hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.04.06 09:57
|
|
|
chorus-häälenupp jamab
lugu siis selline et minulgi choruse häälenupp jupsib.Tegemist siis õhtal protsessoriga ilmselt. Kust saaks selle uue protsessori ja palju maksta
võiks? Sain siit aru et mingi 1500 eest tehakse korda aga kui see jublaks ise hullu ei maksa siis prooviks ise vahetada.Minu arvamus et 1500kr rem
eest on palju- sellele veits lisaks ja saab juba uue stereo osta!
Selline küsimus veel et kas keegi teab -on müügil ka laia paneeliga stereoid?Mõtlen mis sinna nagu valatult sobiks (va originaal).
|
|
|
savipats
huviline
Registreerunud 06.03.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.04.06 12:24
|
|
|
Kui Viljandisse asja on siis tean kes odavalt korda teeb. endal oli sama jama ja läks maksma 200 eeki
|
|
|
Horde
huviline
Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B8 1,8
|
postitati 18.04.06 12:43
|
|
|
Sama jama minulgi. Aga ainult miinuskraadidega jukerdas :-)
Peab ka Viljandisse asja tegema.
|
|
|
savipats
huviline
Registreerunud 06.03.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.04.06 17:14
|
|
|
krt mul vist olid ikka mingid vedrud või hambad seal ära. nii et kui protsessor on siis nii odavaks hind kindlasti ei kujune, aga ma arvan et asja
saab ikka
|
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.08.07 15:46
|
|
|
Tuleks veelkord selle teema juurde tagasi -A4 ka nüüd Chorus ja vaja häälenupuga või selle sisemusega midagi peale hakata.Kes tegeleb sellega või
keegi teab kust saaks selle protsessori mis välja vahetatakse?
Kui keegi huvitatud siis olemas ka vaba halli värvi Chorus-vahetaks millegi vastu?
|
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.10.07 19:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: hamlet
Tuleks veelkord selle teema juurde tagasi -A4 ka nüüd Chorus ja vaja häälenupuga või selle sisemusega midagi peale hakata.Kes tegeleb sellega või
keegi teab kust saaks selle protsessori mis välja vahetatakse?
Kui keegi huvitatud siis olemas ka vaba halli värvi Chorus-vahetaks millegi vastu? |
tõstaks seda teemat uuesti -endiselt tahaks chorust korda teha.
(uut stereot mitte pakkuda - kuna kuulan põhiliselt raadiot)
|
|
|
karlson
huviline
Registreerunud 01.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2,8 Quattro.
|
postitati 13.10.07 19:54
|
|
|
Juba kirjutasin,nupp ei jama-mikroskeem tuleb ära vahetada,aga kui kuulevad hinnast,siis jooksevad ära...
Kogun Eesti esitajate CD plaate!
|
|
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.01.08 15:26
|
|
|
Palju neid kohti on kus Tartus (L-Eestis) saaks stereo korda teha?
Ühest stereoga teegelevatest töökojast õeldi ,et 1200kr on palju, 6-700 peaks selle korda saama.Peast aga koha nime ei osatud õelda-kesklinnas kandis
vist oli?
Lukkus maki avamine -Tauf 350kr,ühes teises kohas läks 0.- krooni (kood oli õnneks makile kleebitud).Tasub silmad lahti ringi vaadata ;-).
|
|
|
MorpheusS
huviline
Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5
|
postitati 03.09.08 08:55
|
|
|
No nii nüüd endal sama jama Chorus makiga, et hakkas helinupp imelikult käituma. Hommikul tööle sõites maki sisse lülitades on normaalne heli ja siis
kui tahan nati valjemaks panna, siis lööb heli põhja, nii et kõrvakiled pragunevad. kui aga tahan heli maha keerata siis jääb täiesti vait. Makk
korraks välja ja uuesti sisse ning heli on jälle normi piires. Kui olen maha sõitnud 50km (töölesõidu maa), siis peale auto välja suretamsit nupp
töötab jälle ilusasti.
Siit aga küsimus, et kui palju ikka asja remont maksab? Lugedes eespoolt siis üks ütleb, et teeb ära 200kr, teine 1500kr ning kolmas ütleb, et osta
ültse uus.
Ja kui tõesti remondi hind ületab uue hinna, siis küsimus mida on vaja, et panna uuem choruse mak (cd mängijaga, endal hetkel see kassetikaga
versioon). Ma kuskilt siit teemadest lugesin välja et see uuem ei pidanud normaalselt töötama, vaid pidi ennast iga tunni aja tagant välja lülitama.
Tehke lollile selgeks puust ja punaseks mida täpselt teha vaja on et see tööle hakkaks normaalselt.
Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
|
|
|
|
MorpheusS
huviline
Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5
|
postitati 05.09.08 11:21
|
|
|
Kellelgi on mõtteid?
Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
|
|
|
|
rocket
klubiliige
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
|
AndresR
huviline
Registreerunud 14.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 Allroad
|
postitati 05.09.08 11:37
|
|
|
Concert makiga sama jama - kas keegi Tallinnas vahetab või on prose müüa.
Või tuleb ikkagi Tartu minna/saata http://www.dialab.ee?
|
|
|