Lehekülgi: 1 2 3 |
wussup
huviline
Registreerunud 09.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Allroad 3,0 TDI 171kw 2007
|
|
Ja patrol on maastikul küllaltki saamatu, neid kel läbivusvõime parem kui patrolil on palju.
|
|
|
mulk
klubiliige ac aasta auto 2007/2009 võitja
Registreerunud 11.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D3 FL2, LR Disco 1, Iveco Daily 40C13V
|
|
Kuna see teema on algusest alates täielik BS ja OT olnud, siis võiks selle teema vähemalt S - cars alt eemaldada, või veel parem kustutada.
|
|
|
|
epic
klubiliige
Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal
|
|
Absolut
huviline
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Corvette C5 `01
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: epic_metal
Ära ohi, teema pole Nissanist, veelvähem Nissani ja Audi võrdlusest. Seal Nissani ja Fordi asemel oleks võinud ükskõik mis teised nimed olla. Jobu.
Ära tunne ennast puudutatuna. Ja ära kiida mingeid 1,4 liitriseid Nissani mootoreid teemas, mis pole selleks tehtud. Mina pole siin Nissanit maha
teinud, ütlesin ainult, et see autoremondi vana ei rääkinud Skylinest. |
ei ma ei ohi, ma loobun, igaühe kinnisidee jäägu omateha...sa ei saa ikka aru mida sulle öeldakse.
|
|
|
|
ash
huviline
Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: typ85 CQ '87
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Absolut
Ära ohi, teema pole Nissanist, veelvähem Nissani ja Audi võrdlusest. Seal Nissani ja Fordi asemel oleks võinud ükskõik mis teised nimed olla. Jobu.
Ära tunne ennast puudutatuna. Ja ära kiida mingeid 1,4 liitriseid Nissani mootoreid teemas, mis pole selleks tehtud. Mina pole siin Nissanit maha
ei ma ei ohi, ma loobun, igaühe kinnisidee jäägu omateha...sa ei saa ikka aru mida sulle öeldakse. |
TO: epic_metal
Sinu asemel ma paluksin vabandust selliste sõnade eest. Aga kui ei, siis nii suur audi kummardaja nagu Sa oled, rikud ka sellise käitumisega Audi
mainet. Parem müü oma auto maha ja osta selline mille roolis võid kompleksivabalt laiata. Siis on ehk süda rahul ? Tuletad ehtsalt meelde vana lääpas
3xx seeria bemmiga (ärge nüüd bemarimehed solvuge - hea auto on, kui on hästi hoitud) ja rullnoka mütsiga noormeest, kellel silmad näevad ainult ühte
ja lugeda oskab vaid kolme tähte kokku. Kõik ülejäänud mis tehakse on halb ja saast. Uskumatu, et oma klubikaaslastele siis sellise mõttetu teema
pärast sedasi öeldakse. Ja kui aus olla siis Absolut ütles väga õigesti, elad silmaklapid peas ja ei näe ega kuule oma hipodroomist kaugemale...
No offence. Ära nüüd peksmis ja tapmisähvardusi saatma hakka. Kui avaldad Sina oma arvamust, avaldan ka mina..
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|
Ohh appi, issanda loomaaed ei ole mitte kirju vaid lausa hullumeelne.
Pange ometi see teema lukku, enne kui mõnel suust vahtu hakkab tulema ja krambid juba ohtlikuks lähevad. Paha kohe lugeda sellist asja.
Ilusat sõbrapäeva jätkuvalt!
Edit: ja olgem ausad, põhimõtteliselt on see esimeses postis olev arvamus siiski õige, ehkki oluliselt liialdatud.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
epic
klubiliige
Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ash
TO: epic_metal
Sinu asemel ma paluksin vabandust selliste sõnade eest. Aga kui ei, siis nii suur audi kummardaja nagu Sa oled, rikud ka sellise käitumisega Audi
mainet. Parem müü oma auto maha ja osta selline mille roolis võid kompleksivabalt laiata. Siis on ehk süda rahul ? Tuletad ehtsalt meelde vana lääpas
3xx seeria bemmiga (ärge nüüd bemarimehed solvuge - hea auto on, kui on hästi hoitud) ja rullnoka mütsiga noormeest, kellel silmad näevad ainult ühte
ja lugeda oskab vaid kolme tähte kokku. Kõik ülejäänud mis tehakse on halb ja saast. Uskumatu, et oma klubikaaslastele siis sellise mõttetu teema
pärast sedasi öeldakse. Ja kui aus olla siis Absolut ütles väga õigesti, elad silmaklapid peas ja ei näe ega kuule oma hipodroomist kaugemale...
No offence. Ära nüüd peksmis ja tapmisähvardusi saatma hakka. Kui avaldad Sina oma arvamust, avaldan ka mina.. |
Ei hakka saatma, ei tegele selliste asjadega.
Huvitav lihtsalt, ma tegin selle teema, et edastada ühe tegelase arvamust S-Audist, sellepärast panin ta ka siia S-Carsi alla. Nüüd oleks teema
jõudnud nagu selleni, et mina avaldan siin oma arvamusi jaapani autodest. Vähemalt ma ei tahtnud seda teha. Ka minu arvates võib teema lukku panna.
PS Mul on olnud ka teisi autosid peale Audide, niiet silmaring nii kitsas ka ei ole.
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
Kisub veriseks, paneme kinni. Eks igaüks teeb ise omad järeldused...
PS. Kolm lk teksti ei toonud ikkagi välja spetsialisti nime/asukohta, seega tegelikult suht 0-infoga teema.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |
|