Lehekülgi: 1 2 |
MEEMEES
huviline
Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant C7 BI-T, Audi TTQ, Audi A3 2009,SeaDoo 300hp,Hanomag1934, Ford Scorpio RS Mk1, BMW E39,Honda CBR F4S2
|
postitati 15.11.05 07:53
|
|
|
Näiteks Prisma ja Rimi poekettides lüüakse käsitsi tsekil olev summa kaardiautomaati
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 15.11.05 08:05
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: hornet
Natuke üle 10.- summa pole küll n.ö. kisa väärt
|
Jälle see ehteestlaslik suhtumine. Just seetõttu meil igasugu pettused ja
imeskeemid nii levinud on, et jube paljud inimesed vaevlevad kompleksides, et "paari krooni pärast ei tasu kisa tõsta".
Mina küll ei häbene ka krooni küsida kui seda ebaausal viisil üritatakse minult kätte saada. Mitte, et ma sellest kroonist nüüd rikkamaks või
õnnelikumaks saaksin, küsimus on rohkem põhimõtetes.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
janar
huviline
Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant
|
postitati 15.11.05 08:06
|
|
|
on minulgi kogemus sellega just, et lasti "piiksutajast" üks kaup kaks korda läbi. Ja krt kui neid näpukaid nii tihti tehakse, siis miks kunagi ei
juhtu, et summa väiksem pannakse ???
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|
Silver
huviline
Registreerunud 27.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.11.05 08:22
|
|
|
Mis puudutab toitlustus- ja meelelahutusasutustes "jootraha" jätmist kaardile, siis selleks on kviitungil vastav EXTRA rida. See läheb kuu lõpus
konkreetsele teenindajale ning selle summa pealt makstakse loomulikult kõik riigimaksud Seega kui soovite hea teeninduse eest jootraha jätta, siis tehke seda võimalusel sulas. Jootraha jätjale on summa ühesugune, kuid
teenindajal ikka veidi rohkem rõõmu 
|
|
|
Rainka
huviline
Registreerunud 08.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100
|
postitati 15.11.05 19:28
|
|
|
Mul vennal oli selline jama et bensukas klienditeenindaja tõmbas 3 korda kaarti läbi ja iga korraga tõmbas raha maha kuigi tema väitis et alguses ei
lugend kaarti.
|
|
|
john
huviline
Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 90 GTO, Audi 90 Treser, Audi 200 Quattro, El Camino 5.7
|
postitati 15.11.05 20:20
|
|
|
Mina sain täna pangast uue kaardi, kuna peale tasumist ei mäletaks, et kaardi tagasi oleks saanud (oli suht palju siblimist) Võibolla oli minu lohakus aga võibolla mitte... 
|
|
|
|
Ren
huviline
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: S4 B5
|
|
reemet16
huviline
Registreerunud 18.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: B4 - V6 - 110 KW
|
postitati 17.11.05 13:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MEEMEES
Pubides alatihti pubi omanik letis,kes rahadega tegeleb.
Näitte võib tuua kas või Kannu kõrtsust kus ilus bossi naine on teenindamas.(näide oli toodud vaid selleks et on olemas kohti ,kus omanikud letis)
|
No minul just Kannu Pubiga ongi veic halvad kogemused.
Esimene kord kui oma lauas avatud arve jätsime, oli meie laudkonnale mingi 300 EEK-ne konjak juurde keevitatud. Teadsime 100% et meie seda joonud pole
aga seekord ei hakanud urisema ja maksime kamba peale kinni.
Teine kord kui kaartiga maksin avastasin hommikul, et 800 EEK asemel oli võetud 2 X 800 EEK. Õnneks sai asi küll korda ja raha maksti tagasi kuna mul
tsekk alles oli aga natuke kahtlustavaks muudab küll kui 2 X järjest tünni üritatakse teha.
Lisaks olen kuulnud, et Deli24 paar kunagist töötajat tegid omale kuus ca 20 kilo kaartimaksetega palgalisa - Tänaseks on need paar inimest küll kätte
saadud ja lahti lastud
|
|
|
psycho
huviline
Registreerunud 19.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 1,8S
|
postitati 18.11.05 07:58
|
|
|
Tsitaat: | Teine kord kui kaartiga maksin avastasin hommikul, et 800 EEK asemel oli võetud 2 X 800 EEK. Õnneks sai asi küll korda ja raha
maksti tagasi kuna mul tsekk alles oli aga natuke kahtlustavaks muudab küll kui 2 X järjest tünni üritatakse teha.
