdad on kattidele haiget teind ja need teevad h22lt? | pakun, et mingi plekk käib vastu sumpsi kuskil
mootori-käigukasti juures näiteks...
|
|
|
|
A128
huviline
Registreerunud 28.06.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 22.11.06 17:30
|
|
|
Tuli siis v2lja, et traktori häält p6hjustas auk sumpsis v6i väljalaske kollektoris. Peale parandamist on auto tunduvalt äkilisem ja kadusid
igasugused anomaaliad pööretega, et kadusid probleemid millega olen juba mitu kuud võidelnud 
Kas on v6imalik, et viga ei olnudki lambdades vaid sumpsis/väljalaskes olnud augus, mis ajapikku suurenes?
|
|
|
|
A128
huviline
Registreerunud 28.06.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 26.11.06 17:08
|
|
|
k6ik mahlad vahetatud, aga käigukast ununes täiesti. Et kuidas sellega on( kast peaks igihaljas olema), et kas ja mis distantsi järel õli vahetama
peab?
Teine asi, et käivitades kõiguvad pöörded 200st 2000ni nii paar sekundit ja siis rahuneb asi maha ja pöörded jäävad normi, et mis viga võiks olla?
|
|
|
|
Ls
huviline
Registreerunud 31.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 26.11.06 21:21
|
|
|
mulle öeldi et tiptronicul ei tohi puutuda kastiõli, see nö eluaegne, ehk et kui töötab siis hoia näpud eemale
|
|
|
|
rocket
klubiliige
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
|
postitati 26.11.06 21:36
|
|
|
Kas sa usud kõike mida keegi Sulle ütleb? Mina igatahes ilma põhjendusi kuulmata ei usu.
Kui inglise keelt oskad, loe ja vaata natuke järgmist linki:
Audi A8 automaatkasti hooldus
|
|
|
|
|
|
spcvnd
huviline
Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 26.11.06 22:31
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Ls
mulle öeldi et tiptronicul ei tohi puutuda kastiõli, see nö eluaegne, ehk et kui töötab siis hoia näpud eemale |
ma olen rääkinud erinevate kastiremontijatega ja soovitavad 100k km tagant kindlasti tiptronicul õli vahetada, see paras ooper muidugi ja õli päris
kallis. filtriks tohib panna ainult originaali!
|
|
|
|
A128
huviline
Registreerunud 28.06.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 27.11.06 14:49
|
|
|
Kas Revalisse tasub selle kasti õlivahetuse teemaga minna? nad peaks ju tehase ainu6igeid juhatusi järgima?
|
|
|
|
Ls
huviline
Registreerunud 31.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 27.11.06 15:37
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: rocket
Kas sa usud kõike mida keegi Sulle ütleb? Mina igatahes ilma põhjendusi kuulmata ei usu.
Kui inglise keelt oskad, loe ja vaata natuke järgmist linki:
Audi A8 automaatkasti hooldus
|
kuigi sirvides, ei leidnud ma et tegemist oleks Tiptronic kastiga.
Mis puutub uskumisse, siis see info tuli saksa auto ( või ole see reval) töötajalt kes sellega kokku puutub- ei näinud põhjust kahelda.
|
|
|
|
rocket
klubiliige
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
|
postitati 27.11.06 16:21
|
|
|
Jutt on ZF AG toodetud 5 käigulistest automaatkastidest 5HP19 ja 5HP24 (viimane A8 ja 4.2 A6'l).
|
|
|
|
|
|
iiex
huviline
Registreerunud 12.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: Compu
|
|
ICE
klubiliige ac aasta auto 2006 võitja
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool
|
|
postitati 28.11.06 11:51
|
|
|
Kasti õlivahetusest võib rääkida tegelase Sospertiga.
Muidu viskasin eile C5'le läppari järgi ja näitas mõlema lambda viga. Kustutasin vead ära ning eks vaatame, kas tulevad tagasi.
|
|
|
|
|
|
iiex
huviline
Registreerunud 12.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: Compu
|
|
spcvnd
huviline
Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 28.11.06 20:54
|
|
|
Kasti õlivahetusest võib rääkida tegelase Sospertiga.
Muidu viskasin eile C5'le läppari järgi ja näitas mõlema lambda viga. Kustutasin vead ära ning eks vaatame, kas tulevad tagasi. |
mootor oli soe? kui just käivitasid siis andurid külmad.
|
|
|
|
Ls
huviline
Registreerunud 31.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 14.12.06 21:58
|
|
|
nii, mul siiski ca 17 l/100km kütusekulu, olen raske jalaga, tehas annab llinnas 16.5 - seega ma nagu ei nuta, aga kuidas saavad mõned väita et neil
10-13 linnas? kuidas te sõidate, ehk olen liiga palju tallav( ilmselt ka olen ), aru ei saa, kuidas nii raske autoga saab ökonoomselt sõita???
Kas kellelgi veel A6 ( C5 siis jah? ), 2.8, avant, quattro, automaat
samasse auku võtab? kas ikka kasutate auto ressurssi või sõidate õrnalt pedaali riivates? mootor mul korras ja nurrub nagu kiisu.
Olen sellest varem ka rääkinud, mõtlesin uuesti teema üles soendada , et ehk keegi uus sarnase masina hankinud ja tahaks jagada kogemusi.
|
|
|
|
Ls
huviline
Registreerunud 31.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 14.12.06 21:59
|
|
|
ahjaa, härra rahumägi mainis just kahvli saates, et tema hummer linnas 19 / 100 km, nüüd meil siis palju ühist......
|
|
|
|
Kiro
huviline
Registreerunud 12.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a6 (c5) 1.9
|
|
postitati 15.12.06 15:21
|
|
|
oman ka 2.8 liitrist c5-te ja küttekulu ei ole kindlasti 16-17! kuskil 11-12 kanti jääb see kindlasti(linnas). Samas olen öko drivingu mees püüan alati pikalt ette näha millal fooris punane(ei ole vaja hoogu järsult
maha pidurdada, kui on kaugelt näha et takistus siis lasta autol vaikselt kulgeda).
Need sõelumised, järsud pidurdamised ja paigalt stardid mõjuvad küttekulule ikka meeletult.Kiirendades ei ole vaja vajutada et pöörded iga käiguga
3000 juured ära käivad jne. Olen praktiseerinud mõlemaid sõidu viise ja ütlen ausalt, et mitu head liitrit kokku hoida pelgalt sõidu stiiliga ei ole
mingisugune probleem.
Ja jälgige ka kiirusi jne!Eesti rahval on ju sisse harjunud mõtteviis et linnas 60-65 täiesti normaalne ja tavaliselt ment veel ei võta aga sõitke 50-ga näte isegi ,et järske pidurdusi jne on palju vähem.
Tean inimest kes elab Laagris ja sõidab igapäev kesklinna kuskil 8-9 paiku! Tema muudab oma sõitu lõbusamaks proovides igakord kas saab ilma autot
täielikult peatamata kesklinna välja sõita! ja see on täiesti võimalik
proovige järgi!
Lõppkokkuvõttes on kõik see meie raha mis paagist läbi käib, samas säästame ka piduri süsteemi ja ka muid auto komponente ! Loomulikult ma ei pea silmas uimerdamist. Kiirendada tuleb reipalt ja ei tohi
teistele jalgu jääda. Aga need inimesed kes minust mööda sõidavad ,signaali lasevad ja näppudega vehivad kui sõidan 50-ga võiksid natuke areneda ja
peanupu tööle panna!
Oman ka tuttavaid(millegi pärast kulgevad nad BMW-dega) kes vaatavad mind kui imelikku. Küsivad pidevalt et miks sa ei kiirenda ja kummi ei
suitseta!(see pidavat lahe olema ja rahvale meeldib,Kütab naised üles jne) Aga ma vastan neile alati et mis teha eks ma siis olen see mölakas ja debiilk teie mõistes . Huvitav on aga jälgida miks mehed koguaeg nutavad ,et kumme läheb nii palju ,küte on kallis ja sada muud häda.

|
|
|
|
kaimagk
huviline
Registreerunud 09.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: 1,4 tsi vag
|
|
postitati 15.12.06 16:48
|
|
|
Oman ka nata suurema mootoriga autot , ei kurda kütte kulu üle , suure mootoriga auto pole ju ainult kiirendamiseks .
Maantel ikka hea , kui vaja möödasõittu teha ...jne....
|
|
|
|
Ls
huviline
Registreerunud 31.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 16.12.06 00:44
|
|
|
mind ennast kütusekulu ei häiri, pigem huvitav, kui lume ka maha saaks siis poleks probleemi 20l/100km kulutada, aga see kes sama autoga linnas 12
l/100 sõidad!!! sa ilmselt tapad mootori ära-------ta sureb igavusse..... 
|
|
|
|
Gr
huviline
Registreerunud 04.07.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 16.12.06 09:17
|
|
|
Suure tahtmise korral saab ka 13l (kuid mitte kella 7.30 ja 9.00 vahel), aga 18l pole ka mingi probleem saada.
|
|
|
|
ICE
klubiliige ac aasta auto 2006 võitja
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool
|
|
postitati 18.12.06 20:30
|
|
|
Ei solgi teemat ära täiesti mõttetu vaidlusega, aitäh.
Hetkel "puhastasin" natuke kuna igati mõistlik jutt oli siiani.
Üks asjalik link ka, vist küll läbi jooksnud aga hetkel topelt ei
kärise.
Lisaks suuremate pidurite
link, millest tark mees loeb välja, et ostes TT suportisadulad (Revalis 1500,- tk), saab panna suuremad kettad ette. Plug n Play.
|
|
|
|
|
|
spcvnd
huviline
Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 18.12.06 21:11
|
|
|
Lisaks suuremate pidurite
link, millest tark mees loeb välja, et ostes TT suportisadulad (Revalis 1500,- tk), saab panna suuremad kettad ette. Plug n Play.
|
see on kyll hea teada, pidurid ikka väga nutused 97-99. 2000 vist tuli uus võimendi, siis ok.
|
|
|
|
A128
huviline
Registreerunud 28.06.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 11.03.07 12:10
|
|
|
Tere,
selline probleem, et kohalt minnes ja seisma jäädes käib korralik raksatus kastist läbi, sõiduajal on täielik vaikus.
Külma mootoriga esineb 100%, kui nati karmimat sõitu harrastada kaob viga ära, kui aga rahulikult kulgeda käib iga valgusfoori taga seisma jäädes ja
kohalt minnes raksatus läbi.
Oskab keegi äkki midagi soovitada või on sarnaseid anomaaliaid esinenud?
|
|
|
|
spcvnd
huviline
Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 11.03.07 16:33
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: A128
Tere,
selline probleem, et kohalt minnes ja seisma jäädes käib korralik raksatus kastist läbi, sõiduajal on täielik vaikus.
Külma mootoriga esineb 100%, kui nati karmimat sõitu harrastada kaob viga ära, kui aga rahulikult kulgeda käib iga valgusfoori taga seisma jäädes ja
kohalt minnes raksatus läbi.
Oskab keegi äkki midagi soovitada või on sarnaseid anomaaliaid esinenud? |
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=31112
teine post, viimane lõik. siis pead mingi 1-2ndlt sõitma, et kast uuesti õiged kohad "selgeks õpiks".
|
|
|
|
| Lehekülgi: 1 2 3 |