|
Kusjuures see 2 x mingi summa maha võtmine kaardiga makstes ei pruugi olla üldse teenindaja süü. Endal samuti nii juhtunud, kui kaardiga makstes
makseterminal väitis, et ei saa ühendust, kuid raha oli siiski maha läinud. Kui ise teenindusfääris töötasin, juhtus aeg-ajalt kaardimakseid
sooritades, et terminal veateate ette lõi, kuid siiski oli inimese kontolt raha maha läinud. Sellest tulenevalt ütlesin ka alati klientidele, et nad
kontrolliks kohe pangakontot ja edasi tegeles selle probleemiga juba pank ise, mitte teenindusasutus.
|
|
|
MEEMEES
huviline
Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant C7 BI-T, Audi TTQ, Audi A3 2009,SeaDoo 300hp,Hanomag1934, Ford Scorpio RS Mk1, BMW E39,Honda CBR F4S2
|
postitati 04.03.06 09:17
|
|
|
Eile õhtul siis Kannu Kõrtsus kaardiga tasumisel lisati arvele topelt summa.Selgitamisel õeldi nii et kui kaebama ei lähe , siis teeme teile joogi
ringi välja
Ja olen päris kindel ,et ka teistes baarides tehakse kaardiga tasumisel tünga.
|
|
|
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.03.06 09:41
|
|
|
Ise ostsin kunagi Comarketist suitsu kana koiba (1 tk) maksis see kokku 7 kr aga arvele oli pandud 58 krooni mis oli kilo hind sellel, avastasin kui
hakkasin tsekki vaatama, et miks mu ostu korv nii kalliks läks kuna lõun a ajal palju ei osta ka jne. Läks mingi 1 tund sebimist kui raha tagasi
maksti, polnud kaupluse juhatajat kohal ja tavaline teenindaja ei saa, ei tohi raha tagasi anda ilma loata, seega istusin terve lõuna ja veel enamgi
seal ja ootasin juhatajat. Selgus, et teenindaja arvas et kilo hind on esmane, et pole vahet kui vähe sa ostad. Täna sain Selveris 3 krooniga tünga,
kuna ostsin palju süüa jne ja kodus vaadates selgus, et müüa oli läbi löönud kaks maisi aga tegelikult ostsin 1 maisi ja 1 herne. Ja herne purki
kirjas polnud aga hinna vahe oli 3 krooni minu kahjuks. Õnneks mitte suur aga asi seegi (asi põhimõttes). Huvitav on see, et kuidas nii palju saab
tünga nii. Ostsin 600 eest süüa ja tsekk oli oma pool meetrit pikk kas hakkan siis kasssat kinni hoidma kuna loen tseki pealt (kontrolli mõttes)
hindasid üle, kuna tagant järgi ei saa midagi teha. Niigi on poodidides pikkad järjekorrad
|
|
|
spcvnd
huviline
Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6Q
|
postitati 04.03.06 11:46
|
|
|
Näitte võib tuua kas või Kannu kõrtsust kus ilus bossi naine on teenindamas.(näide oli toodud vaid selleks et on olemas kohti ,kus omanikud letis)
|
teades natuke seda seltskonda, siis su jutt on täiesti vale.
jube "ving ving" käib, kasutage sularaha ja pole probleeme. 
|
|
|
quattro28
huviline
Registreerunud 01.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.03.06 13:28
|
|
|
taoline teema oli ühes teadatuntud tallinna klubis.
terve õhtu ostsin ühte sama kokteili (60.-) ühekaupa.
hiljem vaatasin netipangast väljaminekuid ja 60 liste välaminekute vahel oli lambist 280.- v äljaminek samal õhtul samas klubis.. huvitav.
ja tanklates soovitan ka ettevaatlik olla. mitu korda on juhtunud et sõpakal 5+ tanklas on eelmine klient püstoli päästiku alla vajutanud ja
lukustanud. kui toru automaadist võtad siis mõne hetke pärast läheb pump kohe tööle, kui autosse veel pole jõudnud panna siis võid kõik kohad täis
lasta.
|
|
|
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.03.06 18:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: spcvnd
|
|
Eks ta nüüd ole jah vingumine aga kus suitsu seal tuld
|
|
|
MEEMEES
huviline
Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.03.06 14:37
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: spcvnd
|
|
Pead küll ei anna, kuid majadaam on letis küll olnud ja raha kasseerinud.
Tundub et see teema kisub jälle ära, nii et minupoolest võib teema lukku panna,eks igaüks ise vastutab oma tegude eest.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |